تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 100

نام تاپيک: !!!!!!!!!!! جی 810 وارد ایران خواهد شد !!!!!!!!!

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ضمنا چرا شما اطلاعاتتون مال 2 سال پیشه ؟؟
    و گوشی های رو که نام می برین تاریخ ریلیز 2 سال پیش دارن (73 و 95 عادی)
    اگه با ان 81 یا 82 یا ..کار کنین معنی نسل جدید وسرعت رو خواهد فهمید

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

مردم کجا ؟ جهان ؟ پس چرا سامسونگ در رده دوم هستش ؟ به خاطر اینکه گوشیهاش عمری نیست ؟ یه گوشی P510 واسه 5 سال پیش دارم تا حالا هزاربار از دستم افتاده ولی آخ نگفته ...
    هفته ی پیش G800 یکی از بچه های دانشگاه به طرز نافرمی افتاد رو زمین ! من با توجه به حجم و وزن نسبتا بالای این گوشی 'گفتم دیگه کارش ساختست ! ولی گوشی به طرز عجیبی اصلا آسیب ندید !

در مورد قیمت G810 باید بگم سامسونگ همیشه محصولاتش رو با قیمت مناسب وارد بازار میکنه ..
    سامسونگ جان شما خودت داری حتی احتمال قیمت بالای 500 یورو و حتی یه جا احتمال قیمت 840 یورویی این گوشی رو دادی ! به نظر شخصیم این قیمت واقعا بالاست ... اینم قبول دارم قیمت گوشی های سامسونگ معمولا مناسبه نسبت به بقیه برندها واسه همین همچین قیمتی واسم عجیبه...!

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من کاری به تعصب و این حرفا ندارم...خودمم اولین گوشیم سامسونگ بوده که خیلی هم ازش راضی بودم و 100% تایید می کنم که اگه سامسونگ همینطوری پیش بره نوکیا رو هم می زنه عقب ولی نه حالا حالاها!
    امـــا!!!
    یه نگاه به فعلیت...حالا رو می گم!
    آخه شما سامسونگ جی 810 رو با کجای 8گیگ می خواین مقایسش کنید(چه برسه به ان96)؟؟؟
    با جی پی اسش و دوربینش و سایر امکانات جانبیش؟!
    جی 810 هر چقدر هم پیشرفته باشه حافظه ی داخلیش 130 مگ بیشتره(حالا هر چقدر هم رم بکشه ، به 8گیگ می رسه؟!)؟!؟!؟!
    کافیه یه نگاه کوچیک بندازین به مقایسه ی سایت های مختلف از جی 810 با رقبای هم سطحش...
    یه چند نمونه ی خیلی ساده از مقایسش با ان95 معمولی و 8گیگ و ان96!
    صفحه نمایش 256 هزار رنگی رو با کجای 16 میلیون رنگ مقایسه می کنین؟؟؟
    130 مگ حافظه ی داخلی رو با کجای 8گیگ و احیانا با 16گیگ مقایسه می کنید؟!
    صفحه نمایش 2.6 چی؟2.8 بهتر نیست؟!
    آها اینم اضافه کنم که هنگ توو تموم سیمبین ها مشترکه پس به خاطر هنگ اینقدر توو سر نوکیا نزنید ، حالا یکی بیشتر یکی کمتر...
    کشوی 2طرفه و در کل طراحی ان95ها و ان96 رو چی میگید(منظورم از ان 95ها هم معمولیشه و هم 8گیگش)؟یه مولتی مدیای کامل رو حساب کنید(ان95ها و ا96) با یه مورد نسبتا متوسط(سامسونگ)توو قسمت چند رسانه ای ها!
    اینو بگو...دی وی بی اچ ان96 چطوره؟؟؟
    من نمی دونم چرا اینقدر می گن رقیب ان96!!!
    حالا از پس 8گیگ و ان95 معمولیش بربیاد یا الله...
    آخرین مطلب رو بگم ، دیدم بعضی دوستان گیر دادن به پلاستیکی بودن جنس گوشی های نوکیا...
    یکی میاد مثل سامسونگ گیر می ده به ظاهر و هی ظاهر خوب میسازه با امکانات داخلی تقریبا سطح پایین(منظورم از سطح پایین اینه که خیلی از نیازهای مشتریان رو برآورده نمی کنه)!
    یکی هم میاد مثل نوکیا طراحی می کنه به قول شما از جنس پلاستیک ولی توو همه ی کاراش نوآوری داره و همیشه رتبه ی اول توو فروش رو داره ، در کل به نظرم طراحی نوکیا خوب تر و مقاوم تره...البته این مورد یه موضوع کاملا سلیقه ایه!
    اگه سامسونگ نوآوری داره چرا نمیاد رو گوشی هاش دوربین بالاتر از 5 نمی ذاره؟چرا نوکیا اول گذاشت؟چرا نوکیا اول جی پی اس گذاشت؟البته یه سری از گوشی های جانبی سامسونگ هستن که دوربینشون پیشرفتس اما متاسفانه فقط دوربینشون بیشترفس و دیگه هیچی ندارن!تکرار کنم که من همون اولش هم گفتم زمان حال رو دارم می گم...شاید بعدها سامسونگ یه نوآوری بیاره که نوکیا اول نیاورده باشه...
    دیگه چی دارید بگید؟؟؟یه تعصبی به خرج دادن بعضی ها آدم دیگه شاخ درمیاره که داره چی رو با چی مقایسه می کنه!!!
    شما اون همه امکانات جدید توو ان96 رو گذاشتین کنار بعد میاین می گین جی810 رقیب ان96؟؟؟بابا این دیگه ایول داره...
    به قول علی جون می گه تعصب هم حدی داره...منم میگم که سامسونگ کیفیت کاراش واقعا خوبه چون اگه خوب نبود دوم جهانی نمیشد ولی متاسفانه توو ایران یه کم ناشناخته مونده اما اون یه سری آدم که تازه سامسونگ رو شناختن دیگه می خوان یه جوری بزرگ نشونش بدن که انگار دیگه هیچ برندی نیست که ازش بالاتر باشه...
    امیدوارم تا حدی تونسته باشم قانعتون کرده باشم...البته چند صفحه پیش رو که خوندم بعید می دونم با این تعصبی که شماها دارید قانع بشید!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 14-05-2008 at 07:48.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مناين مطالبو بيش از 10 بار در تاپيكهاي مختلف گفتم ولي باز هم به اونها اشاره ميكنم ...

با جی پی اسش و دوربینش و سایر امکانات جانبیش؟!
    GPS ان95 چه چيز زيادتري نسبت به گوشيهاي ديگه داره ؟ Diamond الان از aGPS استفاده ميكنه ... امكانان جانبي منظورت چيه ؟بيشتر توضيح بدين !
    در مورد دوربين هم در آخر توضيح ميدم ...
    آخه شما سامسونگ جی 810 رو با کجای 8گیگ می خواین مقایسش کنید(چه برسه به ان96)؟؟؟
    CPU يكسان كه RAM جي810 حدود 120 مگابايت هستش... چيپ ست بهتر در G810 ... و ...

صفحه نمایش 256 هزار رنگی رو با کجای 16 میلیون رنگ مقایسه می کنین؟؟؟
    خب ؟ صفحه نمايش 16 ميليون رنگي كه چشم شما نميتونه رنگهاشو تشخيص بده چه فايده داره ؟ به جز هدر دادن باتري و پول ؟ ... و اينكه اين صفحه نمايشها ساخت كيه ؟

130 مگ حافظه ی داخلی رو با کجای 8گیگ و احیانا با 16گیگ مقایسه می کنید؟!
    اتفاقا 130 مگابايت از N95 8GB حافظه بيشتري داره .... مموري microSD هشت گيگابايتي با 130 مگابايت حافظه داخلي ...

صفحه نمایش 2.6 چی؟2.8 بهتر نیست؟!
    واقعا اين 0.2 اينچ اينقدر مهمه ؟

آها اینم اضافه کنم که هنگ توو تموم سیمبین ها مشترکه پس به خاطر هنگ اینقدر توو سر نوکیا نزنید ، حالا یکی بیشتر یکی کمتر...
    كي گفته ؟ مگه مشكل هنگ برميگرده به كمپاني سيمبيان ؟ نه عزيز دل برميگرده به ساختار گوشي ...

کشوی 2طرفه و در کل طراحی ان95ها و ان96 رو چی میگید(منظورم از ان 95ها هم معمولیشه و هم 8گیگش)؟یه مولتی مدیای کامل رو حساب کنید(ان95ها و ا96) با یه مورد نسبتا متوسط(سامسونگ)توو قسمت چند رسانه ای ها!
    I450 سامسونگو نگاه كن....

اینو بگو...دی وی بی اچ ان96 چطوره؟؟؟
    واسه همه گوشيها موجود هستش با قيمت مناسب

من نمی دونم چرا اینقدر می گن رقیب ان96!!!
    حالا از پس 8گیگ و ان95 معمولیش بربیاد یا الله...
    انشاالله كه برمياد !

یکی میاد مثل سامسونگ گیر می ده به ظاهر و هی ظاهر خوب میسازه با امکانات داخلی تقریبا سطح پایین(منظورم از سطح پایین اینه که خیلی از نیازهای مشتریان رو برآورده نمی کنه)!
    اگه منظورت منم كه بايد بگم درست ميگي ... نوكيا عاشق پلاستيك هستش ...
    كدوم امكانات كاربر رو فراهم نميكنه .. چندتاشو مثال بزن !!

اگه سامسونگ نوآوری داره چرا نمیاد رو گوشی هاش دوربین بالاتر از 5 نمی ذاره؟چرا نوکیا اول گذاشت؟
    سال 2004 اولين گوشي با دوربين 5 مگاپيكسل و زوم اپتيكال 3 برابر رو سامسونگ معرفي كرد ...

البته یه سری از گوشی های جانبی سامسونگ هستن که دوربینشون پیشرفتس اما متاسفانه فقط دوربینشون بیشترفس و دیگه هیچی ندارن
    توجه شمارو جلب ميكنم به همين G810 و U900 Soul و I550 و در سال 2006 مدل B600 با دوربين 10 مگاپيكسل و ويندوز موبايل ...

شما اون همه امکانات جدید توو ان96 رو گذاشتین کنار بعد میاین می گین جی810 رقیب ان96؟؟؟بابا این دیگه ایول داره...
    به غير از سيمبيان جديد چه چيز حيرت آوري داره ؟ كدوم همه ؟

اما اون یه سری آدم که تازه سامسونگ رو شناختن دیگه می خوان یه جوری بزرگ نشونش بدن که انگار دیگه هیچ برندی نیست که ازش بالاتر باشه...
    بازم اگه منظورت منم كه رضا جان جواب شمارو توي پستهاي قبل داد ... سامسونگ اصلا تو ايران فروش نره مگه چيزي از سامسونگ ميشه ؟ مگه سامسونگ فقط در ايران سرمايه گذاري ميكنه ؟‌

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخرین جملمو دیدی سامسونگ جان؟(بعیده که با این تعصب قانع بشید)...
    برات توضیح می دم...

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخرین جملمو دیدی سامسونگ جان؟(بعیده که با این تعصب قانع بشید)...
    برات توضیح می دم...
    عذر ميخوام خومو با چي قانع كنم ؟ با 16 گيگابايت حافظه ؟

شايد شما با حافظه بيشتر قانع بشين ولي من نميتونم به خاطر 8 گيگابايت خومو قانع كنم !

موفق باشي ....

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

GPS ان95 چه چيز زيادتري نسبت به گوشيهاي ديگه داره ؟ Diamond الان از aGPS استفاده ميكنه ... امكانان جانبي منظورت چيه ؟بيشتر توضيح بدين !
    کاملا توضیح می دم...منظور من از جمله ای که گفتم این بود :"شماها می خواین سامسونگ جی810 رو فقط به خاطر جی پی اس و دوربینش با 8گیگ مقایسه کنید؟؟؟"
    CPU يكسان كه RAM جي810 حدود 120 مگابايت هستش... چيپ ست بهتر در G810 ... و ...
    شاید تقریبا CPUهاشون به هم برابر باشه(البته 8گیگ و ان96 یه مقدار بالاترن ، عدد دقیقش رو خاطرم نیست) ، اما راجع به چیپ ست بهترش می تونی واسم توضیح بیشتر بدی؟؟؟هنوز نیومده و ندیده تشخیص دادی که چیپ ست گرافیکیش بهتره؟؟؟

خب ؟ صفحه نمايش 16 ميليون رنگي كه چشم شما نميتونه رنگهاشو تشخيص بده چه فايده داره ؟ به جز هدر دادن باتري و پول ؟ ... و اينكه اين صفحه نمايشها ساخت كيه ؟
    آخه من چی بگم؟!؟!؟شاید چشمای شما نتونه تشخیص بده ولی برای یه بار هم که شده یه ان95 معمولی رو با یه عکس یکسان توو یه گوشی سامسونگ با کیفیت 256هزار رنگ مقایسه بفرمایید بعد بیاین پست بدین...
    مگه نوکیا عقلش کم بوده که از ال سی دی 16 میلیون رنگی استفاده کرده؟؟؟مگه بیکار بوده؟؟؟ای خدااااا...
    شاید یه فرقی داشته که اینکارو کرده...نه؟!نشونه بارز تعصب جنابعالی رو دیدیم...

اتفاقا 130 مگابايت از N95 8GB حافظه بيشتري داره .... مموري microSD هشت گيگابايتي با 130 مگابايت حافظه داخلي ...
    به فرض هم 8گیگ داشته باشه خب؟پس دیگه نیاین اینقدر نگین رقیب ان96...جی810 شما می تونه تا 24 گیگ رو هم بکشه؟؟؟
    واقعا اين 0.2 اينچ اينقدر مهمه ؟
    100% که مهمه...معلومه که مهمه!یادت رفته اون موقع که 8گیگ تازه اومده بود چقدر به خاطر همین به قول شما فقط 2دهم اینچ بزرگتر با ان95 معمولی فرق داشت؟؟؟چقدر مردم به خاطر همین صفحه ی بزرگترش خریدنش؟عموم مردم رو می گم...نه همشون!بیشترشون!
    كي گفته ؟ مگه مشكل هنگ برميگرده به كمپاني سيمبيان ؟ نه عزيز دل برميگرده به ساختار گوشي ...
    من میگم!همه می گن...برو یه نگاهی توو سری uiq سونی اریکسون بنداز تا سیمبین نوکیاها و سامسونگ ها!
    همشون 100% مشکل هنگ دارن ولی بعضی کمتر و بعضی بیشتر!فقط هر کدوم توو سری بعد یه کم کاملتر شدن تا جایی که الان 8گیگ هنگش به کمترین حد خودش رسیده!
    I450 سامسونگو نگاه كن....
    چندتا دیگه مثل این می تونی مثال بزنی؟؟؟حالا خوب شد این یه دونه رو سامسونگ تولید کرد اینو بگی...با دوربین 2مگا پیکسلی فوق پیشرفتش و صفحه نمایش خیلی بزرگشو(2.4)و کیفیت کلیش...
    یعنی چون مولتی مدیاش یه کم پیشرفتس قابل مقایسه با ان95ها و ان96 شد؟
    ان93آی چطوره؟ان81 و ان 82 چطوره؟برای رقابت توو مولتی مدیا با اینا هم می تونی سامسونگ مثال بزنی؟
    اینقدر زیادن که حالشو ندارم مثال بزنم...بازم گلی به جمال سامسونگ با همین i450 ش...
    واسه همه گوشيها موجود هستش با قيمت مناسب
    اگه منظورت دی وی بی اکسترناله که خود می دونی برای هرکسی امکان پذیر نیست تهیه ش کنه پس نوکیا اومد همه رو راحت کرد توو ان96 یکی گذاشت!
    انشاالله كه برمياد !
    اگه قرار بود با ان شاالله ماشاالله بربیاد تا حالا 1000بار براومده بود!تا الان که عقب مونده!
    اگه منظورت منم كه بايد بگم درست ميگي ... نوكيا عاشق پلاستيك هستش ...
    كدوم امكانات كاربر رو فراهم نميكنه .. چندتاشو مثال بزن !!
    فعلا که با همین پلاستیک توو دنیا اوله...سامسونگ ظاهر سازه نوکیا هم به داخل و امکانات گوشی میرسه(البته اگه پستمو خوب خونده باشی می بینی که نوشتم این مورد سلیقه ایه)!
    شما به خاطر نصب یه بازی یا برنامه توو سامسونگ باید یه صبح تا شب وقت حروم کنی!
    تا همین آخرا یه HTML ساده رو ساپورت نمی کرد!چیزی که نوکیا و سونی اریکسون مدتها پیش انجامش داده بودن!
    و...
    سال 2004 اولين گوشي با دوربين 5 مگاپيكسل و زوم اپتيكال 3 برابر رو سامسونگ معرفي كرد ...
    چه عجب...یه تحرکی کرد بدون تقلید از رقبا...

توجه شمارو جلب ميكنم به همين G810 و U900 Soul و I550 و در سال 2006 مدل B600 با دوربين 10 مگاپيكسل و ويندوز موبايل ...
    کدومشون فعلا در دسترسن؟بالاخص اون آخری B600!!!کی اومد توو ایران که من و شما ازش استفاده کنیم؟؟؟
    اون B600 بیشتر از این که یه گوشی باشه یه چیز سمبلیکه که بدرد استفاده کردن هم نمی خوره!مثلا سامسونگ اومد بگه ما هم می تونیم از این کارا بکنیم!با اون لوله ی 6 متری دوربینش...
    بازم اگه منظورت منم كه رضا جان جواب شمارو توي پستهاي قبل داد ... سامسونگ اصلا تو ايران فروش نره مگه چيزي از سامسونگ ميشه ؟ مگه سامسونگ فقط در ايران سرمايه گذاري ميكنه ؟‌
    عزیز من لطفا جبهه گیری نکن...
    داریم بحث می کنیم...من یه چیز می گم شما هم یه چیز تا همدیگرو قانع کنیم!!!
    اگه سامسونگ توو ایران فروش نره و چیزی ازش کم نمیشه پس چرا اینقدر طرفشو میگیری؟؟؟بیخیال شو و بحث تموم کن!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 14-05-2008 at 11:55.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من همین جا از دوستان می خوام بحث رو تموم کنن به چند دلیل
    1.این جا جاش نیست
    2.دوستان طرفدار سامسونگ خیلی تعصب دارن و همین تعصب باعث میشه
    بی طرفانه
    پست ندن وبحث به جایی نمی رسه
    در مورد جی 810 و ان 95 هم می گم بازار خودش بهترین قاضی هستش
    من طرفدار نوکیا هستم ولی تعصبی نیستم
    چون تعصب خیلی ارزش بالاتری داره که اسمشو واسه سامسونگ و نوکیا و... حرام کرد !!

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

تایید میشه
    بگذارید اول بیاد تا بعد.....

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منتظر هم می مونیم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •