ماجیکا تو محیط باز تا 4-5 کیلومتر برد داره به شرطی که کاملا باز باشه هیچی جلوش نباشه ولی تو یه محیط ساختمانی نیمه اشباع تا 600 متر هم برد داره
ماجیکا تو محیط باز تا 4-5 کیلومتر برد داره به شرطی که کاملا باز باشه هیچی جلوش نباشه ولی تو یه محیط ساختمانی نیمه اشباع تا 600 متر هم برد داره
برای ورود دزدگیر باید تست برد بشه چون از یه بردی به بالا اجازه ورود ندارن چون روی سیستم بیسیم اطلاعات می افتد مثل تلفنهای برد 4 - 5 کیلومتری که اطلاعات همه رو جمع کرد.
لطفا اطلاعاتتون رو کامل کنید بعد نظر بدید ممنون
دوست عزیز من اگه یه چیزیو تجربه نکنم راجع بهش نظر نمیدم من 4-5 کیلومتر رو تو یه جای کاملا باز تست کردم وقتی رفته بودم کوه ماشینو با دوربین نگاه میکردم
دوست عزیز چرا شما نمی خواهید قبول کنید که تست برد هم وجود داره و برد بالاتر از یه حدی رو نمی گذارند وارد ایران بشه حالا شما چرا اسرار به این قضیه دارید من نمی دونم چون تلفنهای آلمانی بود که 4 تا 5 کیلومتر برد داشت چون می افتاد روی خط بیسیم اطلاعات جمعش کردن حالا بازم شما اسرار کنید
4 یا 5 کیلومتر خیلی برد بالایی است !!!!!!؟؟؟؟؟
واجب شد که امتحانش کنم
فرکانس دزدگیر ماجیکار مثل فرکانس تلفن نیست فرکانسش رو موج fm کار میکنه برا همین ربطی به بی سیم یا تلفن نداره
تمامی وسایل فرسنده و گیرنده در گمرک تست برد میشوند و هیچ ربطی به Fm بودن یا نبودن نداره فرکانس از یه حدی که بگذره جنس به مبدا مرجوع میشه
شما اصلا فرق فرکانسو با طول موج میدونی fm مربوط میشه به طول موج دستگاه که طول موج fm در حدود متره و ممکنه بسامد(فرکانس) این دزدگیر اصلا زیاد نباشه برای برد بالا حتما لازم نیست فرکاس بالا داشته باشی
میشه در مورد ماجیکار 935 توضیح بدید؟
قیمتش خیلی بالاس میخام ببینم ارزش خرید داره.
اگه میشه یه کم از امکاناتشو بگید.
با سلام
كسي ميتونه روش نصب دزدگير پرايد را به من بگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)