تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 66

نام تاپيک: یه MP3 Player میخوام. توپ باشه..

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    من خودم D2 دارم اتفاقا خیلی راحت میشه با تغییر اکولایزر دستی به راحتی صدای گرم و جذاب که واقعا کلی باهاش حال میکنم میشه درست کرد ای کاش نمیفروختیش با این پول هم که دیگه نمیتونی بخریش
    ولی من میگم بازم یه کاوون بخر ...........واقعا یه چیز دیگس
    منم همینو میگم. هزار جور تنظیم صدا داره. خب میشه تغییرش داد.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام seymour جان .خوبی؟
    آقا من این D2 ی که خریدم رو فروختم
    راستشو بخوایی خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا صداش به نظرم زیاد گرم نبود.نمی دونم شایدم من این طور فک می کمم
    ولی آدم زیاد لذت نمی برد ازش
    حالا بازم اذت می پرسم فک می کنی با 100-130 پول چی میتونم بگیرم که صداش خیلی خوب و گرم باشه ؟
    بازم میگم که برای من فقط کیفیت صدا مهمه
    یه لطفی بکن اگه چیز خوبی به نظرت اومد با D2 خودم از نظر کیفیت صدا مقایسش کنی و نظرت رو بهم بگی
    بازم ممنون
    تصادفاً من چند روز پیش هم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره ای به این بحث کرده بودم ... (اتفاقاً اونجا دقیقاً اسم cowon رو آورده بودم! - حلالزاده اس) بهرحال به نظرم اینکه شما با کیفیت صدای D2 راضی نشدی ، نه توهین به cowon ه و نه توهین به شما ... نمی دونم اون حکایت رو شنیدید که طرف میره لباس بخره ، بعد هرچی می پوشه راضی اش نمی کنه ، آخر سر از زیر لباس ها ، لباس اولیه ی خودش (که به قصد پرو درش آورده بود) رو پیدا می کنه و می پوشه و میگه " همین خیلی خوبه" ... (البته شوخی کردم عادل جان - قصد جسارت ندارم - غرض نشون دادن اهمیت سلیقه و فاکتورهای غیرفنی در بعضی انتخابهاست)

بهرحال از همون مارک cowon ، مدل i7 بسیار باکیفیت هستش که شدیداً توصیه میشه ... و در یه بازه صدای نسبتآ متفاوت (بصورت تجربی عرض می کنم) می تونی بری سراغ کارهای سونی که اصطلاحاً رنگ صداشون کمی متفاوت با کارای cowon ه ؛ شاید اونا راضی ات کنه ...

داره خودمونی میشه adel3532's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    بابا این عثمان که داشت منو می زد !!! به خاطر همین رفتم پسش گرفتم D2 ی خودمو !!!
    چرا می زنی؟؟!!!!
    خب حالا که شما میگی که با تنظیماتش تونستی یه صدای گرم به دست بیاری میشه من رو هم راهنمایی کنی osmaan جان ؟ من خیلی موسیقی سنتی گوش میدم . خیلی خیلی ممنون

seymour جان خیلی ممنون که جواب دادی.اتفاقا یه NWZ-A726 گیرم اومد امتحن کردم صدای جالبی داشت.تا اینکه نظر شما و osmaan جان چی باشه.اگه می تونین نظرتون رو راجع به این مدل هم بگین
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    بابا این عثمان که داشت منو می زد !!! به خاطر همین رفتم پسش گرفتم D2 ی خودمو !!!
    چرا می زنی؟؟!!!!
    خب حالا که شما میگی که با تنظیماتش تونستی یه صدای گرم به دست بیاری میشه من رو هم راهنمایی کنی osmaan جان ؟ من خیلی موسیقی سنتی گوش میدم . خیلی خیلی ممنون

seymour جان خیلی ممنون که جواب دادی.اتفاقا یه NWZ-A726 گیرم اومد امتحن کردم صدای جالبی داشت.تا اینکه نظر شما و osmaan جان چی باشه.اگه می تونین نظرتون رو راجع به این مدل هم بگین
    بازم ممنون
    شما اون موقعی که از صداش خوشت نیومد تنظیماتش به چه شکل بود؟ همه چی خاموش بود؟

داره خودمونی میشه adel3532's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه اتفاقا همه ش روشن بود
    BBE : 10
    Mach3Bass : 10
    3D suround : 1
    stereo Enhance : 1
    MP Enhance : ON
    و حالت اکولایزر دستی
    اگه می شه شما هم بهترین حالت هاتون رو بگین

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه اتفاقا همه ش روشن بود
    و حالت اکولایزر دستی
    BBE 10 خوبه.
    Mach3Bass خیلی زیاده. نمیدونم از چه هدفونی استفاده میکنی ولی من با هدفون کریتیو EP630 میذاشتم رو 6.
    3D Surround برای آهنگای شلوغ مثل POP و House و مخصوصا Rock و غیره خاموش باشه بهتره. برای آهنگایی که خلوته مثلا Jazz یا Chill و آهنگایی که بیشتر صدای خواننده توشون هست تا صدای ساز یا این که فقط یکی دو تا ساز هست توش تا 5 بره خوبه.
    Stereo Enhance خودم اولا همیشه میذاشتم رو 6 ولی بعدا به نظرم اومد 0 باشه بهتره زیادی Stereo میکنه.
    MP Enhance کلا چیز خوبیه.
    اکولایزر دستی بسته به هدفونتون میتونه فرق کنه ولی من با EP-630 تنظیماتم یه همچین چیزی بود با Mach3Bass 6
    5-4-1-6-10
    دقیقا یادم نیست چون چند وقته D2م گم شده. ولی تقریبا همه رو به جز دومی از راست مطمئنم.
    Last edited by prowler88; 30-05-2009 at 18:27.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم ممنون
    عرض کردم .. رنگ صدای کارای سونی با cowon متفاوته و تقریبا دو قطب مقابلن ... بنابراین اگه یه نفر برحسب سلیقه یکی رو نپسنده ، احتمالا از دیگر راضی باشه ...

بله - سری NW عالیه ..

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

عرض کردم .. رنگ صدای کارای سونی با cowon متفاوته و تقریبا دو قطب مقابلن ... بنابراین اگه یه نفر برحسب سلیقه یکی رو نپسنده ، احتمالا از دیگر راضی باشه ...

بله - سری NW عالیه ..
    من که خوشم نیومد
    کیفیت صداشو کاری ندارم. قدرت صداش خیلی کمتره.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

نه اتفاقا همه ش روشن بود
    و حالت اکولایزر دستی
    من برای موسیقی سنتی ایرانی که عموما از ریتم آروم یا یه ریتم های خاصی داره این تنظیمات رو میزارم
    Mach3Bass : 3
    3D suround : 2
    stereo Enhance : 3

اکولایزر دستی رو هم به این شکل تنظیم می کنم
    5 باند اکولایزر از چپ به راست
    1: 80hz توی مرحله 2
    2: 230hz توی مرحله 9
    3: 850hz توی مرحله 9
    4: 3.2khz توی مرحله 7
    5: 11.7khz توی مرحله 1-
    البته من با ارفون خوده کاوون گوش میکنم البته این تنظیماتی که گفتم بیشتر سلیقه ای هست چون من خودم دوستدارم که جزئیات موزیک رو گوش کنم این تنظیمات رو گذاشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

lg یه مدل داره به اسم up3 touch که حدود 75 تومنه، کسی تا حالا با اینها کار کرده؟

ببخشید اگه بیربط بود، توی تاپیگ دیگه ایی نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •