Habibi جان من با حرفات موافقم و نباید مسئله به دعوای ملیت ها تبدیل بشه به چند دلیل ولی اول چند سوال رو مطرح میکنم
چرا امریکا تا حالا مسئله خلیج فارس رو به این شیوه مطرح نکرده بود :?:
جنگ 8 ساله ایران و عراق به نفع چه کشورهایی تمام شد
اگر اوضاع خاورمیانه بهم بخوره چه کسی یا بهتره بگم چه دولتی نفع می برد
اگر اسم خلیج فارس به خلیج عربی تبدیل شود به نفع چه کسی خواهد بود
اگر ملیتهای چند کشور مهم اسیای شرقی یا همان خاورمیانه به جون هم بیوفتن به نفع چه دولتی تمام میشه
اگر جنگ مسلحانه در ایران و کشورهای اطرافش روی بدهد کدام کارخانه اسلحه سازی سود خواهد کرد .....که میکند
اگر افکار مردم ایران و یا کشورهای دیگه منحرف شود و به جای رفتن به سوی مدرنیزم به طرف نژاد پرستي و قبیله گری کشانده شود چه کسی برنده میشود
جواب سوالات بالا U S A
این یک مسئله کاملا روشن است که امریکا دارد حکومت 100 ساله خود را در خاور میانه به واقعیت تبدیل میکند و دلایل حمله های نظامی امریکا به دو کشور همسایه ..عراق و افغانستان ..و ریختن بمبهای دمکراسی و موشکهای ازادی بر روی سر مردم عادی نیز چیزی جز در دست داشتن خاورمیانه برای بدست اوردن مقاصد خود نمیباشد
امریکا در زمان شروع حمله نظامی خود به عراق یکی از اولین جاهایی که مورد حمله قرار داد و با خاک یکسان کرد . کتابخانه ملی شهر بغداد بود
اولین نفراتی رو که بعد از تسخیر عراق ترور کرد و الان هم میکند استادان دانشگاه عراق است بخصوص استادان تاریخ و حقوق و تا کنون امار چند صد تن از انان در دست است
یکی از بیشترین جنسیتهایی که در عراق کشته شدند و میشوند زنان باردار ...کودکان و جوانان هستند که امار انها نیز در دست است که من الان میتونم به یک نمونه ش اشاره بکنم طبق اماری که سازمان دفاع از حقوق زنان در سوئد گرفته است تا کنون حدود صدو پنجاه هزار زن حامله در عراق کشته و یا اواره شده اند و یا مفقود شده اند
به یادم بیاورید که دولت عراق هم پیش از حمله به ایران نقشههایی چاپ می کرد و خرمشهر را با نام دیگری میخواند ولی اینجا این جای سوال است که دولت عراق در ان زمان دست نشانده چه کسی بود و چه کسی و یا چه دولتی باعث شد صدام بر روی کار بیاید
طالبان را کی اورد و چه کسی برش داشت اینها همه اش به یک جا ختم میشه و اونم امریکا و چند کشور اروپایی
التبه مسائل زیاد است و میشه به خیلی از انها اشاره کرد ولی شاید الان بعضی ها فکر کنند خوب این ربطش به خلیج فارس یا خلیج عربی که امریکا دوست دارد ان را به اسم بنامد چیست
جوابش در سوالات بالا میباشد و بستگی به تفکر خودتان دارد که چقدر عمیق تر به مسائل بیاندیشید
ولی اینجا یک نقل قول هم بگم و حرفهامو فعلا تمام کنم
یکی از سخنگو های امریکا که الان اسم دقیقش یادم نیست ولی اگر بخواهید میتوانم ان را هم پیدا کنم در یکی از سخنرانی هاش در مورد مسائل خاور میانه چنین گفت
رمز موفقیت ما در عراق..ایران..و خاورمینه..خداست
موفق باشید
مهران