ما هم آخر نفهمیدیم جریان این داغ شدن چیه
هر چی که هست صد در صد بعد داغ شدن گوشی ریست میشه بگیر نگیره
امتحان کردم یه بازی رو باصدا بازی کنم گوشی داغ میکنه وبعد بستن در ریست میشه ولی وقتی بدون صدا بازی کردم مشکلی پیش نیومده!
ما هم آخر نفهمیدیم جریان این داغ شدن چیه
هر چی که هست صد در صد بعد داغ شدن گوشی ریست میشه بگیر نگیره
امتحان کردم یه بازی رو باصدا بازی کنم گوشی داغ میکنه وبعد بستن در ریست میشه ولی وقتی بدون صدا بازی کردم مشکلی پیش نیومده!
واقعا عجيبه!من وقتي اهنگ گوش ميدم داغ ميشه ولي ريست نميشه دقيقا قسمت باتري هم هست
فرقی نمیکنه mp3 یا بازی بیشتر موقع بازی پیش میاد کلا بگیر نگیره بعضی وقتا 20 دقیقه آهنگ گوش میدی یا بازی میکنی ریست نمیشه ولی بعضی وقتا بعد 5 دقیقه بازی داغ میکنه و ریست میشه البته بعضی وقتی ها هم داغ نشده ریست میکنه!!!!!!
من میگم شاید درجه حرارت محیط تاثیر داشته باشه
اصلا کسی نمیدونه کلا واسه چی ریست میشه؟
اگه وقت كنم و پشت گوشي رو باز كنم ميشه فهميد از چيه؟ اين نظره منه: راستش من از وقتي كه تقويت صدا كردم اين جوري ميشه هرچي صدا بالاتر بره مصرف برق بالاتر ميره در نتيجه ic تغذيه مجبور به تحمل جريان بيشتري ميشه كه فكر كنم اين عامل باعث ميشه كه ريست كنه در مورد بازي هم همين موضوع صدق ميكنه
یعنی گوشی که تقویت صدا نشده ریست نمیشه؟!!!
نميدونم من از وقتي گوشي خودم رو تقويت كردم امتحان نكردم ببينم كه بقيه هم داغ ميشن يا نه البته من اين نظر رو با توجه به اين كه يه كوچولو از برق و الكترونيك ميدونم گفتم خودم هنوز 100%مطمئن نيستم اگه كسي كه تقويت نكرده بگه كه داغ ميشه يا نه ميشه مطمئن شد
salam doostan mishe amoozeshe rahat va bi darde sare rikhtane sims2 ra rooie motorola l7 begid PLEASE
دوست عزيز اين جا جاي اين پست نيست
ول خوب شما ميتوني از نرم افزار MOTO MIDMAN استفاده كني و
از قسمت INSTALL فايل JAR مخصوص به بازي رو انتخاب كني و نصب كني
اگه هم فايل نصب بازي رو توي گوشيت داري
ميتوني بري به GAMES AND APPLICATIONS و اونجا از گزينه INSTALL فايل رو نصب كني
موفق باشي![]()
mamnoon pedram jan![]()
Last edited by sanjy; 06-06-2008 at 13:45.
mamnoon vali bad az rikhtane bazi bad az please wait baz eror mide
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)