دقیقا مشکل منم همینه. مال منم تقلبی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا مشکل منم همینه. مال منم تقلبی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدا پس نمیگیرند(عجب رویی دارن)؟
خواهشن به بینین این تقلبی هستش یا نه.
![]()
خير تقلبي نيست مشخصات كه تقريبآ درسته يه مقدار كلاك ها پايين هست (هسته 20 و مموري 67 مگاهرتز) !
برد كارت شما چيه ؟
اگه امکان داره اخرین نسخه درایور کارت گرافیک 5500 رو بزارین ( لینک مستقیم باشه بهتره )
والا برد کارت رو دقیق نمیدونم میشه بگین کجا میشه دیدش ( سخت افزاری زیاد اطلاعات ندارم )
میشه بگین ایا من با این کارت گرافیک چه بازی هایی رو میتونم خوب اجرا کنم و چه بازی هایی رو باید ریزولویشن رو بیارم پایین تا بهتر یا کلا اجرا بشه.
در ضمن ایا میشه با این گرافیک بازی کال اف دیوتی 4 رو با ریزولوشن پایین اجرا کرد یا نه.
ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد
اينكه كارت شما قابليت اجراي چه بازي ها و در چه سطحي رو داره ,دوستاني ميتونن بگن كه اين كارت رو دارن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در كل زياد نميشه رو اين كارت حساب كرد حداكثر ميتونيد بازي هاي 2005 تا 2006 رو روان اجرا كنيد و در مورد بازي هايي نظير cod4 شايد اگر رو 600*800 بزاريد بتونيد اجرا كنيد كه اونم فايده نداره چون اگر سرعت فريم ها پايين باشه تو بازي دچار مشكل ميشيد !
خودم هم ATI 9550 داشتم كه فقط most wanted رو تونستم باهاش روون بازي كنم براي Hitman 4 يه خورده لگ داشت رو 768*1024 با تنظيمات پيش فرض .
موفق باشيد
Last edited by musa; 25-04-2008 at 21:28.
خیر اکثر بازیهای 2007 و بالاتر اصلا با این کارت اجرا نمیشن.بازیهایی مثل کال آف دیوتی و مدال ایربورن روی این کارت اجرا نمیشن(نصب میشن ولی اجرا نمیشن)اگه دقت کنی روی بازیهای ارجینال سیستم مورد نیاز برای بازی رو نوشتن که واسه کال آف سری 6 به بالا هست.میشه بگین ایا من با این کارت گرافیک چه بازی هایی رو میتونم خوب اجرا کنم و چه بازی هایی رو باید ریزولویشن رو بیارم پایین تا بهتر یا کلا اجرا بشه.
در ضمن ایا میشه با این گرافیک بازی کال اف دیوتی 4 رو با ریزولوشن پایین اجرا کرد یا نه.
یافتم صد در صد کار میکنه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)