تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: بهترين نوت بوك با 850 تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

کمپانی LEXMARK هم یه غوله برای خودش توی امریکا و اروپا اما دیدیم توی ایران چه سرش اومد

هر چند HASEE کمپانی بزرگی در چین هست ولی وقتی برند معتبر lenovo که با همکاری IBM توی ایران و خاورمیانه نمایندگی و خدمات خوبی داره ولی کم طرفداره ، من که زیاد چشم آب نمیخوره برندهای متفرقه جایی بتونند برای خودشان در کنار سونی و دل و توشیبا و اچ پی باز کنند

به هرحال خودم و سایر فروشنده ها برندهای معتبر رو بیشتر ترجیح میدیم

الان نوتالی ازش یه نمونه داشت ... باهاش تماس گرفتم پرسیدم گفت برای خودت و اشناهات اصلا نخر ولی چون ارزونه برای یوزر با قید و شرط بخر !!!

وهمیشه هم من به خریداران میگم : سعی کنید حتی جنس ارزان هم از برندهای پرفروش و در بورس باشه ... شما مطمئن باش اگر این کمپانی نتونه خودش رو بالا بکشه و سایر محصولاتش رو در ایران وارد کنه ، چند وقت دیگه موقع فروش نوت بوک خودتان هم به اندازه یه لپ تاپ چینی remark شده هم نمیخرند
    Last edited by REGISTERED USER; 21-03-2008 at 17:10.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

قیمتاش اصلاً خوب نیست......... با این پول هسی میتونی یه لپ تاپ از مارکهای معروف بخری
    Last edited by persia007; 22-03-2008 at 12:18.

در آغاز فعالیت Syler_HR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

8

آقای پرشیا

درسته که حق با آقای رجیستر یوزره ولی من بخاطر اینکه شما 1 لپ تاپ Hasee بخری پست نزدم..
    در ضمن من که خریدم و راضیم اگه شما بخری یا نخری به من مربوط می شه؟؟ نه برای من فرقی می کنه؟؟

ممنون
    Last edited by Syler_HR; 23-03-2008 at 10:10.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

آقای پرشیا

درسته که حق با آقای رجیستر یوزره ولی من بخاطر اینکه شما 1 لپ تاپ Hasee بخری پست نزدم..
    در ضمن من که خریدم و راضیم اگه شما بخری یا نخری به من مربوط می شه؟؟ نه برای من فرقی می کنه؟؟
    کارتون زشته که میگید ((مگه زوره Hasee نمی خرم)) مگه من شما رو زور کردم؟؟

کارتون زشت بود..

ممنون
    من منظورم يه چيز ديگه بود....ببخشيد شوخي بود
    كي گفته شما گفتين لپ تاپ هسي بخر...

اون پست رو هم ويرايش مي كنم

در آغاز فعالیت khaales's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    مي دونم كه اين تاپيك كمي قديميه ولي بحث لپ تاپ هاي هسي داره كم كم داغ مي شه
    اون جوري كه من مي دونم بانك پاسارگاد از اين لپ تاپ حمايت كرده و داره توي بازار ايران اين مدل رو وارد مي كنه و فكر كنم آيند هي خوبي داشته باشه. من خودم هم از اين مدل لپ تاپ دارم و راضي هستم.
    من با يكي از دوستانم يه تحقيقي كرديم و مدل dell vostro 1510 كه مدل نسبتا معروفي هست الان و خيلي ازش مي خرند همچنين يك مدل مشابه از هسي رو باز كرديم تا قطعاتش رو ببينيم و از اونها عكس هم گرفتيم كه بعدا اگه بحث پا گرفت براتون مي ذارمشون. ولي احتمالا براتون جالبه كه بدونيد توي دل سه تا از قطعاتش اصلا noname بود و مطمئن باشيد كل لپ تاپ هاي ما توي ايران چيني هستند ولي مارك ها و برندهاي معروف معلوم نيست در قالب اونها چه چيزهايي دارند بهمون مي فروشند و ماهم نمي دونيم فكر مي كنيم dell خريديم!
    الان هر چيزي اگه برند بشه و معروف بشه عين اب خوردن تقلبيش رو هم مي زنند. پس به مارك هاي معروف اينقدر مطمئن نباشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نطر شما Hp Compaq خوبه؟ مدل 133X تو ایران هست حول و حوش ۸۶۰ تومنه! 3gb رم و 320gb هارد. نظرتون چیه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیزان دوستان ، من نمیدونم چرا بحث بیخودی و الکی میکنین ؟؟؟ بابا شما 206 که ایران خودرو میسازه رو قبول دارین یا 206 فرانسه ؟؟ هسی چینی رو قبول دارین یا دل چینی ؟؟ اصلا با چه علم و دانشی تشخیص میدین که این خوبه و اون بده ؟؟ من خودم دل دارم روزی 14-15 ساعت از صبح که بیدارم تا بخوابم روشنه و دارم ازش کار میکشم و 3 ساله این کارو میکنم و آخ نگفته ... به هیچ عنوان به برند های چینی و چیزی که نمیشناسین اعتماد نکنین ( طبق تجربه ) ...
    Last edited by Pami; 13-03-2009 at 05:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام آقای رجیستر یوزر

آیا شما واقعا می دانی کدام شرکت خدمات خوب میده یا نمیده ، که ضد یک شرکت که اصلا اطلاعاتی ازش نداری تبلیغات بد می کنی ، سودش برای شما چیه؟؟؟
    آیا میدانی دیگر دراین دنیای پررقابت کارخانه های جدید (که البته جدید هم نیستن در اصل همان تولید کننده های آن محصولاتی مثل سونی ، دل ، توشیبا که بصورت Oem می باشد ، ولی چون بصورت سفارشی برای آن برندهای معروف تولید می کند نمی تواند در بازار آن را بفروشد...

شرکت رایان صنعت تیراژه نماینده انحصاری Hasee در ایران است و گارانتی لپ تاپ هاش هم معتبر و بسیار عالی من خودم مدل T500n را از این شرکت خریداری کردم و واقعا راضی هستم هم کنفیگ خوبی داره و هم قیمتش مناسب چون پول اسمشو نمی گیره این مدل حداقل 200-300 هزار تومان با برندهای سونی یا دل و... نسبت به کنفیگش ارزون تره..

آقای رجیستر یوزر لطف کنید با نداشتن اطلاعات کافی یا بهتر بگم هیچ اطلاعاتی، تبلیغ بد از هیچ محصولی نکنید...
    دوست عزیز اولا ما اینجا با هم دعوا نداریم تو p30 و همه در جهت کمک به همدیگه هستیم ...
    دوم اینکه ما سنگ شرکتی رو به سینه نمیزنیم و دل و اچ پی مال بابامون نیست تبلیغ کنیم و هسی هم مال دشمنمون نیست الکی بدش رو بگیم
    سوم اینکه رجیستر گردن همه حق داره و همه رو از جمله خود من رو مشاوره و راهنمایی درست و دقیق کرده و پست هاش از سر لج بودن نیست و قصدش راهنمایی کردن هست
    چهارم اینکه خواهشا با این لحن صحبت نکنید ( این رو جدی گفتم ) ...
    پنجم هم اینکه هر چی میخرید سعی کنید بشناسید و از تجربیات دیگران استفاده کنید تا بعدا پشیمون نشین ...

امیدوارم کسی پشت سر من حرفی از طرفداری بیخودی و این جور چیزا نگه چون اصلا همچین آدمی نیستم و همیشه سعی میکنم همه رو راهنمایی کنم ( در حد خودم ) ، ولی اگه کسی میخواد لپ تاپ بخره سعی کنید برند معتبر باشه و خدمات داشته باشه یا نداره بتونین مواقع ضروری از پس تامین قطعه و لوازم جانبی بر بیاین ...
    امیدوارم معیار خرید لپ تاپ جوری باشه که از سر کاربرد و نیاز باشه نه قیمت و ارزونی ...

با تشکر از دوستان اگه زیاد حرف زدم شرمنده ...
    Last edited by Pami; 15-03-2009 at 00:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام آقای رجیستر یوزر و بقیه دوستان ..

من قصد توهین نداشتم و نخواهم داشت ،، من فقط می خواستم توصیه کنم که لپ تاپ های HASEE لپ تاپ های خوبی هستن من تاریخچه HASEE و درآمد سالیانه اون رو تحقیق کردم حتی چندتا سایت آلمانی HASEE v, رو رنک گیری کردن..
    با توشیبا ، دل مقایسه کرده...

(( راستی دوستان من چندتا سوال می پرسم خواهشا با تفکر کافی جواب بدید )) ممنون !!

1. مگه سی پی یو Intel رو به غیر از Intel جای دیگه تولید می کنه؟
    2.main board FoxCon رو مگه به غیر از خودش کجا میزنه؟
    3. هارد HTACHI مگه کجا می زنه؟
    4. DVD-RW SAMSUNG رو مگه غیر از سامسونگ کی میزنه؟
    5. ....؟

جداً می گم HASEE فقط یک لینکر هست که به نظرم با بقیه برندها برابری می کنه ..

من در خدمت هستم من اطالاعات زیادی در مورد HASEE دارم خواستید بگید... مطمئن باشید دریغ نمی کنم..

چاکر همه دوستان...
    ببخشید که من جای محمد جواب دادم ، واقعا هسی رو با توشیبا و دل مقایسه کردن ؟؟ مثل مقایسه کارگاه های تولید گوشی تقلبی و کپی تو دهات های چین با سونی اریکسون و نوکیا میمونه !

عزیز من چیپست اینتل رو خود اینتل میسازه ولی تفاوت دل و اچ پی با هسی در اینه که دل خودش مادربورد ساز هست و تمام این قطعات رو خودش مونتاژ و اسمبل میکنه ( با کیفیت مورد تایید که همه دنیا قبول دارن ) بعدش هم قطعات جانبی کیفیت های متفاوتی دارن و مطمئن باش بالاخره یه جا اصل قضیه لو میره ...
    دل و سونی به اندازه ای بزرگ و بی رقیب هستن که فقط میتونم بگم برای کارتن و جعبه های محصولاتشون کارخونه مجزا دارن ... ! همین سونی الکی سونی نشده با 200 هزار نفر پرسنل که داره ... ببین خیلیه 200 هزار نفر که 45 هزار نفرش همه مهندس و طراح ها و کادر حرفه ای سونی هستن ...
    اگه بنا بر اینی که شما میگی بود باید الان دل و توشیبا و سونی و اچ پی در کارخونه هاشون رو تخته میکردن بازار رو میدادن به این شرکت های چینی که اونا بسازن و بفروشن و بقیه از اونا بخرن که برادر ... باید یه تفاوتی بکنه و کیفیت ها فرق داشته باشه ، همین هسی شما میتونه یه لپ تاپ تو مایه های Latitude بسازه که محکم و سرسخت باشه ؟؟ میتونه تو طراحی چیزی شبیه FW سونی یا مک بوک اپل بسازه ؟؟؟ میتونه مثل لامبورگینی اسوس با ظرافت و دقت و استحکام بسازه ؟؟ و ... و... و...
    ببینید همه این غریضه دفاع از خود و مال و اموال خود رو دارن اما بیجا نباید باشه و باید منطقی بود ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خواهش میکنم این بحث همین جا تموم بشه

از همه عزیزانی هم که تو این بحث شرکت کردن تشکر میکنم ، بحث کردن لازمه اما زیاد نه !!! ضرر داره !!!

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •