ولي به نظر من هيچ سيمبيني به جزابيت سيمبين نوكيا نيست...!
و در ضمن بايد G810 رو در كنار N96 مقايسه كرد كه سيمبين 9.3 يا همون (feature pack 2)...
ولي به نظر من هيچ سيمبيني به جزابيت سيمبين نوكيا نيست...!
و در ضمن بايد G810 رو در كنار N96 مقايسه كرد كه سيمبين 9.3 يا همون (feature pack 2)...
کاظم جان سلام ....
من نگفتم گوشیهای نوکیا عزیز .... بلکه گفتم سری N نوکیا ... البته الان یکی میاد میگه خب این کلاس داره که یکم سرعتش پایینه !!! ... در ضمن با داشتن یکی دو تا از گوشیهای سامسونگ ( مثلا U600 ) که یکم پردازندش به خاطر باریک بودنش ضعبفه نباید تمام محصولات سامسونگو زیر سوال برد ...
امیر جان سلام ....
کی گفته G810 نسخه 9.3 سیمبین داره ؟ G810 نسخه 9.2 هست عزیز ... در ضمن شما گوشی i550w سامسونگو یه نگاه بنداز اونوقت متوجه میشین که چرا میگم فقط نوکیا سیمبین خوب نمیزنه ...
موفق باشین ...
Last edited by S A M S U N G; 18-03-2008 at 15:27.
ان95 8گیگ حالا حالا ها سلطان بی رقیب...
سلام به همگی ...
زیاد مطمئن نباش دوست عزیز 23 روز دیگه یه رقیب گردن کلفت واسش میاد ...
موفق باشی ...
به نظر منم این دوستمون درست میگه ....
دوران پادشاهی 95 8گیگ داره تموم میشه .... یه زمانی پادشاهی میکرد ....ولی الان دیگه نه ...
خب حالا من یه سوال دارم:
اگه یکی از مهم ترین ملاک های برتری یه اسمارت فون سیستم عاملش باشه به نظر شما کدوم سیستم عامل بهترینه؟ (لطفا" با ذکر دلیل)
ان96 سیستم عاملش بالاتره که نیومده...
به نظرم هیچ نوکیا بازی عشقشو با سامسونگ عوض نمیکنه...
سلام عزيزم...
منظورم از سيمبين 9.3 N96 بود و منظورم اين بود تا اون موقع كه G810 بياد باز نوكيا N96 رو وارد بازار ميكنه كه سيمبين جديدتري داره...!(اسمارت فون بهتر...)
در ضمن منظورم از اينكه سيبين نوكيا بهتره به منزله اينترفيس و راحتي كار باهاش بود(شايدم باهاش عادت كردم..) ممكنه حالا از جنبه هاي ديگه سيمبين هاي سامسونگ برتري داشته باشه!
امیر جان سلام ...
G810 حدود 22 روز دیگه وارد بازار میشه .... در ضمن سامسونگ گفته این گوشی رقیبی هست برای N95 نه گوشیها و برندهای دیگه ( که N96 هم جزء این دسته هستش ... ) ...
موفق باشی ....
به نظر خودت الان (22 روز ديگه) براي رقابت با N95 اي كه فروشش رو كرده و بايد كم كم جاشو به N96 بده يكم دير نيست و غير منطقي...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)