تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: آموزش تبدیل k310 به w200 !!! ( تست شده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

golmohammadi پچ please wait نصب کنی درست میشه ... من 1000 تا تبدیل کردم ... 500 تا از اونو سریال چنج بودن...ولوم هم با اون پچ درست میشه ...
    سلام لطفا این پچ please wait واسه w200 رو واسم اینجا بزارید. هرچی میگردم پیدا نمیکنم

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام لطفا این پچ please wait واسه w200 رو واسم اینجا بزارید. هرچی میگردم پیدا نمیکنم
    بفـــرما فقط برا اين فريمور بـــود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tornadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها سلام . گوشي کا310 با cid52 اصلا وجود داره يا w200 با cid49. اخه من هرچي دنبال فايل هاي w200.cid49 وk310cid52 گشتم نبود ميدونيد چيه اگه k310 باcid49 به w200با cid 52 تبديل بشه ديگه راهي براي برگشت به کاوجود نداره چون نمي شه cid بالا رو پايين اورد فکر کنم راهي باشه که کا 310 رو بهcid50 تبديل کرد چون اينجوري w200 با اين cid وجود داره وديگه مشکلي نيست حالا اون اسکريپت رو کي داره ايا براي يه کا310 چنج اين اسکريپت مشکلي بوجود نمياره.ازکسايي که تبديل کردن کا310 cid49. رو بهw200.cid52 ايا تونستن برگردن ببخشيد اگه سوالام زيادشدن درکل:
    1.اگه فريمور w200.cid49 ياk310.cid52 رو هر کي داره لطفا بذاره
    2.اگه اون اسکريپتي که بتونه k310 روبکنه50يا52 رو بذاره
    3.تغيير cid مشکلي برا سريال چنج بودن بوجود نميار
    با اين سوالات فکر کنم ديگه کسي سوالي براي اين تبديل نداشته باشه وهر کي جواب داد بچه ها رو از شک در مياره پيشاپيش تشکر مي کنم .
    قربان شما محمد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بفـــرما فقط برا اين فريمور بـــود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اقا دست شما درد نکنه نمیدونم مشکل چیه. هر کاری میکنم این پیغام رو میده:
    LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
    Flash ID check:897E
    Flash props sent ok
    unsupported combination.
    Elapsed:9 secs.
    خواستم دوباره با main و fs k310 فلش کنم نشد. همین پیغامو داد. خواستم با w200 فلش کنم بازم همینو میگه. لطفا کمکم کنید. دیگه گوشی ندارم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

golmohammadi پچ please wait نصب کنی درست میشه ... من 1000 تا تبدیل کردم ... 500 تا از اونو سریال چنج بودن...ولوم هم با اون پچ درست میشه ...
    اقا شما که 1000 تا تبدیل کردی که 500 تاش سریال چنجی بوده این مشکل مارو ه حل کن. پست قیلی ماله منه بخونی مشکلم میفهمی
    با تشکر مشکل حل شد. نکته: باید توی ستولز به جای w200 گوشی نوع k310 رو انتخاب میکردم. حتی بعد از تبدیل به w200
    Last edited by younes_ysf; 12-10-2008 at 20:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقا شما که 1000 تا تبدیل کردی که 500 تاش سریال چنجی بوده این مشکل مارو ه حل کن. پست قیلی ماله منه بخونی مشکلم میفهمی
    با تشکر مشکل حل شد. نکته: باید توی ستولز به جای w200 گوشی نوع k310 رو انتخاب میکردم. حتی بعد از تبدیل به w200
    چرا پیغام رو نصفه گذاشتی ...کامل بزار و کامل توضیح بده

داره خودمونی میشه tornadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که امتحان کردید ببینید میشه به مدل k310 برگردی یا موندگار شدی منظورم اینه که اگه k.49 رو بهw.52 تبدیل کردی حالا میشه باز برگردی به همون 310 k.من منتظر جوابتونم .ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من دیشب گوشیمو فلش کردم ولی مشکل please wait داشت با ستول هم پچ نصب نمیشد. بعد از کلی دوندگی توی اینترنت فهمیدم که باید توی ستول باید مدل گوشی رو همیشه روی کا310 بزارید نه دبلیو 200 حتی بعد از تبدیل. در مورد cid هم بگم اصلا لازم نیست که cid رو عوض کنید. فایلهای main و fs رو با cid52 بریزید رو گوشی. شما اول fs و custom رو فلش کنید. بعدش هم main رو. اگه مشکل please wait هم داشتید پچ اونو نصب کنید. البته بازم میگما پچ واسه w200 باشه ولی مدل گوشیتونو توی ستول k310 انتخاب کنید. در مورد برگشت به کا 310 هم فکر نکنم مشکلی باشه. کافیه به همین روشی که گفتم fs و main رو فلش کنید

10. این کاربر از younes_ysf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من دیشب گوشیمو فلش کردم ولی مشکل please wait داشت با ستول هم پچ نصب نمیشد. بعد از کلی دوندگی توی اینترنت فهمیدم که باید توی ستول باید مدل گوشی رو همیشه روی کا310 بزارید نه دبلیو 200 حتی بعد از تبدیل. در مورد cid هم بگم اصلا لازم نیست که cid رو عوض کنید. فایلهای main و fs رو با cid52 بریزید رو گوشی. شما اول fs و custom رو فلش کنید. بعدش هم main رو. اگه مشکل please wait هم داشتید پچ اونو نصب کنید. البته بازم میگما پچ واسه w200 باشه ولی مدل گوشیتونو توی ستول k310 انتخاب کنید. در مورد برگشت به کا 310 هم فکر نکنم مشکلی باشه. کافیه به همین روشی که گفتم fs و main رو فلش کنید
    خسته نباشب برادر ... خوب ما که یه ماهه داد میزنیم

12. این کاربر از abolfazlm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    اقا پس از بکاپ دکمه
    readyفعال نمی شه لطفا بگید چه کار کنم
    و در مرحله
    flash جمله

HDR block not accepted,error:2
    را می نویسد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •