این سیستم ربطی به مخابرات نداره
صدا وسیما مسئولش هست !
این سیستم ربطی به مخابرات نداره
صدا وسیما مسئولش هست !
من یه عکسی از اینترنت برداشته بودم(خیلی وقت پیش)از ان 95 که آیکون TV توش اومده بود!
اگه قرار باشه فقط توو همین 4 ، 5 تا گوشی که گفتین کار کنه مفت نمی ارزه...اگه اینطوره چرا خیلی وقت پیش(حدودا 5 یا 6 ماه پیش)که یه نفر داشت تازه این سیستمو معرفی می کرد(توو تلویزیون دیدم)طرف با گوشیه ساده که فک کنم 6260 بود اینکارو انجام می داد؟؟؟اون موقع که این گوشی های خیلی پیشرفته مثل N96 و N77 و...اینا نبودن که!!!
اینم همون عکسی که گفتم آیکون TV توو N95 اومده :
حالا چی؟؟؟
اگه N73 رو هم آپدیت کنین یه برنامه Tv مثل این میاد. که نوکیا گفته برای استفاده از اون باید سخت افزار مربوطه رو داشته باشین (همون که قبلا معرفی کردم).
این برنامه رو N95 هم فکر کنم از این سخت افزار استفاده کنه!
در مورد شبكه هايي كه ميگيره اين شبكه ها است : شبکههای یک تا چهار، تهران، شبکه قرآن، العالم، پرس تی وی، شبکه خبر و شبکه استانی آذربایجان غربی كه توي تهران راه اندازي شده و به زودي به شهرهاي ديگه هم ميره.
در مورد اينكه چه گوشي هايي ميگيره من خيلي جستجو كردم فقط گوشي هايي كه Dvbh دارن مي تونن اين قابليت رو داشته باشن.
در مورد پول و اين چيزا هم به هيچ وجهه نمي تونن پول بگيرن چون اصلآ از خط گوشي استفاده نميشه يعني مثلآ كانكت كه نمي خواد بشه كه پول براش بي افته بعدشم اگه بخواد پولي بشه همراه اول و ايرانسل و تاليا كه دعواشون ميشه!!! ايرانسل مي خواد كمتر بگيره ........... نه پولي نيست
مجانی هست چون اصلا ربطی به سیمکارت نداره.
این چند تا گوشی زیر هم این سیستم را دارند:
Nokia N77 -- Nokia N92 -- LG KU950 -- LG U900 -- LG U960 -- Samsung P910 -- Samsung F510 --
SamsungP930 -- Samsung P940 -- Samsung P20 -- Sagem myMobileTv -- Gigabyte g-Smart t600
البته گوشی های دیگری هم تو بازار هستند که سیستم ----H داشته باشند .
تو اخبار هم هیچ حرفی از قیمت نزد.
آخه اینم شد پیشرفت؟کدوم یکی از این گوشی های ----h توو بازار هستن؟به فرض هم که قرار باشه بیان کدوم آدمی حاضر میشه گوشی خودشو مفت بفروشه که دوباره با کلی ضرر و زیان بره گوشی ----h دار بخره؟!؟!؟!بابا بیخیال...همون Gprs و Mms همراه اول که هنوز نیومده رو عشق است...
N92 الان توی بازار هستش و قیمتش هم حواشی 700000 تومان هست
كلا به درد نميخوره.فقط اسمش گندست.
اوت ایکون تی وی
تو ان 95 مربوط به تماشای تی وی
از طریق خطوط پر سرعت اینترنت هستش دوست من
والا ان 95 دی وی بی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)