اتفاقا من خيلي حال كردم
ماشالا مثل ماه مي مونه.
cpu هم كه چشم خيلي ها را در اورده !!
رمش هم همينطور.
واسه خودش كله ايه!
اتفاقا من خيلي حال كردم
ماشالا مثل ماه مي مونه.
cpu هم كه چشم خيلي ها را در اورده !!
رمش هم همينطور.
واسه خودش كله ايه!
برا چی مشکل داره؟کلا سونی اریک با سی پی یو قوی مشکل داره !
حتی اگه 2میلیون دلار بهم بدن این حرفتو قبول نمیکنم!به نظر من ، نوکیا با اینکه گوشیهاش تاچ اسکرین نیستن ، اما خیلی رابط کاربری راحت تر و بهتری نسبت به گوشیهاس سونی داره.
خودتون یه سر تشریف ببرید به سایت nexgenwars.cm و آمار دقیقو از اونجا بگیرید!در مورد امضا هم فکر کنم آمارم درست باشه. حالا اگر شما میگی درست نیست؛ خب لابد نیست دیگه. پس آمار درست بدین تا درستش کنم
منم با طرحش خیلی خیلی حال کردم !!!
دیگه گوشی کندی بار حال نمیده !!!
البته اسلایدر هم یه جوری داره جک و جواد میشه !!!(سامسونگ داره مثه ان گوشی کشویی میسازه)
باید منتظر موند معرفی شه و مشخصات دقیقش رو ببینیم !!!
در ضمن سونی توی همین ایکس وان از سی پی یو 520 مگاهرتز استفاده کرده پس مشکلی نداره !!!!
ولی در نظر داشته باشین گوشی کشویی با صفحه لمسی اونم از کمپانی Se !!!
بهراد بی ادب نشو!(سامسونگ داره مثه ان گوشی کشویی میسازه)
من خواستم تو پست قبلیم اینو بگم گفتم حالا میگن x1 هنوز ریلیز نشدهدر ضمن سونی توی همین ایکس وان از سی پی یو 520 مگاهرتز استفاده کرده پس مشکلی نداره !!!!
WoWولی در نظر داشته باشین گوشی کشویی با صفحه لمسی اونم از کمپانی Se !!!
دوستان سلام
به نظر من هم قشنگه ولی خوب زیبایی سلیقه ای و هیچکش حق نداره بگه سلیقه شما بده
در جواب دوستی که میگن کاربری نوکیا بهتره باید بگم وقتی میخوای توی لیست بگردی هی باید دکمه جهتی رو بگیری تا بیاد وسطش ولی با لمسی یه سوته رسیدی بهش
core player رو برا لمسی نگاه کن برای کاربری نوکیا هم نگاه کن ببین کدوم راحت تره
بهراد جان درست میگن مگه این 520 سی پی یو برای ایکسپریا از کجا اومده
واي چه حرف زشتي
اولش نتونستم بخونم
ولي خداييش حقيقتيه بايد پذيرفت![]()
لول ... بهراد مشتی زدی بر دهان استکبارا ! به نظر من همونطور که قبلا هم دیدیم شیکه ... از پلاستیک براقیه که میتونه زیبایی خاص خودشو داشته باشه ! یکی به ضخامتش گیر داده بود به نظر من ضخامتشم مناسبه ! خدا وکیلی گوشی های 9-10 میلیمتری خیلی ستمن ! نمیدونم تا حالا با گوشیی مثه U600 سامسونگ یا مثلا 5310 نوکیا کار کردین یا نه ... ولی به شخصه به شدت ازین گوشی هایی که خیلی باریکن بدم میاد ( حتی اگه W880 سونی باشه ! ) به خصوص برای کسایی که دست بزرگی دارن زیاد فک نکنم جالب باشه ! در مورد اینم فکر میکنم یه چیزی تو مایه های 16 میلیمتر اینا باشه که مقدار مناسبی به نظر میرسه !
بابا همون P1 خودمونو عشق است . قیافش که به دلم نچسبید . امیدوارم همینطوری نمونه .
در ضمن . دوستان خواهشا گوشی ها ی عجیب و غریب نوکیا رو با اسمارت فونهای تاچ اسکرین سونی مقایسه نکنن . با اون طراحی های مزخرف . رابط کاربری خفن تر از Uiq3 یافتید مارو خبر کنید .
بابا هنوزم نمیخواید واقعیت رو قبول کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)