هی بابا این تاپیک حسابی منحرف شد دیگه کم مونده توش حرف از یزید و آمریکا بشه !![]()
هی بابا این تاپیک حسابی منحرف شد دیگه کم مونده توش حرف از یزید و آمریکا بشه !![]()
ولش کنید بابا ما ها هیچ کدوم نظراتمون با هم هماهنگ نیست اصلا بسته بشه بهتره
کار جمعی نتیجه خوب میده ولی نه اینکه همه جمع سه بعدی کار باشن.
افراد دیگه ای هم باید تو جمع انیمیشن سازها باشن. مثلا یه نورپرداز حرفه ای با یه نقاش برای به تصویر کشیدن محیط و ...
حالا شما فکر میکنید هزینه نداره؟؟؟
اینقدر هم تعصبی رفتار نکنید. واقعیت رو ببینید. ما نه امکاناتش رو داریم نه تواناییش رو.
دیگه چاره ای برام نزاشتیا
بابا شاید تو تواناییشو نداری اما من و خیلی از دوستان به خودمون اعتماد داریم و توانایی هامونو بیشتر از این حدا میدونیم ( بهش میگن اعتماد به نفس)
![]()
صد در صد من به توانایی های شما اعتقاد دارم..
ولی خودمونیم شما فکر میکنی گروهی بتونین اینا رو بسازین؟؟؟؟
(همه این تصاویر با منتال ری رندر شدن)
![]()
Last edited by SSS_HHH_OOO; 25-04-2008 at 19:30.
شما اگه توانایی داشتی الان اینجا نبودی![]()
سلام دوستان !
عزیزان منظورم را نگرفتید ! من اینها را برای خدم نگفتم !
من منظورم این بود که همه میان کارهاشون را میزارن اینجا و .... و من حالیم نمیشه چرا ؟! برای اینکه یارو مشهور بشه ؟ یا کارهاش را بفروشه ؟
من نمیگم کارهاتون را نزارید ! بزارید ولی یک توضیح کوچک در موردش بدید !
مثلا چه نورهای تو سکین قرار داده اند! برای چی ! این نورها چه کمکی میکنن و و و و و و .... این کار باعث میشه که همه با تکنیکهای جدید آشتا بشن و ....
نه فقط برای من ! من خدم به کلاس های ماستر میرم!خیلی کارهای زیبا هم دارم ولی هیچ وقط اینجا نزاشتم !
ممنون !
شما کجا زندگی میکنی؟؟ آخه تو ایران که اصلا کلاس مستر برای انیمیشن سه بعدی نداریم.
دوم اینکه چرا کارهات رو اینجا نمیذاری؟؟؟ مگه نمیگی قشگنه؟؟
در ضمن:
همه دوست دارن وقتی یه کار انجام میدن (نه فقط کار سه بعدی) بقیه هم اون کار رو ببینن. یا دوست دارن در موردش صحبت کنن. این ویژگی یه آدم معمولیه. وقتی شما به چند نفر دیگه که همشون هم در این کار دستی دارن کارتون رو نشون میدید هم اون نیاز رو رفع کردید هم اینکه دیگران ایراد های کار رو بهتر از شما میبینند و باعث میشه شما روی نقاط ضعفتون تمرکز کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)