تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتان در مورد گوشی های جدید موتورلا در ایران چیست؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • این گوشی ها فوق العاده هستند

41 74.55%
  • این گوشی ها معمولی هستند

6 10.91%
  • ورورد این گوشی ها با شکست مواجه خواهد شد

5 9.09%
  • اهمیتی در بازار ایران ندارند

3 5.45%
صفحه 4 از 22 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 219

نام تاپيک: سری جدید گوشی های موتورولا وارد بازار ایران شد.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

واسه من مهمترین ضعف موتو توی دوربین هست
    استثنا رو اگه کنار بگذاریم...در حالی که برندهای دیگه دارن همین جور فرت و فرت 5 مگایی میدن بیرون..موتو تازه یادش افتاده 3.2 روی گوشیش قرار بده و مثلا زد 10 اوج امال و ارزوهاشه!!
    اگه یه گوشی دوربین مناسب دار داشته باشه...خیلی عالی میشه
    موتو رو هم من دوست دارم
    دوست خوبم این 5 مگا پیکسلی های که میگن همگی در نیمه دوم امسال وارد بازار میشن وگرنه در بازار شما غیر از چند مدل کجا فرت فرت 5 مگا پیکسلی میبنید??
    بعدش هم بزرگترین کاری که نوکیا کرد این بود از لنزکارل زایس استفاده کرد ولی تکنولوژی عکاسی شرکتی خاصی رو به کار نبرد ولی 8 مگا پیکسلی موتو که در نیمه دوم امسال به بازار میاد دقیقآ مثل یک دوربین کداک 8مگا پیکسلی هستش و بک پروژه بزرگ بود اگر سری به سایت هی خارجی بزنید همه دارن در موردش بحث میکنن...
    در مورد سامسونگ و ال جی هم که کسی به دوربین های دیجیتال اونها تو بازار نگاه میکنه که به دوربین های مبایلشون اعتباری باشه
    آبا دوربین دیجیتال سامسونگ با کداک یا سونی یکی هست
    پس فقط میمونه سونی و نوکیا که اونها هم محدود 5 مگا زدن...
    Last edited by Apachi; 03-03-2008 at 18:03.

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

برای شروع با Z6 شروع کردم
    240 تومان خریدمش
    این گوشی 500mhz CPU و در حال حاضر توی قدرت پردازش توی دنیا چهارمه و هیچ گوشی از سونی و یا سامسونگ حرفی نداره بهش بگه و تنها رقیبش سه مدل از نوکیا هستند با 240 هزار تومان اونم با گارانتی فیتکو معرکه هستش اینقدر سیستم عاملش منو های جدید داره که گنگ شدم واقعآ عالیه
    بازی مثل NFS رو با سرعت موشک اجرا میکنه
    موزیک پلیر فوق العاده
    صفحه نمایش از Z3 بزرگتره جنسش هم مثل 8800 تیره براقه
    L9 هم قیمتش کلی پایین اومده بود 190 تومان
    کیفیت صدای هندزفریش چجوریه...؟
    امیدوارم فیتکو هم مثل مایکروتل که سامسونگ رو نجات داد بازار موتو رو رونق بده...
    من که بدجوری یک مدتی منتظر گوشیهای جدیدش بودم...
    واسه من مهمترین ضعف موتو توی دوربین هست
    استثنا رو اگه کنار بگذاریم...در حالی که برندهای دیگه دارن همین جور فرت و فرت 5 مگایی میدن بیرون..موتو تازه یادش افتاده 3.2 روی گوشیش قرار بده و مثلا زد 10 اوج امال و ارزوهاشه!!
    اگه یه گوشی دوربین مناسب دار داشته باشه...خیلی عالی میشه
    موتو رو هم من دوست دارم
    البته به نظر من دورینهای گوشیهای موتو واقعا خوبن یا حداقل تو V3x که اینجوری بود از هر دو مگاپیکسلی دیگه ای با کیفیت تر بود تازه همیشه مگا پیکسل بالاتر نشوندهنده کیفیت بیشتر عکس نیست...!

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست خوبم این 5 مگا پیکسلی های که میگن همگی در نیمه دوم امسال وارد بازار میشن وگرنه در بازار شما غیر از چند مدل کجا فرت فرت 5 مگا پیکسلی میبنید??
    بعدش هم بزرگترین کاری که نوکیا کرد این بود از لنزکارل زایس استفاده کرد ولی تکنولوژی عکاسی شرکتی خاصی رو به کار نبرد ولی 8 مگا پیکسلی موتو که در نیمه دوم امسال به بازار میاد دقیقآ مثل یک دوربین کداک 8مگا پیکسلی هستش و بک پروژه بزرگ بود اگر سری به سایت هی خارجی بزنید همه دارن در موردش بحث میکنن...

پس فقط میمونه سونی و نوکیا که اونها هم محدود 5 مگا زدن...
    میشه در مورد این گوشی 8 مگایی صحبت کنی؟زمان ریلیزش کی هست؟
    یه کم توضیح دربارش بده لطفا..اینجا هم که خارج بحث نیست صحبت درباره ی گوشیهای جدیده دیگه
    -------
    درسته خیلی نیست تعداد 5 ایی ها اما کم هم نیست...کم به اونی میگن که واسه خریدش تو تنگنا قرار بگیری وگرنه الان 6-7 تایی حداقل 5 مگایی داریم
    ضمن اینکه بقیه هم اونقدر ها هم دیر که گفتی نمیاد بازار..اتفاقا قبل نیم دوم میلادی خیلی ها میان
    امروز 2/3/2008 هستش دیگه..مثلا گوشی سی 902 یا جی 900 سونی اریکسون 2 ماه و 25 روز دیگست..پس خیلی هم دیر نیست..که ببینیم بزار پر 5 مگی شده

البته به نظر من دورینهای گوشیهای موتو واقعا خوبن یا حداقل تو V3x که اینجوری بود از هر دو مگاپیکسلی دیگه ای با کیفیت تر بود تازه همیشه مگا پیکسل بالاتر نشوندهنده کیفیت بیشتر عکس نیست...!
    خوب حرف شما واسه برندهای برتر مصداق نداره..ما از برندهای برتر حرف میزنیم و بهبقیه کاری نداریم...مثلا میگن کا 850 انتظارات رو بر اورده نکرده و اصلا ضعیف!!ایا کسی هست بتونه عکس این ضعیف رو!با ان 73 مثلا مقایسه کنه؟

---------
    راستی فیتکو همونی نبود که پن تک رو ساپورت میکرد؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

کیفیت صدای هندزفریش چجوریه...؟
    امیدوارم فیتکو هم مثل مایکروتل که سامسونگ رو نجات داد بازار موتو رو رونق بده...
    من که بدجوری یک مدتی منتظر گوشیهای جدیدش بودم...

عزیزم این گوشی دقیقآ کامل شده V3X هستش کیفت هندزفریش حرف نداره و کلی تنظیم واسه صدا داره تمامی برنامه های جاوا و لینوکس تحت سیستم عاملش قابل اجراست موقع فلاش زدن نور فلشش زیاد میشه توی Night mode فوقالعاده هستش و راحت تا 5 متری رو با سرعت بالا عکس برداری و فیلم برداری میکنه ال سی دش هم دقیقآ مثل V3X هستش .

جالب ترین ابزاری که داره اینه که فیلم رو Edit میکنه یعنی اینقدر قدرت پردازندش بالاست
    در کل من که عاشقشم....
    منم امیدوارم مردم قدر این گوشی های موتو رو بدونن...

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

11

میشه در مورد این گوشی 8 مگایی صحبت کنی؟زمان ریلیزش کی هست؟
    یه کم توضیح دربارش بده لطفا..اینجا هم که خارج بحث نیست صحبت درباره ی گوشیهای جدیده دیگه
    -------
    درسته خیلی نیست تعداد 5 ایی ها اما کم هم نیست...کم به اونی میگن که واسه خریدش تو تنگنا قرار بگیری وگرنه الان 6-7 تایی حداقل 5 مگایی داریم
    ضمن اینکه بقیه هم اونقدر ها هم دیر که گفتی نمیاد بازار..اتفاقا قبل نیم دوم میلادی خیلی ها میان
    امروز 2/3/2008 هستش دیگه..مثلا گوشی سی 902 یا جی 900 سونی اریکسون 2 ماه و 25 روز دیگست..پس خیلی هم دیر نیست..که ببینیم بزار پر 5 مگی شده

خوب حرف شما واسه برندهای برتر مصداق نداره..ما از برندهای برتر حرف میزنیم و بهبقیه کاری نداریم...مثلا میگن کا 850 انتظارات رو بر اورده نکرده و اصلا ضعیف!!ایا کسی هست بتونه عکس این ضعیف رو!با ان 73 مثلا مقایسه کنه؟

---------
    راستی فیتکو همونی نبود که پن تک رو ساپورت میکرد؟
    عزیزم معمولآ بازار ایران 6 ماه تاخیر داره
    الان تو بازار ایران چند تاگوشی 5 مگا پیکسلی پیدا میشه

عزیزم K800 -K850 سیستم عامل ندارند
    آیا میدونی این گوشی ها فقط 150mhz پردازنده دارند
    اینها تمامی دوربنین های خوبی هستند ولی گوشی های مبایل خیلی ضعیفی هستند 150MHZ برای یک ابزار چند رسانه ای امروزی واقعآ ضعیفه. یا همون N73 فقط CPU MHz: 211
    ولی گوشی مثل A1200 اینقدر قدرتمنده که داس و WIN 32 رو شبیه سازی میکنه و به راحتی اجرا میکنه...
    حالا از همین Z10 بدونید که این گوشی غیر از سیستم عکاسی کداک سریع ترین CPU روی توی مبایل ها داره 500MHZ و همینطور سریع ترین رم که تکنولوژی رمش نظامی هست.
    ببنید موتورلا روی کارهاش تحقیق میکنه و این جز اصل های صنعت آمریکاست هرگز چیزی رو رو هوا نمیزنه الان پروژهای داره به اسم Texel یا Z12 که دوساله دار روش کار میشه و قراره نیمه دوم امسال به بازار بیاد تمام این گوشی ها حتی Z6 هیچ رقیبی در زمینه پخش موزیک یا فیلم ندارند و به غول های چند رسانه ای معروف هستند....
    یادتون باشه موتورولا 4 سال پیش از پورت Mini USB استفاده کرد حالا تمامی سازنده تازه دارن از این پورت استفاده میکنند..

موتورلا سخت افزارش رو به اوج رسونده همین Z6 که قیمتش فقط 240 هزارتومنه از تمامی گوشی های سونی توی تست های چند رسانه یک سر و گردن بالا تره و گوشی های مثل K850واقعآ با 190MHZ پردازنده و طرحی مدار قدیمی ازش خیلی عقب هستند و ... حالا منتظر دوربین های کداکش باشید ....
    Last edited by Apachi; 03-03-2008 at 10:53.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم معمولآ بازار ایران 6 ماه تاخیر داره
    الان تو بازار ایران چند تاگوشی 5 مگا پیکسلی پیدا میشه

عزیزم K800 -K850 سیستم عامل ندارند
    آیا میدونی این گوشی ها فقط 150mhz پردازنده دارند
    اینها تمامی دوربنین های خوبی هستند ولی گوشی های مبایل خیلی ضعیفی هستند 150MHZ برای یک ابزار چند رسانه ای امروزی واقعآ ضعیفه. یا همون N73 فقط CPU MHz: 211
    ولی گوشی مثل A1200 اینقدر قدرتمنده که داس و WIN 32 رو شبیه سازی میکنه و به راحتی اجرا میکنه...
    حالا از همین Z10 بدون که این گوشی غیر از سیستم عکاسی کداک سریع ترین CPU روی توی مبایل ها داره 500MHZ و همینطور سریع ترین رم که تکنولوژی رمش نظامی هست.
    ببنید موتورلا روی کارهاش تحقیق میکنه و این جز اصل های صنعت آمریکاست هرگز چیزی رو رو هوا نمیزنه الان پروژهای داره به اسم Texel یا Z12 که دوساله دار روش کار میشه و قراره نیمه دوم امسال به بازار بیاد تمام این گوشی ها حتی Z6 هیچ رقیبی در زمینه پخش موزیک یا فیلم ندارند و به غول های چند رسانه ای معروف هستند....
    یادتون باشه موتورولا 4 سال پیش از پورت Mini USB استفاده کرد حالا تمامی سازنده تازه دارن از این پورت استفاده میکنند..

موتورلا سخت افزارش رو به اوج رسونده همین Z6 که قیمتش فقط 240 هزارتومنه از تمامی گوشی های سونی توی تست های چند رسانه یک سر و گردن بالا تره و گوشی های مثل K850واقعآ با 190MHZ پردازنده و طرحی مدار قدیمی ازش خیلی عقب هستند و ... حالا منتظر دوربین های کداکش باشید ....
    كاملا تاييد ميشه ضمن اين كه موتو خيلي وقته داره از مموري mcro sd استفاده ميكنه ولي برند هاي ديگه تازگي به اين فكر افتادن مطمئن باشين كه امسال هيچ گوشي وارد بازار نميشه كه بتونه با z12 رقابت كنه اگه امكاناتش رو مطالعه كنين اينو به راحتي متوجه ميشين

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مبارکه
    منم عاشق اینا شدم
    راستی این z6 واقعا چیز باهالیه تو قیمتش

آپاچی جان راست میگی کیفیت بدنش مثل 8800 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن یه سری ایرادات هم داره
    ال سی دی کوچیکه(2 اینچ)
    مموری کارت بیشتر از 1 GB ساپورت نمیکنه

کاش ال سی دیش تاچ اسکرین بود اون موقع میتونست با A1200 رقابت کنه

راستی کیفیت ال سی دیش چطوره

در ضمن من ساکن اصفهان هستم میتونم این گوشی رو بخرم؟

یه چیز دیگه
    گوشی ساخت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

مبارکه
    منم عاشق اینا شدم
    راستی این z6 واقعا چیز باهالیه تو قیمتش

آپاچی جان راست میگی کیفیت بدنش مثل 8800 هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن یه سری ایرادات هم داره
    ال سی دی کوچیکه(2 اینچ)
    مموری کارت بیشتر از 1 GB ساپورت نمیکنه

کاش ال سی دیش تاچ اسکرین بود اون موقع میتونست با A1200 رقابت کنه

راستی کیفیت ال سی دیش چطوره

در ضمن من ساکن اصفهان هستم میتونم این گوشی رو بخرم؟

یه چیز دیگه
    گوشی ساخت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنونم ساسان عزیز چند تا عکس توی Mobile Review گزاشته که برات میگذارم از 8800 خوشگل ترم هستش برات جنس بدنش تیره براقه و فلزی-پلاستکی هستش

عزیزم من الان روش 2GB رم دارم و توی نت هم خوندم تا 4GB ساپورت میکنه احتمالآ با Z3 اشتباه کردی.
    در مورد ال سی دیش کمی کوچیک ولی باز نسبت به خیلی گوشی های دیگه بزرگه و لی تفکیک رنگ و شفافیتش توپه
    عزیزم نمایندگی فیتکو توی اصفهان رو پیدا کن 100درصد داره .
    من که واقعآ از خریدم راضی هستم...
    راستی ساسان جان گوشی من ساخت سنگاپور هستش...
    Last edited by Apachi; 03-03-2008 at 18:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من خیلی وقت منتظر مدلe8 هستم وخیلی در موردش تحقیق کردم. نوکیاو سونی اریکسون خیلی تکراری شدن. یکی از دوستان زحمت بکشن از نمایندگی تاریخ دقیق ارائه این گوشی وقیمت حدودی را برای من بپرسند . ممنون میشم

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

بعد از چند روز استفاده میخوام براتون یک جمع بندی کلی از این گوشی بکنم

محاسن:
    سرعت بسیار بالا :
    فرق نمیکنه عکس BMP باشه JPG باشه 10K یا 3MB همه رو تو یک ثانیه باز میکنه
    اجرای انواع فرمت های رایج هیچ فرمتی رو نتونستم پیدا کنم که Play نکنه WMV,WMA.MPG4 3G9,RM........WAV

اجرای قدرمتمند از نظر نرم افزاری:
    این گوشی Open GL داره یعنی اجرای بازی تحت جاوا و لینوکس رو با سرعت عجیبی اجرا میکنه و واقعآ بازی مثل NFS یا کانتر بهتر از PSP اجرا میکنه
    اکثر برنامه های تحت لینوکس که برای E2 , A1200 اجرا میکنه و اونهایی که هم تاچ پدی هستند رو اجرا میکنه ولی باهاشون نمیشه کارکرد...
    ال سی دی عالی:
    ال سی دی در حد V3X هستش و در روشنایی از اونهم بهتره.
    Multi Tasking:
    SMS بده موزیک گوش مهم نیست همه رو با هم اجرا میکنه و سوییچ میکنه قابلیت جالب دیگه هم که داره اینه که اگه اوله بازی صدای بازی رو قط کنی MP3 که داری گوش میکنی پخش میشه.
    File manger :
    sms ها رو میتونی به صورت Text فایل save کنی برنامه هرچیزی رو داشته باشی گوشیت باز میکنه .....
    Night mode :
    عکاسی و فیلمبرداریش تو شب بسیار خوبه..
    صدای عالی:
    صدای اسپیکر گوشی در حالت عادی بلنده و احتیاج به تقویت نداره
    تنظیمات موزیکش خیلی زیاده و واقعآ موزیک گوش کردن باهاش لذت بخشه مثلآ Sournd داره
    استفاده از WMP11:
    اگه روی دستگاهتون Windows media player 11 داشته باشید تا گوشی رو PC وصل میکنید WMP بالا میاد و بهتون میده آخرین موزیک های که Play کردید یا موزیک های جدید رو به صورت البوم بندی شده برزید تو دستگاه مثلآ اکه امروز از توی فولدر Ricky matin آهنگ ریختی فردا هم دوباره از همون خواننده آهنگ بریزی میره توی آلبوم خودش

سرعت سریع USB
    سرعت USB هم که مثل فش فشه هستش و از کول دسک San disk من که خیلی سریعتره..

سرعت بالای بلوتوث:
    بلتوثش کهع خنده داره مثل پمپ بزنین پر میشه....
    مشکل ها:

فیلمبرداری :
    فیلم برداریش مثل V3X هستش و هچ فرقی نکرده

برنامه های مثل Word و Exel پیش فرض رو گوشی نصب نیست

بعضی بازی ها زیادی سریع اجرا میشند و قابل استفاده نیستند

قابش رو فکر کنم کسی بتونه عوض کنه خدا رو شکر گارانتی تعویض داره

فلش رو حتمآ باید توی عکاسی فعال کرد

شارژشدن دیر:
    یک ساعت میکشه تا فول بشه اونم با شارژر 750 میلی آمپر
    Last edited by Apachi; 03-03-2008 at 18:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •