دوستان به طور قاطعانه ميگم كه اصلا سراغ شبديز نريد به هزار دليل كه بخوام بگم يه چشم اشك ميشه يه چشم خون!!!![]()
دوستان به طور قاطعانه ميگم كه اصلا سراغ شبديز نريد به هزار دليل كه بخوام بگم يه چشم اشك ميشه يه چشم خون!!!![]()
دوستان!
من و چند تا از رفیقام از فن آوا استفاده میکنیم که واقعاً عالیه!!!
توی 3 ماه فقط 3-4 بار قطعی داشت! که اونم بعد از 1 ساعت درست میشد.
واقعاً عالیه!
سرعت دانلود روزانه 512 ، به 70-80 هم میرسه ، عالیه
شبانه هم که رایگانه ، شبانش هم سرعتش 60-70 واسه دانلوده که عالیه!
من قبلا از این دنیا نت گور به گوری میگیرفتم که واقعاً افتضاح!!!!!!!!!!!!! اه اه اه اصلاً اسم دنیا نت میاد یاد دزدی هاشون میوفتم! 20 تومن ازم گرفتن که خط خونمون رو رانژه کنن ، بعد از 1 ماه گفتن که خططتون رانژه نمیشه ، پولم رو هم پس ندادن.
اما فن آوا واسم ردیفش کرد ;-)
دوستان کرجی اعلام وضعیت کنند. من شاتل دارم مرکز رجایی و سرعتش چندین شبه که افتضاح شده (زیر 25 کیلو)
میخوام برم روی صبانت. دوستانی که صبا دارند راضین ؟ سرعتش خوبه ؟
سلام.میخوام برم روی صبانت. دوستانی که صبا دارند راضین ؟ سرعتش خوبه ؟
سرعت روزانه خوبه و اگه 1 مگ بگیری کمتر از 110 نمیشه .
سرعت شبانه به گفته خودشون 1 ماهه شده شیر 128 که فعلا چیزی نگفتن که درست میشه یا نه . اگه شب بخوای با 1 مگ دانلود کنی سرعتت بیشتر از 30 نمیشه و تازه این 30 یعنی 2 ثانیه دانلود میکنه 3 ثانیه هیجی و یعنی بیخیال![]()
مخلصیم .
اینم برای من- شبکه شبدیز (البته بعد از اون قطعی 5 روزه که دیروز به پایان رسید ، اسم شبکه رو پارسان می نویسه. شبها به گفته ی شرکت سرعت 2 مگ میشه، اما به بیشتر از 1.4 مگ نمی رسه.)
![]()
Last edited by mohsen_rkh; 07-02-2010 at 23:47.
دوستان سلام
من صبانت دارم
ولی یه چند روزه که سرعت دانلود شبانه و روزانم یکی شده
حدودا 60کیلو بایت
کسه دیگه ای هست که اونم به این مشکل بر خورده باشه
سلام، خلاصه میکنم، من شبدیز داشتم خوب بود نسبتا اما برای من به صرفه نبود، چون هر ۱ گیگ میشد ۵ هزار تومن! خلاصه از اسپید راضی بودم که اونم اخریا خراب شد دیگه خط رو بستم! خلاصه حماقت کردم رفتم دنیا نت که الان دنیا نت دارم! خدایی قاطی نداره زیاد اما به درد نمیخوره! پینگ من همیشه روی ۵۰۰-۶۰۰. میخوام یک شرکت دیگه بگیرم! یه چیزی که هست اینه که من دنبال یه شرکت میگردم که برای دانلود به صرفه باشه! چون دانلود زیاد میزنم البته شاتل شبها رایگان میده که افتضاحه!خلاصه من میخوام یه شرکتی بگیرم که نسبت به اسپید و دانلود خوب باشه! صورت دانلود خیلی مهم نیست مهم حجم دانلود و پشتیبانی شرکت باشه،
ممنون میشم راهنمایی کنید!
شاتل یه ماهه شبانش مشکل داره. البته نه همه ی مراکز مخابراتی. بعضی از جاها خوبه.
شما کدوم مرکز مخابراتی؟
شما مگه ناراضی نیستید تو مرکز رجائی؟
من ناراضیم ولی دوستانی هستند در مراکز مخابراتی دیگه که راضین و قرارداد 128 بستند ولی دان استریمشون رو 512 بسته میشه. ایشون هم بسته به مرکز مخابراتیش ممکنه بتونه سرویس خوبی از شاتل بگیره.
منم چند شبه که وضعیتم بهتر شده و شبی حدود 1200 مگ دانلود میکنم ولی روزها گاه و بیگاه قطعی دارم ولی باز نسبت به چند هفته ی پیش قابل تحملتره. مشکل اینه که سایر ISP ها هم وضعیتشون افتضاحه وگرنه اگر وضع سایر ISP ها خوب بود که وضعیت شاتل این نبود (یعنی شاتل به ماه نکشیده ورشکست میشد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)