سلام من بخاطر کنکورم نمیتونم ادامه آموزشای وی ری رو بذارم ولی این متریال سی دی هست که با وی ری ساخته شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من بخاطر کنکورم نمیتونم ادامه آموزشای وی ری رو بذارم ولی این متریال سی دی هست که با وی ری ساخته شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم ماده ی مخمل که گذاشته بودم ، این بار روی پایه ی وی ری :
یه ماده ی کرانچی هم ساختم (راستی کرانچی رو به اینگلیسی چطوری می نویستن؟) میخوام بذارم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملت حالشو ببرن![]()
لطفاً امتیاز هم بدهید اینو من خودم دادم تا راحت تر پیداش کنم
هیچکی که نیومدهچه وضعیتیه!
متریال کرانچیم حاضره ولی برای یه رندر ازش رو پایه ی وی ری حدود 3-2 ساعت وقت میخواد که من حالشو ندارمولی میتونین با نظرای خوبتون حالی بهم بدین من اینجام تا نظر
![]()
آقا یه جوون مرد پیدا بشه یه توضیح مختصری راجب تکستچر و نحوای استفادش در 3ds max 9 32bit یه 8 رو بده.شدید بهش نیاز دارم.
با سلام
چشم حالا جوونمرد نیستم ولی اینا رو بلدیم
ببینید تکسچر در واقع یه عکسه که ازش برای زنده کردن جسمتون استفاده می کنید. تکسچر هر جایی به کار میره:
ممکنه تکسچر یه بخش هایی از جسم رو محو کنه ( مال وقتیه که به مربع جلوی Opacity داده میشه)
ممکنه تکسچر یه طرح روی جسمتون بندازه ( مال وقتیه که به مربع جلوی Diffuse داده میشه)
ممکنه تکسچر به جسمتون پستی و بلندی خاصی بده ( مال وقتیه که به مپ Displace یا Bump داده بشه)
و خیلی کارای دیگه که با تکسچر میشه کرد.
برای دادن یه تکسچر کافیه به بخش Maps از ماده تون برید و روی دکمه ی مپ جلوی هر بخشی که نیاز هست کلیک کنید.
یه لیستی از تکسچرای پیشفرض مکس میاد که اگه نخواین ازشون استفاده کنین می تونین از بخش New گزینه ی Bitmap رو دو بار کلیک کنید و آدرس تکسچرتونو بدین.
امیدوارم بدرد بخور بوده باشه![]()
سلام
اچ دی ار به مقدار لازم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
اینم ماده ی کرانچی که قولشو داده بودمببینم میشه بدم به سایت یا نه :
یه کم به زمان رندرش دقت کنین :
نظر یادتون نره ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)