کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال:..... چطوري با Opera Mini برنامه اي را ميشه دانلود كرد...؟؟؟؟خود به خود وصل EXplor گوشي ميشه
من با Opera Mini مي تونم رايگان دانلود كنم...
ابتدا بايد gmail رو در قسمت messaging گوشيتون فعال كنيد فكر كنم آموزشش تو سايت باشه.
بعد با Opera Mini واردشده و يك ايميل خالي به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميزنيد فقط توجه داشته باشين كه در قسمت subject آدرس فايلي كه مي خواين دانلود كنين رو وارد كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از 10 دقيقه يك ايميل براتون از طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال ميشه . سپس از طريق messaging گوشي وارد gmail شده و فايل پيوست شده را در گوشي ذخيره مي كنيد به همين راحتي ...
نمي دونم تونستم خوب توضيح بدم يا نه.
خدمت دوستان عرض كنم مطالب بالا هيچ منبعي نداره چون خودم به اين نتيجه رسيدم و اگر دوستان منبعي در اين مورد سراغ دارن اطلاع بدن تا ما هم استفاده كنيم.
منبع
حالا تنظيمات ايميل:
اين تنظيمات براي gmail است:
1.ابتدا بايد سرويس IMAP رو فعال كنيم. براي فعال كردن كافيه وارد ايميل شده و از قسمت تنظيمات ايميل IMAP رو فعال كنيد.
2. حالا تو گوشي به اين مسير بريد:'Messaging' > 'Options' > 'Settings' > 'E-mail' > 'Mailboxes.'
3.اگر قبلا تنظيماتي انجام نداده ايد گزينه yes را انتخاب كنيد تا mailbox جديد درست شود وگرنه Options و سپس New mailbox را
انتخاب كنيد.
4.گزينه start را انتخاب كنيد.
5.گزينه IMAP4 را انتخاب وسپس Next را بزنيد.
6.ايميل خودتان را تايپ كنيد(username'@gmail.com') و سپس next را بزنيد.
7.'imap.gmail.com' را تايپ كنيد و سپس next را بزنيد.
8.'smtp.gmail.com' را تايپ كنيد و سپس next را بزنيد.
9.در اين مرحله connection مورد نطر را انتخاب كنيد(بهتره Always ask باشه)
10.يك نام براي account خود وارد كنيد و finish را انتخاب كنيد. account شما درست شد.
11.account ساخته شده را انتخاب كنيد تا وارد بخش تنظيمات شود.
12. وارد اين مسير شويد:'Connection settings' > 'Incoming e-mail.'
13.user name خود را به اين شكل وارد كنيد:username@gmail.com پسورد خود را نيز وارد كنيد.
14.'SSL/TLS' را براي گزينه security(port) o انتخاب كنيد.و شماره پورت را به 993 تغيير دهيد.
15.گزينه back را انتخاب كنيد.
16.گزينه 'Outgoing e-mail.' را انتخاب كنيد.
17.user name خود را به اين شكل وارد كنيد:username@gmail.com . پسورد خود را نيز وارد كنيد.
18.'StartTLS' را براي گرينه security (ports) انتخاب كنيد و شماره پورت را به 587 تغيير دهيد.
19.گزينه back را انتخاب كنيد و از تنظيمات خارج شويد
حالا شما يك ميل باكس ساخته ايد و از اين به بعد به راحتي مي توانيد ايميل خودتون رو چك كنيد.و يا از هر جاي گوشي در كنار گزينه send گزينه via e-mail را انتخاب و فايل هاي خود را به راحتي به دوستان خود بفرستيد
Last edited by se3c; 27-02-2008 at 17:13. دليل: تكميل آموزش
se3c جان ممنون یه حالی به ما دادی حالا منبعش کجاس این مطلب؟؟؟
با سلام...دوست عزيز...ميتوني لينك جايي كه ايميل جيميل را وارد گوشي كنيم..در وفقع تنظيمات اون را برايم قرار بدي؟؟؟؟
و يك سوال ، من اعتبار ندارم .آيا ميتونم يك ايميل به همون ايميلي كه گفتي بزنم يا نه؟؟؟
يه سوال ديگه: مثلا لينك دانلود يه عالمه دنباله داره..چطوري اين همه را تك تك وارد گوشي كنم....؟؟خيلي مشكله
با اعتبار 0 ، هم مي تونيم ايميل هامون رو چك كنيم و هم بفرستيم.
براي وارد كردن لينك دانلود از روش قديمي COPY & PASTE استفاده كن.
روست عزيز...گوشيم سوني اريكسون W 700 هست....نميشه Copy Past كنم..........اين يه بدبختي ديگه من
ضمنا آيا ميشه اينترنت اون را در كامپيوتر داشته باشم و با IE استفاده كنم؟؟
روست عزيز...گوشيم سوني اريكسون W 700 هست....نميشه Copy Past كنم..........اين يه بدبختي ديگه من
دوستان این چیزی که میگی امکان نداره و کم نشدن پول شانسیه یعنی مال بعضیا کم میشه و مال بعضیا نه و
حتی میتونه مشکل از شبکه باشه مثلا اون موقع که داری استفاده میکنی به دلیل بعضی مشکلات کم نمیکنه وگرنه من الان چند ماهه استفاده میکنم ولی کم میکنه اولاش با همین سیمکارت کم نمیکرد ولی بعدش یه بار که سیم رو دوباره شارژ کردم کم میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)