از تیم هایی که شانس قهرمانی زیادی دارن :
آلمان
ایتالیا
فرانسه
هلند
از اون طرف که آلمان فیناله
میمونه گروه C و D که به نظر من تیمی که در گروه C به عنوان تیم اول صعود کنه یه پای فیناله
ولی شخصا دوست دارم آلمان و هلند بیان فینال عجب فینالی میشه![]()
يونان
سويس
اتريش
هلند
كرواسي
ايتاليا
جمهوري چك
سوئد
روماني
آلمان
پرتغال
اسپانيا
لهستان
فرانسه
تركيه
روسيه
از تیم هایی که شانس قهرمانی زیادی دارن :
آلمان
ایتالیا
فرانسه
هلند
از اون طرف که آلمان فیناله
میمونه گروه C و D که به نظر من تیمی که در گروه C به عنوان تیم اول صعود کنه یه پای فیناله
ولی شخصا دوست دارم آلمان و هلند بیان فینال عجب فینالی میشه![]()
مگه فرانسه مرده باشه که ایتالیا یا آلمان یا هلند یا ... بیان و قهرمان بشن.
تنها تیمی که تونسته بعد از قهرمانی توی جام جهانی قهرمان یورو هم بشه فقط و فقط وفقط وفقط فرانسه هست
با یه تیم با ترکیب جوون ها و با تجربه ها میایم و قهرمان میشیم برای سومین بار.
شايد بد شانسي!!!!!!من از شماها يه سوال دارم. چرا اسپانيا با اين همه باشگاههاي بزرگ پر افتخار دهن پركن تيم بزرگشالانش تا حالا هيچ عنوان خاصي نياورده؟
و مربي
چون از نظر بازيكن كم نداره!!!!!
سلام
اره این جای سوال هست که چرا اسپانیا نتونسته جامی را کسب کنه این مسئله در مورد اسپانیا بیشتر هست چون تا حالا یه جام بین المللی کسب نکرده دلیلش هم می تونه اون چیزی باشه که دوست عزیز Masoud king جان گفت ولی این قضیه در مورد همین انگلیس هم صادقه در مورد هلند هم همینطور درسته این دو تیم درسته که عنوان بردند ولی بر می گرده به سالهای دور دلیلش هم کسی نمی تونه بگه چرا این گونه شده ولی نظر اکثر کارشناس ها اینه که این قضیه ناکامی بر می گرده به لیگ این کشورها که چطور بازیکنان بومی اونها زیر سایه بازیکنهای خارجی هستش ولی ایا این ایتالیا در 2006 قهرمان جهان نشد شاید هم خسته شدن بازیکنها باشه چون لیگهای اسپانیا و انگلیس و ... خیلی سخته
ولی باز هم من شانس را به تیم پرتغال می دهم و با هزار امید و ارزو این مسابقات را دنبال خواهم کرد و با باخت پرتغال گریه و با پیروزیش خوشحال خواهم شد
انگليس كه بحثش جدايه و واقعا خيلي عجيبه كه با اين چنين بازيكنايي(تري ... فرديناند ..لمپارد...جرارد و...) ناكامه ولي هلند به نظرمن قدرتش بيشتر از اين نيستش!!!!!ولی این قضیه در مورد همین انگلیس هم صادقه در مورد هلند هم همینطور درسته این دو تیم درسته که عنوان بردند ولی بر می گرده به سالهای دور دلیلش هم کسی نمی تونه بگه چرا این گونه شده ولی نظر اکثر کارشناس ها اینه که این قضیه ناکامی بر می گرده به لیگ این کشورها که چطور بازیکنان بومی اونها زیر سایه بازیکنهای خارجی هستش
چون بازيكني نداره و تيمشم تاكتيك خاصي نداره كه جاشو بگيره و اينم برميگرده به مربيش كه اصلا مثه بازكنيش خوب نيستش!!!!!!
در جواب اون دوستمون که فرمودن آلمان تو جام جهانی 2002 چه تیمایی رو برد
آلمان همون کره ای رو برد که ایتالیا و اسپانیا هر چقدر زور زدن نتونستن ببرنش
حالا خیلیا بهانه میارن که کره داورا رو خرید و ....... اگه میخواست داورها رو بخره خوب تو بازی با آلمان هم میخرید دیگه
در ضمن همون یورو 2004 که فرمودین آلمان که حذف شد
همین ایتالیا که خیلیا الان سنگشو به سینه میزنن هم تو دور گروهی حذف شد
بعدشم شما میگی تو قرعه کشی خودشونو انداختن تو گروه آسون
گروه آسون گروه آلمان بود یا ایتالیایی که تا مرحله ی نیمه نهایی با استرالیا و اکراین بازی کرد
تازه همون استرالیا واسش غولی شده بود
آخه عزیز من مگه لیگ ایرانه طرف بیاد هر کار بخواد بکنه خودشو بندازه تو گروه آسون؟
در ضمن نمیخوام از حرفهای من طردارای ایتالیا جبهه بگیرن
اتفاقا من حرف حق رو دوست دارم
اگر نگاهی به قهرمانی یونان بندازیم میشینیم یه خورده فکر میکنیم که فقط بازیکن ملاک نیست
ولی در کل حرف هر کسی شنیدن داره و من برای نظر همه احترام قائلم
در مورد ایتالیا باهات موافقم.
كه تازه تو همون بازي با استراليا با كمك داور(پنالتي كه بعد از بازي خود داور به اشتباه بودنش اعتراف كرده بود) تونست استراليا رو ببره.تا مرحله ی نیمه نهایی با استرالیا و اکراین بازی کرد
تازه همون استرالیا واسش غولی شده بود
ای ول بابا.
فکر نمیکردم ایتالیا این قدر طرفدار داشته باشه.
من که خودم فقط و فقط ایتالیاییم.
فقط حیف که سپاهان تو جام ملت ها اروپا نیست!!!!!
اگه یادتون باشه سوئد و دانمارک تو بازی آخر با هم تبانی کردن که ایتالیا توی گروهی حذف شد. یعنی فقط نتیجه مساوی 2 بر 2 باعث می شد که سوید و دانمارک هر دو سعود کنند و ایتالیا حذف بشه.در ضمن همون یورو 2004 که فرمودین آلمان که حذف شد
همین ایتالیا که خیلیا الان سنگشو به سینه میزنن هم تو دور گروهی حذف شد
البته من منکر نمایش نسبتا ضعیف ایتالیا توی یورو 2004 نمی شم.
تو مرحله گروهی که گروه ایتالیا بعد از گروه آرژانتین سخت ترین گروه بود.(ایتالیا ، چک ، غنا ، آمریکا). ایتالیا میدونست که اگه تو گروهش اول نشه مطمئنا با برزیل بازی میکنه و چون اینو نمی خواس همه تلاششو گذاشت و تو گروهش اول شد. حالا اینکه کرواسی نتونس از گروه 6 بیاد بالا و بجاش استرالیا صعود کرده و در ادامه به اوکراینی خورد که تونست سوئیسی رو ببره که فرانسه رو متوقف کرده که دلیل نمی شه. فرانسه اگه تو مرحله ی گروهی خوب کار می کرد و به عنوان تیم اول گروه 7 صعود می کرد با اوکراین بازی میکرد و بعدشم میخورد به ایتالیا. پس اگه حریف های ایتالیا آسون بودن ( که من این طور فکر منی کنم ) به خاطر کم کاری تیمهایی مثل کرواسی و فرانسه اس.بعدشم شما میگی تو قرعه کشی خودشونو انداختن تو گروه آسون
گروه آسون گروه آلمان بود یا ایتالیایی که تا مرحله ی نیمه نهایی با استرالیا و اکراین بازی کرد
تازه برای اطلاعات عمومی برات بگم که در تاریخ فوتبال دو کشور ایتالیا و آلمان، تا بحال آلمان ایتالیا رو نتونسته ببره.
تو جام جهانی 2002 به گفته ی کارشناسان داوری 5 گل سالم ایتالیا رو توی اون جام داور ها مردود کردند که آخریش همون گل دانیله توماسی مهاجم سابق تیم ملی ایتالیا و فعلی تیم لوانته ( اسپانیا ) به تیم کره جنوبی بود که به اشتباه آفساید گرفته شد. میدونی 5 تا گل یعنی چی؟در جواب اون دوستمون که فرمودن آلمان تو جام جهانی 2002 چه تیمایی رو برد
آلمان همون کره ای رو برد که ایتالیا و اسپانیا هر چقدر زور زدن نتونستن ببرنشفرانسه با اون همه دک و پوزش تو جام جهانی 2006 که نائب قهرمان شد، در کل جام 9 تا گل زده بود. حالا حسابشو بکن اگه 5 تا از این گلها رو مردود میکردن چی میشد. معلومه که به فینال نمی رسید.
اگه به جام جهانی 2006 نگاهی بیندازیم می بینیم که تنها تیمی که همه ی بازیکنانش شاغل در لیگ همان کشوره فقط ایتالیاست. انگلیس و آلمان هر کدام با داشتن یک لژیونر ( دیوید بکهام و ینس لمان ) در رتبه های بعدی هستند ولی تفاوت اصلی ایتالیایی ها با سایر تیم ها در اینه که لیگ سری آ، بیشتر به بازیکنان ایتالیایی متکی است ( البته به جز اینتر ) در حالیکه در لیگهای اسپانیا و انگلیس بازیکنان بومی زیر سایه ی لژیونرها هستند و این لژیونرها هستند که لیگ رو جذاب کردن و هواداران برای دیدن بازی اون ها به ورزشگاه ها میان.من از شماها يه سوال دارم. چرا اسپانيا با اين همه باشگاههاي بزرگ پر افتخار دهن پركن تيم بزرگشالانش تا حالا هيچ عنوان خاصي نياورده؟
در آخر هم باید بگم که اگه یه نگاهی به مسابقات جام ملت های اروپا در رده ی سنی زیر 21 سال بکنیم می بینیم که ایتالیا 5 دوره ی پیاپی قهرمان شده که بیشتر ترکیب تیم اون موقع ، بازیکنای بزرگسالان ایتالیا در جام جهانی 2006 بودن. که این نشون میده که قهرمانی تیمها در جام جهانی اتفاقی نبوده و دارای سابقه و پشتوانه ی قبلی است.
بسه دیگه. خسته شدم از بس طرفداری ایتالیا رو کردم.![]()
Last edited by davy jones; 07-05-2008 at 12:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)