سينا جان مشكل اس ام اس كه گفتي رو خيلي ها دارن و موضوع پابليك شده اساسي تو سايت ها من يكي كه خيلي شاكي شدم
راستي طبق يه آمار حدود 75% گزارش ( ريپورت) اس ام اس ها هم نمي ياد بيشتر پندينگ مي مونه !!!
سينا جان مشكل اس ام اس كه گفتي رو خيلي ها دارن و موضوع پابليك شده اساسي تو سايت ها من يكي كه خيلي شاكي شدم
راستي طبق يه آمار حدود 75% گزارش ( ريپورت) اس ام اس ها هم نمي ياد بيشتر پندينگ مي مونه !!!
اصلآ چه ربطي به گوشي داره ، شما هر گوشي رو حتي گوشي 1611 نوكيا رو manual search كني ميره نزديكترين bts موبايل به محل قرار گيري شما رو پيدا ميكنه و ديگه فقط از اون bts سرويس ميگيره واگر شما از محدوده تحت پوشش خارج بشيد آنتن شما كامل قطع ميشه ( به غير از اين هم ممكن نيست )
عزیز من من خودم گوشیم k750i هست و 2 ماه روش وقت گذاشتم ممکنه اون روز آنتن دهی مشکل داشته باشه یا نه...به هر حال من این روشه با تجربه به دست آوردم...دیگه بستگی به خودتون دارهنوشته شده توسط 30naa
باشه چشم
یه بار دیگه هم امتحان می کنم چون در دسترس نبودن و دوست دارم
مخصوصا اگه توسط اولیا بخوانت
valid جان من چندين ساله دارم از اين روش استفاده مي كنم گوشي قبلي من نوكيا 8210 بود و الان هم نوكيا 6230 در هر دو آنتن دهي بالايي ميده و يه حسن ديگه هم داره اونم اينه كه تو اين دو تا گوشي ديدم ميــــــــــــزان مــــــــــــــصرف باتـــــــــــــــــري پايين مي ياد و اين بهترين حسنه
چه خوب...پس حسن ديگش ميتونه مصرف كمتر باطري باشه.....مرسي كه گفتي من تو اين مورد دقت نكردم..ولي شما ميگي
ما هم با جان و دل قبول ميكنيم....![]()
valid عزیز سلام
من همین امروز با این سایت آشنا شدم و ثبت نام کردم
به موضوع جالبی که از طرف شما در این سایت بود متمایل شدم
خواهش می کنم به من بگو چگونه میتونم آنتن موبایلم رو تقویت کنم
اگر برایت ممکن هست جوابش را به ایمیلم ارسال کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی مرسی![]()
در انتظار جوابت هستم
بای بای
سلام
من عضو جدید هستم
اگر ممکن هست منو راهنمایی کن
و بگو چگونه میتونم آنتن موبایلمو تقویت کنم
مرسی![]()
من سیم کارت تالیا دارم و وقتی اپراتور رو میذارم رو Manual سه تا اپراتور پیدا میکنه! :
1- IR VALIACOM
2- IR-TCI
3- IR 35
اولی که تابلوئه واسه تالیا ه!
دومی ماله سیم کارتای خود مخابرات ه!
این سومی جریانش چیه؟!
ممنون میشم جواب بدین!
Last edited by ShayaX; 22-09-2006 at 04:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)