تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: Fz290n6 سونی ؟؟؟

داره خودمونی میشه ariyayi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام ریجستر جون ممنون از اون راهنمای گذشته شما

اقا من یه سوال داشتم این سیستم من روزی 7 ساعت مداوم روشنه و غیر مداوم هم 15 ساعت . بیشتر کاری هم که باهاش میکنم گرافیکیه . دیروز داشتم تو سایت دوری میزدم به cooler برخوردم می خواستم بدونم ؟ به درد می خورن ؟ جایی هم ندیدم . تو سایت هم برای فروش اینترنتی نبود؟ گفتم از شما بپرسم ببینم درمورد قیمت و کیفیتش چیزی میدونین؟ این سیستم من 15 دقیقه با هاش کار می کنی داغ می کنه

بعد من باتری رو تا شارژ اخر استفاده کردم و درش اوردم چون نیازی به باتری ندارم؟ به نظر شما کارم درسته یا نه؟
    یه توضیح بدین ممنونم
    Last edited by ariyayi2; 03-04-2008 at 16:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام ریجستر جون ممنون از اون راهنمای گذشته شما

اقا من یه سوال داشتم این سیستم من روزی 7 ساعت مداوم روشنه و غیر مداوم هم 15 ساعت . بیشتر کاری هم که باهاش میکنم گرافیکیه . دیروز داشتم تو سایت دوری میزدم به cooler برخوردم می خواستم بدونم ؟ به درد می خورن ؟ جایی هم ندیدم . تو سایت هم برای فروش اینترنتی نبود؟ گفتم از شما بپرسم ببینم درمورد قیمت و کیفیتش چیزی میدونین؟ این سیستم من 15 دقیقه با هاش کار می کنی داغ می کنه
    بهترین مارک تارگوس هست اگر گیرت بیاد اصلی یا تایوانی اش حدود 90 هزار تومنه ... اما مارک های موجود هم خوبه

اگر داغ میکنه بخر ( نه باتری بلکه cpu و هارد و ... که فضای زیر و جلوی کیبورد هستند) ... ورگنه نیازی نیست پول اسراف کنی ... خوبه شما خوزستان نیستی اینجا تابستان هوا میشه 50 درجه ... لپ تاپ برای اینجا فن میخواد

بعد من باتری رو تا شارژ اخر استفاده کردم و درش اوردم چون نیازی به باتری ندارم؟ به نظر شما کارم درسته یا نه؟
    یه توضیح بدین ممنونم
    اشتباهه ... اونکار رو بخاطر این میکنند که باتری گرد و غبار نگیره ... وگرنه اگر باطری نداشته باشه که بدرد نمیخوره مثل PC میمونه برق رفت هیچ ...!

از باتری استفاده نورمال کن ... به 15 تا 20 درصد رسید شارژ کن ولی وقتی خونه ای از روی لپ تاپ درش نیار

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنونم اینجا نبود . شما می دونین چطور میشه گیر اورد؟ همون جنس خوبش؟ میگم شما می تونین برام بفرستین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خیر ... باید تشریف ببرید پاییتخت که اونجا مرکز خرید و فروش هست ... از نزدیک ببینید ، دمندگی و مکش رو تست کنید و صدا رو تست کنید و بعد بخرید ... من فقط و فقط نوت بوک کار میکنم اونم پخش ... به ندرت هم خرید برای آشنایان دارم

من عمده سفارش میگیرم ... زیاد هم توی کار قطعات جانبی نیستم اما زیاد استفاده کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام ریجستر جان
    دوست عزیز من می خواهم ویندوز ویستا لپ تاپ رو عوض کنم و xp بریزم می خواهم بدونم چکار باید بکنم راستی یک درایو هم بیشتر ندارم می خوام چند درایو دیگه هم اضافه کنم ؟؟؟ 2 تا دی وی دی بک اپ هم هم همون روز اول ازش گرقتم یه راهنمایی می کنی چکار باید بکنم ؟ چیز دیگه ای هم نیاز هست؟ چون حوصله به مشکل خردن رو ندارم . ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا من تمام این تایپیک ها رو خوندم گیج شدم .
    برای fz290n6 درایو xp هست یا نه ؟
    یه جا یکی گفته بود که باید لپ تاپ رو بدین نمایندگی اونا ویندوز xp می ریزن بعد گفته بودن همینجروی نمیشه ژاپن بابت این درایو ها پول میگیرن و .......................

و اینکه جریان این سی دی چیه که 20000 تومان قیمتشه ؟ برای مدل fz290n6 هست؟

دوست عزیز یه راهنمایی کامل اگه بکونید خیلی خیلی ممنون می شم واقعا موندم چکار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

توی تاپیک زیر توضیح دادم ... توی پست های آخری به صورت مفصل ... اگر نتیجه نگرفتی بله قیمت سی دی درایورهاش 20.000 تومنه و مفتی به کسی نمیدن ... چه فروشنده ها چه من !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز من الان یک ماه می خوام ویندوز عوض کنم نمیشه این ویستا هم عیب پیدا کرده به خاطر اینکه ویروسی بود منم خودم کشتم تا با یک ویروس اسکن شناسایی شد ویروس وقتی پاک کردم یکی از فایل ها با پسوند dll. ویندوز رو پاک کرد. حالا هم حیرونم
    1-راه اول که گقته بودین برین از سایت سونی بگیرین که امکان نداره چون خبری از xp نیست.
    2-این سری مشابه fz290n6 توی خاور میانه چیست؟
    3- استفاده از مرجع بزرگ سونی وایوو در FTP سایت و دانلود از درایورهای مربوطه ....... من که چیزی از این سر در نیاوردم نه مدلی مشخصه نه درایوی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    4- سایت قطعات سازنده هم که بعضی از درایو ها نیست برای xp
    5- سی دی که گفتین مفت نمیدین حالا منظورتون از مفت فکر نکنم بعد مادی باشه ......... تو پیام خصوصی توضیح می دم............
    6 - هم بگم به علت تحریمات زیاد هر وقت ip ایران وارد سایتی بخواد بشه یا سایت خرابه یا اجازه دانلود نمی دن میگه فعلا نمی شه در حالی که اگه با --- بیایی بالا (دیدم خودم) سایت ها درست هستن که هیچ خیلی راهتم میشه دانلود کرد

این هست مشکلات
    Last edited by ariyayi2; 28-05-2008 at 11:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1-راه اول که گقته بودین برین از سایت سونی بگیرین که امکان نداره چون خبری از xp نیست.
    1- سونی یکی از بدترین کارهایی که میکنه اینه که هیچ درایور رسمی دانگرید شده ای رو حاضر نیست بده بیرون !

2- لپ تاپ FZ28G مدل مشابه هست ... این لینک رو ببین ... مجموعه درایورهایی که میخواستی ... اینو من صد بار گفتم اما نمیدونم چرا اینقدر براتون سخته پیدا کردنش ... یکم زحمت سرچ بکشید دوستان والا ثواب داره :

درایورهاش این سری تقریبا 90 درصد مشابه هستند ... برای XP:

درایورهای سری FZ2XG

کد:

و اوریجینال ویستا :

کد:

3- خوب پیچیده هست .... مشخصه نمیتونی چیزی پیدا کنی

4- هست اما بازم میگم وقت باید بزارید و سرچ کنید

5- بله مادی هست ..... این سی دی ها قیمتشون بالاست چون دست هر شخصی نیست ... اگر نتونستی از لینکی که بهت دادم استفاده کنی خوب دیگه باید یکم خرج کنی .... پیغام خصوصی ات هم یکم با لحن بد نوشتی ایرانی جماعت تا میتونه کمک می کنه اما اگر دید طرف واقعا نمیتونه کاری بکنه و خدمات میخواست بده ، اونوقت باید وقت بزاره و وقت خیلی قیمتش از هزینه های اینچنینی گرون تره .... من هیچ دلیلی نداره بخوام به کاربرا کمک کنم چون هیچ نفعی برام نداره و چه یک ستاره داشته باشم چه 10000 تا چه مدیر باشم و چه نباشم هدفم کمک کردنه ... الان ببین ... با آموزشهام شاید نصب بیشتر مشکل کاربرا رو حل کردم و از اتلاف و قت و هزینه شون جلوگیری کردم .... اما وقتی سوال تکراری میبینم جدا جواب نمیدم

6- سایت سونی آسیا مشکلی نداره ...

امیدوارم مشکلت حل بشه
    Last edited by REGISTERED USER; 29-05-2008 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز واقعا سپاسگذارم ممنون موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •