واقعا حال کردم . با جی 810 حال نوکیا گرفت و با این حال اون آی میت و اچ تی سی که ادعا دارن رو گرفت
![]()
واقعا حال کردم . با جی 810 حال نوکیا گرفت و با این حال اون آی میت و اچ تی سی که ادعا دارن رو گرفت
![]()
دوستان سلام
مهیار جان نوکیا رو موافقم که حالشو گرفت تازه زیادم نه
ولی اچی تی سی رو نه بابا اچی تی سی چیز دیگه ای هست نمیشه این جوری حالشو گرفت
مگه این که بگیم توی دوربین پاکت ها آره که این یک چیز مهم برا پاکت پسند ها نیست
به نظر من اول حال HTC گرفت بعد حال نوکیا ( البته حال نوکیارو خیلی وقته گرفته )
صفحه نمایش حداقل 262 هزار رنگ که واسه PPC کم چیزی نیست عزیز , خیلی از مدلها همون 65 هزارتا دارن از جمله X1 ...
یعنی هرکی PPC میخره دوربین واسش مهم نیست ؟ به نظر شما بده آدم یه کامپیوتر و یک دوربین دیجیتالو تو یک وسیله داشته باشه ؟ I900 اولبن PPC هستش که دوربین 5 مگاپیکسلی داره و مطمئن باشین خیلی هم ازش استقبال میشه ....
Wi-Fi گوشی هنوز سرعتش اعلام نشده یعنی شاید بیشتر این Wi-Fi رایج الان باشه ( به نقل از سایت آلمانی gsmhelpdesk.nl ...
8 گیگابایت حافظه هم به قول شما واسه PPC ها خیلی هم عالیه ... HTC داره ؟
با این چیزها حال HTC رو گرفته ...
نوکیا که از زمان G600 حسابی زده تو ذوقش ... نوکیا غول سیمبین ... همه فکر میکردن فقط نوکیا سمبین بلده بزنه ... با G810 و الان هم با L780 حال نوکیارو خوب گرفت ...
سونی اریکسون که قابل مقایسه با سامسونگ نیست ...
موتورولا هم گوشیهاشو دیدم بعد از یک سال ببین چه گوشیهایی معرفی کرده بین این همه گوشی فقط ZN5 خوب از آب درمیاد ...
چرا همه جا باید اسم g600 بیاد.
این i900 کی میاد؟باید گرونم باشه دیگه؟
این گوشی هنوز معرفی نشده و معلوم نیست کی بیاد تو بازار ...
مسلما قیمتش بیش از 700 دلار هستش ...
دوستان سلام
به نظر من اول حال HTC گرفت بعد حال نوکیا ( البته حال نوکیارو خیلی وقته گرفته )
صفحه نمایش حداقل 262 هزار رنگ که واسه PPC کم چیزی نیست عزیز , خیلی از مدلها همون 65 هزارتا دارن از جمله X1 ...
ببین امیر جان من بازم میگم نوکیا رو قبول دارم ولی اچ تی سی رو نه
شما خودتون گفتید که احتمالا 262 هزار رنگ داشته باشه حالا میگید حداقل 262 هزار
1. صفحه نمایش تاچ اسکرین با رزولوشن 320×240 پیکسل و قابلیت نمایش 262 هزار رنگ ( احتمالی )
ضمنا شرکت o2 و اچ تی سی هم 262 هزار دارن ولی مقدار رنگ موثرشون همون 65 هزارتاست اسم گوشی اچ تی سی با این رنگ advantage x 7510 هست رزولوشنش هم vga هست
من ادعایی ندارم ولی مثل اینکه توی پاکت ها بیشتر از 65 هزارتا موثر نمیشه گذاشت
یعنی هرکی PPC میخره دوربین واسش مهم نیست ؟ به نظر شما بده آدم یه کامپیوتر و یک دوربین دیجیتالو تو یک وسیله داشته باشه ؟ I900 اولبن PPC هستش که دوربین 5 مگاپیکسلی داره و مطمئن باشین خیلی هم ازش استقبال میشه ....
نه خیر من همچین حرفی نزدم و به هیچ وجه بد نیست که هم یک پاکت داشته باشیم هم یک دوربین خوب
خددا کنه که ازش استقبال بشه ولی خودتون گفتید که هوز معرفی رسمی نشده پس باید دیر بیاد
ولی یک نفر که پاکت میخره معمولا پی امکانات یک پاکت میگرده نه دوربین شما ایران رو نگاه نکن
من خودم هم که خواستم گوشی بگیرم پی امکانات بودم که مثل خییلی ها نمیتونم از تمامش استفاده کنم
و اون موقع دوربین 3.2 هم بود توی همون سری ولی دوربین 2 مگای 990 هم برام بس بود مگه میخوام چی کار کنم با دوربین
فکر هم نمی کنم کسانی که پی امکانات باشن دوربین زیاد واسشون اهمیت داشته باشه
Wi-Fi گوشی هنوز سرعتش اعلام نشده یعنی شاید بیشتر این Wi-Fi رایج الان باشه ( به نقل از سایت آلمانی gsmhelpdesk.nl ...
8 گیگابایت حافظه هم به قول شما واسه PPC ها خیلی هم عالیه ... HTC داره ؟
بله اینو من گفتم ولی با کارت هم میشه به این حافظه رسید ولی خوب حافظه داخلی یه چیز دیگه هست
اچ تی سی هم داره
advantage x7500 با 8 گیگ hdd drive
advantage x 7510 با 16 گیگ فلش مموری
shift با 40/80 گیگ hdd drive
نوکیا که از زمان G600 حسابی زده تو ذوقش ... نوکیا غول سیمبین ... همه فکر میکردن فقط نوکیا سمبین بلده بزنه ... با G810 و الان هم با L780 حال نوکیارو خوب گرفت ...
سونی اریکسون که قابل مقایسه با سامسونگ نیست ...
نه فقط نوکیا بلد نبود سیمبین بزنه اس ای هم میزد سری uiq
اس ای با اینکه سنش کمتر از بقیه هست ولی یکی از اولین شرکتایی بود که صفحه تاچ زد
چرا اس ای با ساموسونگ قابل مقایسه نیست؟ چرا؟
شما اومدید گفتید که رنگ ایکسپریا کمتره خوب چرا نگفتید رزولوشنش بیشتره ولی خوب اندازش کمتره
همین ایکسپریا ببین چه پنلهای قشنگی داره
یا این touch-mouse نمی دونم سامسونگ تا حالا همچین چیزی داشته؟
موتورولا هم گوشیهاشو دیدم بعد از یک سال ببین چه گوشیهایی معرفی کرده بین این همه گوشی فقط ZN5 خوب از آب درمیاد ..
همین الان دارم جی اس ام آرنا رو نگاه میکنم
توی رنکینگ خودش بین گوشیها 95 بعد 82 از نوکیا و بعد 960 از سونی بود
بین برند ها هم htc بعد اس ای بعد نوکیا
توی درجه بندی مردم همون علاقه مندیها
بین گوشیها 95 بعد 73 بعد 70 همگی از نوکیا
بین برندها نوکیا بعد اس ای بعد هم سامسونگ هست
آره من گفتم احتمالا الان هم میگم ... چون ممکنه 16 میلیون رنگ باشه ... 262 هزار رنگش 3 سایت تایید کردن ...ببین امیر جان من بازم میگم نوکیا رو قبول دارم ولی اچ تی سی رو نه
شما خودتون گفتید که احتمالا 262 هزار رنگ داشته باشه حالا میگید حداقل 262 هزار
من یه سوال از شما دارم سیدی جان ... اسمتو نمیدونم ببخشید ... خدا وکیلی رو حساب جواب منو بده ...ضمنا شرکت o2 و اچ تی سی هم 262 هزار دارن ولی مقدار رنگ موثرشون همون 65 هزارتاست اسم گوشی اچ تی سی با این رنگ advantage x 7510 هست رزولوشنش هم vga هست
من ادعایی ندارم ولی مثل اینکه توی پاکت ها بیشتر از 65 هزارتا موثر نمیشه گذاشت
این درسته که آدم بیاد یه گوشی ظریف و باریک رو با این سری گوشیهای HTC مقایسه کنه ؟
پس چرا توی آیفون جواب داد ؟
100% حرفتو تایید میکنم که یه نفر PPC میخره واسه امکاناتش میخره ولی دوربین جزء امکانات به حساب نمیاد ؟ اصلا فکر میکنیم که نمیاد ! I900 چه امکاناتی کم داره ؟نه خیر من همچین حرفی نزدم و به هیچ وجه بد نیست که هم یک پاکت داشته باشیم هم یک دوربین خوب
خددا کنه که ازش استقبال بشه ولی خودتون گفتید که هوز معرفی رسمی نشده پس باید دیر بیاد
ولی یک نفر که پاکت میخره معمولا پی امکانات یک پاکت میگرده نه دوربین شما ایران رو نگاه نکن
من خودم هم که خواستم گوشی بگیرم پی امکانات بودم که مثل خییلی ها نمیتونم از تمامش استفاده کنم
و اون موقع دوربین 3.2 هم بود توی همون سری ولی دوربین 2 مگای 990 هم برام بس بود مگه میخوام چی کار کنم با دوربین
فکر هم نمی کنم کسانی که پی امکانات باشن دوربین زیاد واسشون اهمیت داشته باشه
صدالبته که داره HTC هم این امکاناتو ولی خودت دیگه دیدی که توی چه هیولاهایی گذاشته !با این اندازه میشه UPMC ساخت که البته ساخته هم شده ... ASUS R70بله اینو من گفتم ولی با کارت هم میشه به این حافظه رسید ولی خوب حافظه داخلی یه چیز دیگه هست
اچ تی سی هم داره
advantage x7500 با 8 گیگ hdd drive
advantage x 7510 با 16 گیگ فلش مموری
shift با 40/80 گیگ hdd drive
UIQ رو من اصلا حساب نمبکنم .... همون سری 60 نسخه 3.0نه فقط نوکیا بلد نبود سیمبین بزنه اس ای هم میزد سری uiq
اس ای با اینکه سنش کمتر از بقیه هست ولی یکی از اولین شرکتایی بود که صفحه تاچ زد
چرا اس ای با ساموسونگ قابل مقایسه نیست؟ چرا؟
شما اومدید گفتید که رنگ ایکسپریا کمتره خوب چرا نگفتید رزولوشنش بیشتره ولی خوب اندازش کمتره
همین ایکسپریا ببین چه پنلهای قشنگی داره
یا این touch-mouse نمی دونم سامسونگ تا حالا همچین چیزی داشته؟
والا به خدا قابل مقایسه نیست ... مثل اینکه بیایم پرتقال رو با هویج مقایسه کنیم !!!
چون توی پستهای دیگه بچه ها 1000 بار گفته بودن ولی چرا نگفتن رنگش 65 هزارتاست ؟
بله سامسونگ هم داره I780 ...
معیار خوب یا بد بودن یک برند بستگی به این آمار نداره .... آخر هر سال مشخص میشه کی بهتر بوده عزیز ... که سامسونگ فعلا داره صعود میکنه ( بزنم به تخته )توی رنکینگ خودش بین گوشیها 95 بعد 82 از نوکیا و بعد 960 از سونی بود
بین برند ها هم htc بعد اس ای بعد نوکیا
توی درجه بندی مردم همون علاقه مندیها
بین گوشیها 95 بعد 73 بعد 70 همگی از نوکیا
بین برندها نوکیا بعد اس ای بعد هم سامسونگ هست
موفق باشی !
بنده خدا خود شرکت سامسونگ اینقدر به فکر حالگیری نیست که شما هستین !
در مورد G810 من فکر نمیکنم حتی تا 30% فروشی رو داشته باشه که نوکیا با N95 داشت ! و حتی فکر میکنم فروشش به اندازه ی N82 هم نخواهد بود ! فکر نمیکنم نوکیا باخت داده باشه تو این زمینه ( این صرفا حدس منه )
در مورد I900 هم بعید میدونم بتونه تو فروش به پای اکسپریا برسه ... کلا اکسپریا وقتی اومد با حاشیه و هیجان بیشتری وارد بازار شد که اینو تو فرومها و سایتهای خارجیم دیدیم ... نمیدونم شاید برمیگرده به سیاستهای تبلیغاتی سونی یا ... که خوب بلده به بازار هیجان بده ! ولی به نظر من اگه این دوتا گوشی با قیمت تقریبا برابر وارد بازار بشن اکسپریا موفقتر خواهد بود !
دوست عزیز اینقدر مطمئن نباش ... فروش میکنه خوبم میکنه حالا در حد N95 نه چون اون موقع ملت عشق دوربین 5 بودن ولی الان سامسونگ با معرفی گوشیهای جدید خودش که بیشتر دوربین 5 دارن فهموند نه بابا دوربین 5 هم چندان مالی نیست و باید منتظر دوربین 8 باشید !
عزیز دل I900 اصلا معرفی شده ؟ سامسونگ اصلا توی این چند هفته توی بحث معرفی گوشی نبوده ( دلیلشو خود بچه های سامسونگی میدونن که اینجا هم مژده میدم بهشون که سامسونگ یک تو دهنی محکم به این گروه از خدا بی خبر زد )
یه عکس از این گوشی پخش شد ببین چیکارا که نکرد ! همه سایتها گذاشتن این عکسو ! اونم عکسی که با شدت از سوی سامسونگ به اون سایت آلمانی اخطار دادن ...
مگه یادتون رفته چندماه پیش که مشخصات I900 لو رفت چه قشقلقی به پا شد ؟ بنده خودم دیدم چه جمعیتی جلوی نمایندگیهای سامسونگ بودند که آقا این گوشی جریانش چیه حقیقت داره ؟ کی میاد ؟
X1 وارد بازار شد ؟ کی شد که ما نفهمیدیم ! واقعا چه سیاستی داره این سونی اریکسون ... به به هنوز یه ریویو که هیچی یه پری ویویو هم از این گوشی نیموده در حالی الان G810 سامسونگ ریویوش توی همه سایتها هستش ... تبریک میگم به سیاستش !
موفق باشی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)