از هر نمایندگی سونی میشه خرید
از هر نمایندگی سونی میشه خرید
من از نمایندگی سونی سفارش دادم
آقا میگن هدفونای فیلیپس خیلی کیفیت خوبی داره. اگه میشه اسم یکی دو تا مدل خوبش که تو ایران هم هست رو بگید. ضمنا اگه میشه لطف کنید بگید از کجا میتونم بخرم.
مرسی
بازار رضا ، یه مغازه ای هست توی راسته جنوبی که کارای فیلیپس رو داره ... کیفیت شون ظاهرا خوبه ... من تست نکردم ... ولی می دونم که کارای سونی خیلی خوبه ...
دوست عزیز. خیلی ممنون از پاسختون.
شما توی رنج 20-30 بهترین هدفونی که میتونی معرفی کنی چیه؟ من قبل از این یدونه از هدفونای سونی داشتم که In ear نبود البته. و از کیفیتش خیلی راضی بودم. حیف که فیشش یکم مورد پیدا کرده و اذیتم میکنه و برا همین میخوام یکی دیگه بگیرم. البته این بار In ear. اگه ممکنه راهنماییم کنید. خیلی ممنون.
فکر می کنم سونی ، سری EX یه مدل توی بازه 20 تا 30 تومن داشته باشه ... اونا خیلی خوبن ... EX-32 اگه اشتباه نکنم ...
خیلی ممنون.
یعنی من بگیریم؟! پشیمون نمیشم که؟!!! از کجا بگیرم بهتره؟!
ببخشید مزاحتون میشم ها!
والا اینکه پشیمون بشی یا نه دیگه به خودت بستگی داره ... توصیه من اینه که اگه مثلا تا حالا هدفون های 10 تومن به بالا نداشتی ، با یه creative شروع کنی (مثلا ep-630) که قیمتش پایین تره (15 تومن) ... اما اگه توی این سطح قبلا هدفون داشتی ، برو یه سطح بالاتر (یعنی همین مدل) ... بخصوص اگه هر روز ازش استفاده می کنی ...
نمایندگی های سونی ... بازار رضا ... پاساژ پایتخت ... همه خوبن ...
مرسی از پاسختون
من یه SONY MDR-Q38 دارم همین الآن. فقط یکم فیشش خراب شده، اذیتم میکنه. این مدل که شما فرمودید، بالاتره سطحش؟ من علاقه دارم که سطحش بره بالا!! حداقل افت نکنه!!
باز هم مرسی
از همون مدلها داشتی که یه حالت سیم جمع کن داشت ؟ ... آره ، از اونا بهتره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)