میزارینش بر خرید اینترنتی؟چون من تو gamespot که امروز دیدم اونورا آمده بود.
میزارینش بر خرید اینترنتی؟چون من تو gamespot که امروز دیدم اونورا آمده بود.
البته من منظورم استارکرفت 2 بودش !
راستی من یک چیزو نفهمیدم که چرا به بازیهای استراتژیکی نمره ی 10 نمیدن!!!!
یا اصلا من ندیدم ممکنه به استارکرفت نمره ی 10 بدن؟؟؟؟
من یه مشکلی دارم توی اجرای این بازی بعد از نصب به من ارور اپلیکیشن لود ارور میده راهنمایی می کنین
امتیازات بازی :
GamePro : 100
Worth Playing : 95
3DJuegos : 93
1UP : 91
PC PowerPlay : 90
GameSpy : 90
Total PC Gaming : 90
IGN : 90
Game Informer : 88
PC Gamer : 86
Gameplayer : 85
Pelit (Finland) : 84
Games Master UK : 83
PC Gamer UK : 82
EuroGamer : 80
VideoGamer : 80
سلام
اقا بازی خیلی قشنگیه. من الان روز چهارم هستم
فقط یه سوال نمیشه با دو نژاد دیگه بازی کرد؟ چون من که امکان انتخاب نژاد رو تو بازی ندیدم
مرسی
خیر. فقط یک نژاد قابل بازی هست. سه نژاد دیگه دشمن حساب میشن.
کسی به این مشکل برخورده که از بازی بپره بیرون و ارور بده که نمی دونه Dump بسازه ؟
برا من قاطی کرده یه بار ارور میده یه بار نمیده !
خب این بازی هم تموم شد
گرافیک بازی راستش من توقع داشتم بهتر از این باشه ! چون به هر حال وقتی کمپانی اومد و انقلابی توی گرافیک بازی های استراتژی به وجود آورد توقع داشتم این بهتر از کمپانی باشه ولی تقریبا در همون سطحه ... ولی در کل گرافیک بازی زیباست .. از نظر هنری هم خیلی خوبه ... ضمن اینکه فیزیک بازی خیلی خوبه و تقریبا همه ی ساختمون ها تخریب پذیره
گیم پلی بازی هم خیلی خوبه مراحل هیجان زیادی داره ... و کلا تنوع زیادی توی گیم پلی وجود داره و به خاطر وجود داشتن آیتم های مختلف و زیاد شما میتونید بازی متفاوتی در هر بار مشاهده کنید
ولی کلا مپ های بازی خیلی محدوده و معمولا شما بازی رو در جاهای تکراری بازی میکنید که یه کم ضد حال میزنه !
موسیقی هم واقعا حماسی و قشنگه
یه مشکلی که هست اینه که Lip Sync رعایت نشده کلا ! البته توی انیمیشن ها رعایت شده ولی تو خود بازی نه ..
داستان هم چون من نسخه ی قبلی رو بازی کردم نمی دونم در چه حده ولی کلا زیاد داستانش پیچیده نیست و سادس .. در واقع بهونه ایه برای تموم کردن بازی
حالت Skrimish هم هست که میتونید نژادی که دوست دارید انتخاب کنید و با AI بازی کنید
کلا قسمت مولتی پلیر بازی بسیار شبیه به کمپانی هست در واقع همون اصلا ! :دي و شما باید پاور ها و.. رو کپچر کنید
ولی در حالت داستانی نمی تونید نژادهای مختلف رو انتخاب کنید 3 نژاد هم تو بازی هست که اورک ها و الدار ها و تیرانید ها هستند که هر کدوم نیروهای خاص خودشون رو دارن
دیگه چیز خاصی به ذهنم نمی رسه ... بازی قشنگیه و میتونه شما رو سرگرم کنه پس از دستش ندین !
احتمال 99% یه اکسپنشن برای بازی میدن که بشه با دو نژاد دیگه هم بازی کرد از این کارا میکنن معمولا اینطوری اکسپنشن هم فروش خوبی میکنه. Warhammer هم که اکسپنشن خورش ملسه نسخه قبل که فکر کنم 3 تا اکسپنشن داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)