پسرم، شما مثل اینکه خوابی و حواست سر جاش نیست. اصلا مطالب را نمی خوانی و همینطور می آیی یییییییییییییهو یه چیزی می گی واسه خودت.
دوست گرامی کدام سرور مایکروسافت از لینوکس استفاده می کنه؟؟؟ چرا ثابت نمی کنید؟
پسرم، شما مثل اینکه خوابی و حواست سر جاش نیست. اصلا مطالب را نمی خوانی و همینطور می آیی یییییییییییییهو یه چیزی می گی واسه خودت.
دوست گرامی کدام سرور مایکروسافت از لینوکس استفاده می کنه؟؟؟ چرا ثابت نمی کنید؟
نوت بوکم هنوز از نسل پردازنده های IBM هست اما کامپیوتر رومیزیم Mac Pro رو که تقریبا دو سال پیش خریدم اینتلی هست و روش خیلی راحت ویندوز و لینوکس نصب می شه.
دوست عزیز United Kingdom
من بعنوان کسی که الان هر سه تا سیستم عامل رو کامپیوترش نصب هست بهت می گم ویندوز از همشون داغون تره.
باور کن هیچ تعصبی هم ندارم.
((در حال حاضر)) این مسئله مهمتره که حفره های امنیتی کدوم سیستم عامل بیشترن یا اینکه کدوم یکی واقعا گرفتار ویروس می شه؟
برای کسی که دارای عقل سالم هست قطعا مسئله ی دومی مهمتره.
سلام...
چند مطلب:
اول: United Kingdom عزیز من هنوز منبع مقاله ی شما رو ندیدم! لطف کنید منبع معتبر لینک کنید، وگر نه که من هم مقاله نویس خوبی هستم!!! و می تونم یک مقاله بنویسم از جانب بیل گیتس که اعتراف می کنه به اینکه ویندوز آشغاله! منبع بدید آقا! با حرف و اینها که یک سیستم سکیور نمی شه! منبع هم لطف کنید از وبلاگ دوستان دیگه نباشه لطفا!!؟
پس منتطر لینک منابع شما هستم
دوم: در بحث ویروس و تروجان و ورم و اینها که شما حرفی ندارید برای گفتن! که اگر جرات دارید، بدون آنتی ویروس وارد شبکه شوید! کاری که من با لینوکس انجام میدم.
سوم: بحث امنیت، بحث پیچیده است، ولی ما منبع گفتیم و مسابقه ای بود که انجام شد و نتایج هم در صفحه ی اول همین بحث هست! ویستا هک شد! حالا شما بیا اینجا داستان تعریف کن! افسانه ی ویستا ی شکست ناپذیر! دوست عزیز ویستا با سرویس پک یک در مسابقه هک شد! پس افسانه ی شما به recycle bin پیوست!
Last edited by taia; 13-04-2008 at 13:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)