منم همینو میگم. هزار جور تنظیم صدا داره. خب میشه تغییرش داد.
منم همینو میگم. هزار جور تنظیم صدا داره. خب میشه تغییرش داد.
تصادفاً من چند روز پیش هم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره ای به این بحث کرده بودم ... (اتفاقاً اونجا دقیقاً اسم cowon رو آورده بودم! - حلالزاده اس) بهرحال به نظرم اینکه شما با کیفیت صدای D2 راضی نشدی ، نه توهین به cowon ه و نه توهین به شما ... نمی دونم اون حکایت رو شنیدید که طرف میره لباس بخره ، بعد هرچی می پوشه راضی اش نمی کنه ، آخر سر از زیر لباس ها ، لباس اولیه ی خودش (که به قصد پرو درش آورده بود) رو پیدا می کنه و می پوشه و میگه " همین خیلی خوبه" ... (البته شوخی کردم عادل جان - قصد جسارت ندارم - غرض نشون دادن اهمیت سلیقه و فاکتورهای غیرفنی در بعضی انتخابهاست)
بهرحال از همون مارک cowon ، مدل i7 بسیار باکیفیت هستش که شدیداً توصیه میشه ... و در یه بازه صدای نسبتآ متفاوت (بصورت تجربی عرض می کنم) می تونی بری سراغ کارهای سونی که اصطلاحاً رنگ صداشون کمی متفاوت با کارای cowon ه ؛ شاید اونا راضی ات کنه ...
سلام
بابا این عثمان که داشت منو می زد !!! به خاطر همین رفتم پسش گرفتم D2 ی خودمو !!!
چرا می زنی؟؟!!!!
خب حالا که شما میگی که با تنظیماتش تونستی یه صدای گرم به دست بیاری میشه من رو هم راهنمایی کنی osmaan جان ؟ من خیلی موسیقی سنتی گوش میدم . خیلی خیلی ممنون
seymour جان خیلی ممنون که جواب دادی.اتفاقا یه NWZ-A726 گیرم اومد امتحن کردم صدای جالبی داشت.تا اینکه نظر شما و osmaan جان چی باشه.اگه می تونین نظرتون رو راجع به این مدل هم بگین
بازم ممنون
شما اون موقعی که از صداش خوشت نیومد تنظیماتش به چه شکل بود؟ همه چی خاموش بود؟
نه اتفاقا همه ش روشن بود
BBE : 10
Mach3Bass : 10
3D suround : 1
stereo Enhance : 1
MP Enhance : ON
و حالت اکولایزر دستی
اگه می شه شما هم بهترین حالت هاتون رو بگین
BBE 10 خوبه.
Mach3Bass خیلی زیاده. نمیدونم از چه هدفونی استفاده میکنی ولی من با هدفون کریتیو EP630 میذاشتم رو 6.
3D Surround برای آهنگای شلوغ مثل POP و House و مخصوصا Rock و غیره خاموش باشه بهتره. برای آهنگایی که خلوته مثلا Jazz یا Chill و آهنگایی که بیشتر صدای خواننده توشون هست تا صدای ساز یا این که فقط یکی دو تا ساز هست توش تا 5 بره خوبه.
Stereo Enhance خودم اولا همیشه میذاشتم رو 6 ولی بعدا به نظرم اومد 0 باشه بهتره زیادی Stereo میکنه.
MP Enhance کلا چیز خوبیه.
اکولایزر دستی بسته به هدفونتون میتونه فرق کنه ولی من با EP-630 تنظیماتم یه همچین چیزی بود با Mach3Bass 6
5-4-1-6-10
دقیقا یادم نیست چون چند وقته D2م گم شده. ولی تقریبا همه رو به جز دومی از راست مطمئنم.
Last edited by prowler88; 30-05-2009 at 18:27.
عرض کردم .. رنگ صدای کارای سونی با cowon متفاوته و تقریبا دو قطب مقابلن ... بنابراین اگه یه نفر برحسب سلیقه یکی رو نپسنده ، احتمالا از دیگر راضی باشه ...
بله - سری NW عالیه ..
من که خوشم نیومد
کیفیت صداشو کاری ندارم. قدرت صداش خیلی کمتره.
من برای موسیقی سنتی ایرانی که عموما از ریتم آروم یا یه ریتم های خاصی داره این تنظیمات رو میزارم
BBE : 10
Mach3Bass : 3
3D suround : 2
stereo Enhance : 3
MP Enhance : ON
اکولایزر دستی رو هم به این شکل تنظیم می کنم
5 باند اکولایزر از چپ به راست
1: 80hz توی مرحله 2
2: 230hz توی مرحله 9
3: 850hz توی مرحله 9
4: 3.2khz توی مرحله 7
5: 11.7khz توی مرحله 1-
البته من با ارفون خوده کاوون گوش میکنم البته این تنظیماتی که گفتم بیشتر سلیقه ای هست چون من خودم دوستدارم که جزئیات موزیک رو گوش کنم این تنظیمات رو گذاشتم
lg یه مدل داره به اسم up3 touch که حدود 75 تومنه، کسی تا حالا با اینها کار کرده؟
ببخشید اگه بیربط بود، توی تاپیگ دیگه ایی نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)