1-راه اول که گقته بودین برین از سایت سونی بگیرین که امکان نداره چون خبری از xp نیست.
1- سونی یکی از بدترین کارهایی که میکنه اینه که هیچ درایور رسمی دانگرید شده ای رو حاضر نیست بده بیرون !
2- لپ تاپ FZ28G مدل مشابه هست ... این لینک رو ببین ... مجموعه درایورهایی که میخواستی ... اینو من صد بار گفتم اما نمیدونم چرا اینقدر براتون سخته پیدا کردنش ... یکم زحمت سرچ بکشید دوستان والا ثواب داره :
درایورهاش این سری تقریبا 90 درصد مشابه هستند ... برای XP:
درایورهای سری FZ2XG
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اوریجینال ویستا :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- خوب پیچیده هست .... مشخصه نمیتونی چیزی پیدا کنی
4- هست اما بازم میگم وقت باید بزارید و سرچ کنید
5- بله مادی هست ..... این سی دی ها قیمتشون بالاست چون دست هر شخصی نیست ... اگر نتونستی از لینکی که بهت دادم استفاده کنی خوب دیگه باید یکم خرج کنی .... پیغام خصوصی ات هم یکم با لحن بد نوشتی ایرانی جماعت تا میتونه کمک می کنه اما اگر دید طرف واقعا نمیتونه کاری بکنه و خدمات میخواست بده ، اونوقت باید وقت بزاره و وقت خیلی قیمتش از هزینه های اینچنینی گرون تره .... من هیچ دلیلی نداره بخوام به کاربرا کمک کنم چون هیچ نفعی برام نداره و چه یک ستاره داشته باشم چه 10000 تا چه مدیر باشم و چه نباشم هدفم کمک کردنه ... الان ببین ... با آموزشهام شاید نصب بیشتر مشکل کاربرا رو حل کردم و از اتلاف و قت و هزینه شون جلوگیری کردم .... اما وقتی سوال تکراری میبینم جدا جواب نمیدم
6- سایت سونی آسیا مشکلی نداره ...
امیدوارم مشکلت حل بشه