اقا یه صدایی مثل باز کردن قفل که میگه تق تق از سمت چپ سیستمم بعد از هر 4 یا 5 دقیقه به گوش میرسه!!به نظرتون صدای چیه؟؟؟؟
اقا یه صدایی مثل باز کردن قفل که میگه تق تق از سمت چپ سیستمم بعد از هر 4 یا 5 دقیقه به گوش میرسه!!به نظرتون صدای چیه؟؟؟؟
راستی پارتیشن بندی چطوری انجام میشه؟
احتمالا مال اپتیکه ... دائم صدا میده یا فقط موقع روشن کردن و یا سی دی توی سیستم گذاشتن ؟اقا یه صدایی مثل باز کردن قفل که میگه تق تق از سمت چپ سیستمم بعد از هر 4 یا 5 دقیقه به گوش میرسه!!به نظرتون صدای چیه؟؟؟؟
نه!از سمت چپ گه گاهی میاد!مثل اینه که مثلا توی سیستم مسیر یه چیزی عوض میشه!میگه تق تق!!دقیقا از سمت چپ فینگر موس صداش میاد!همیشگی هم نیست!مثلا الان بعد از 30 دقیقه که سیستم رو روشن کردم این صدا نیومده!من که میگم صدای هارده!!!البته در سرعت سیستم تاثیری نمیذاره!!فقط میخواستم بدونم صدای چیه!!!؟؟؟صدای ممتد هم نیست!!یه تق تق میکنه و تموم میشه و ممکنه 5 دقیقه ی بعد دوباره یه تق تق بکنه!!!!!!!
سلام
من رفتم تو سایت nvidia برا آپگرید درایو گرافیک وقتی گزینه چک کردن سیستم رو زدم نوشت کامپیوتر شما دل هست و باید از سایت پشتیبانی دل درایو رو بگیری
وقتی دستی گشتم هم به زیریه رسیدم حالا میخوام بدونم کدوم رو باید دان بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید اولی version 174 هست ولی تو خود nvidia 169 هست
اولی نوشته برای 8400 ولی تو توضیحاتش 8600 نوشته
بعد اینکه نصبش چطوریه؟
اول فایل رو دان میکنید بعد ستاپ رو اجرا میکنیم خودش نصب میکنه یا باید فولدر نصب رو ما انتخاب کنیم؟اگه آره کجا باید باشه؟
کمک
کسی نیس جواب بده؟
ای بابا اینم مشکله
هر درایور جامع nvidia رو برای ویستا یا XP از خود سایت nvidia بگیری حله
من میخوام کولر بخرم میخواستم بدونم اگه منبع تغذیه usb باشه به باتری یا لپ فشار نمیاره؟
مدلی هست که آداپتور داشته باشه؟
اینو پیدا کردم ببین خوبه واسه بازی تو تابستون جواب میده؟قیمتش که خیلی خوبه.بخرم؟
بعد برای کار تو خونه تو حالت عادی باتری رو در بیریم مستقیم از برق استفاده کنیم بهتر نیست.هر وقت خواستیم بریم بیرون باتری رو بزنیم فقط؟
یه سوال دیگه
بالاخره میشه سیم کارت ایرانسل رو مستقیم گذاشت تو 1520 و با اینترنت و تلفن کار کرد؟یا باید دستگاه جانبی خرید؟به کجاش میخوره؟
Last edited by naeemtop; 25-05-2008 at 13:14.
چرا هر چی توان بیشتری از پورت ها و usb ها بکشی به باتری فشار میاد ... پیشنهاد میشه برای بازی و استفاده از کولر پد باتری رو در بیاری و از پاور AC استفاده کنیمن میخوام کولر بخرم میخواستم بدونم اگه منبع تغذیه usb باشه به باتری یا لپ فشار نمیاره؟
مدلی هست که آداپتور داشته باشه؟
اینو پیدا کردم ببین خوبه واسه بازی تو تابستون جواب میده؟قیمتش که خیلی خوبه.بخرم؟
بعد برای کار تو خونه تو حالت عادی باتری رو در بیریم مستقیم از برق استفاده کنیم بهتر نیست.هر وقت خواستیم بریم بیرون باتری رو بزنیم فقط؟
و سوال دومت هم واقعا مسخره بود .... و حتما ما داشتیم توی یک تاپیک بیخود بحث میکردیم !!!
ممنون
در مورد سوال دوم من خودم میدونم که در آوردن باطری خوبه میخواستم بپرسم اینکه هی دی بیاریم و بزاریم مشکل نداره؟
بعد اینکه این مدل کولر پدی که لینک گذاشتم جواب میده؟قیمتش اینجا 17 تومنه
بعد اینکه کشیدن برق از usb غیر از باتری به هیچ قسمتی فشار نمیاره؟(همین که باتری رو در بیاریم مشکل حله؟)
بعد اینکه واسه usb تبدیلی نیست که مستقیم بزنیمش به برق؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)