سلام...
فکر نکنم لمسی باشه ... ولی صفحه کلیدش یه جوری مثل لمسی هست ...
موفق باشی ..
سلام...
فکر نکنم لمسی باشه ... ولی صفحه کلیدش یه جوری مثل لمسی هست ...
موفق باشی ..
سلام.سال نو همتون مبارک.امیدوارم سال خوبی داشته باشبن.
حدود قیمت g400 چیه؟از 600 ارزونتر یا گرونتر؟من دلم خیلی g600 میخوادDDDDDDDDD
سلام به همگی ....
از G600 که %100 گرونتر هست چون G600 الان 220 یورو هستش ... عکسشو که رضا گذاشته بود که توی ایران هم اومده !!! قیمتش چنده ؟
موفق باشی ....
شما این فیلم برداری ها رو دیدی ؟ من یادمه یکی رو دانلود کردم از همین موبایل ریویو دیدم یه فیلم برداری با سایز حدودا 400 در 500 و با حدود 7 فریم در ثانیه برام پخش کرد . حالا بازم برای جی اس ام آرنا بهتر بود . برای جی اس ام آرنا هم فریم ریت کم بود ولی 640 در 480 .
چند عکس از این گوشی بسیار زیبا :
Last edited by S A M S U N G; 06-06-2008 at 02:36.
این گوشی میتونه ، جای خالی جی 600 رو پر کنه..........!!!
بابت عکسها هم مرسی.
خب............. بالاخره ، جی اس ام آرنا هم یه ریویو کامل از این گوشی گذاشت...........!!!
در کل میشه گفت گوشی خوبی هست......... که میشد حدس زد.
درباره نقلط ضعف هم فقط به فلاش LED و فیلم برداری QVGA و دیدن ال سی دی در نور آفتاب اشاره کرده........!! که فقط فلاش و فیلمبرداریش شاید کمی مشکل ایجاد کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه 7 ، یه فیلم از کارکرد ال سی دی تاچش گذاشته ، حتما ببینید.............!!!
Last edited by perjixen; 05-07-2008 at 09:06.
من عاشق اين گوشيم .
تا حالا نديدم GSMArena از دوربين يه گوشي اينطوري تعريف كنه !
The extra low noise and lack of red tint, plus the very clear and contrast photos, do give it an edge over the U900 Soul's camera , The indoor shots have fine detail and low noise levels too , The photos suffer under contrasting light conditions, while the overcast scene (the last two images) brings much nicer, balanced images
منم پيشنهاد ميكنم صفحه 7 اين ريويو رو نگاه كنين ( ويديو هم داره ) . خيلي عاليه .
گوشي تاشو به اين قشنگي نديده بودم .
به نظرم ،بین این گونیه 5مگاپیکسلی که سامسونگ معرفی کرده........... بعد از جی600 ، این برترینه................!!!
این جور که معلومه این گوشی به ایران خواهد آمد درسته؟
خوشحالم سامسونگ تو موبایل به جایی رسیده که انتخاب رو واسه مشتری هاش سخت و دشوار کرده.حالا اگه این مدل های جدید همه وارد شن کدومو انتخاب کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)