طولش ندیم ...؟ چیو طولش ندیم ...؟ !!!!!!!!
اومدیم اینجا داریم در مورد یک گوشی که قراره تا چند وقت دیگه به بازار بیاد حرف میزنیم بعد شما میگی بزار بره اون پایین ها !!!!
طولش ندیم ...؟ چیو طولش ندیم ...؟ !!!!!!!!
اومدیم اینجا داریم در مورد یک گوشی که قراره تا چند وقت دیگه به بازار بیاد حرف میزنیم بعد شما میگی بزار بره اون پایین ها !!!!
البته از نظر دوبل اسلاید بودن و دوربین 5 بیشتر شبیه N95 است تا n81 ...
باید به همه اینها یکی از مهمترین تفاوتهای این دو گوشی یعنی ورژن سیستم عاملشون رو هم اضافه کنیم که تفاوتهای بین 9.2 با 9.3 به دلیل ارتقا به Feature pack2 زیاده...
در مورد --- هم نظر شما محمترمه در کنار اینکه نوکیا این گوشی رو برای ایران تولید نکرده که مجبور باشی شبکه های ایران رو ببینی...
شما در مورد سيستم عاملش مطمئن هستي؟
چون من پرسيد از اعضا نمي دونستن
بله نوکیا ورژن جدیدی از سیستم عامل سیمبین رو تحت عنوان 9.3 ارائه کرده که به دلیل پیشرفتهای زیادی که نسبت به نسخه های قبلی داشته تحت عنوان Feature pack2 نامیده میشه...
که n96 و n78 هم به همین سیستم عامل مجهزند...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هیچ جا به جز Gsm.ir که اصلا بهش اعتماد ندارم.گفته شمارو دیدم البته در سایت های معتبر
همه جای جلوی سیستم عاملشو خالی گذاشته بودن
ببخشید یکم جمله شما نامفهومه..!
اگه به اون لینکی که گذاشتم بری سیستم عاملش رو میبینی..! (گوشی های سری N همشون سیستم عامل دارند...)
به احتمال خیلی زیاد
سی پی یو ان 96 از نسل جدید سی پی یو های
نوکیا هستش
و 8 گیگ حافظه بالاتر
نسخه جدید سیمبین
و یه فلاش اضافه
دی وی بی -----
و سی پی یو جدید کم امکاناتی نیستن که در کل فرقی با 95 نداشته باشن
Last edited by ali racer; 27-03-2008 at 01:09.
دوستان عزیز . ولی متاسفانه من خر چشمم اونو گرفته . البته خودم الان هم n95 دارم و هم 8gb شو . ولی یه کرمی دارم که بهم می گه همین الان برم بخرم . خدا بزرگه شاید n96 بود !
چین که اصلا !! ولی احتمالا همون نسخه آزمایشی می تونه باشه . تازه چه بدی داره . از n95 که بهتره همون نسخه ی آزمایشیش !!
دوست عزیز من بعید میدونم...
حتی نسخه ی ازمایشی هم وارد بازار نشده هنوز...اشتباه نمیکنی؟؟؟
من یکی از اولین ها تو خریدش هستم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)