تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 86

نام تاپيک: مسائل و مشکلات مربوط به Adobe Premiere

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه.

خیلی وقته با پریمیر کار می کنم ولی آخر نفهمیدم میشه کاری کرد که قبل از اکسپورت کردن بشه کار رو به صورت فول اسکرین مشاهده کرد یا نه؟

باز هم ممنون از اینکه این تاپیک رو زدید.
    شما اگر کارت کپچر داشته باشید که برای خودش پردازنده داشته باشه می تونید به راحتی روی خروجی تصویر رو ببینید. اگر هم نداشته باشید با زدن space می تونید توی پنجره ی مونیتور خروجی رو ببینید که معمولا کفایت می کنه.

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما اگر کارت کپچر داشته باشید که برای خودش پردازنده داشته باشه می تونید به راحتی روی خروجی تصویر رو ببینید. اگر هم نداشته باشید با زدن space می تونید توی پنجره ی مونیتور خروجی رو ببینید که معمولا کفایت می کنه.
    بله خوبي پريمير اينكه اندازه پنجره مانيتور رو هچقدر كه مي خواي ميتوني بزرگ كني

داره خودمونی میشه Mohammadn17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله خوبي پريمير اينكه اندازه پنجره مانيتور رو هچقدر كه مي خواي ميتوني بزرگ كني
    نه آقا من منظورم این بود که مثلا امکان داره با زدن کلیدی چیزی، مثل نرم افزار ویدئو استادیو، تصویر رو به صورت خیلی بزرگ مشاهده کرد؟به عبارت دیگه هیچ راهی به جز کشیدن پنجره مانیتور، برای بزرگ کردنش نیست؟ (توجه: منظورم زوم نیست!)

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه آقا من منظورم این بود که مثلا امکان داره با زدن کلیدی چیزی، مثل نرم افزار ویدئو استادیو، تصویر رو به صورت خیلی بزرگ مشاهده کرد؟به عبارت دیگه هیچ راهی به جز کشیدن پنجره مانیتور، برای بزرگ کردنش نیست؟ (توجه: منظورم زوم نیست!)
    بنده منظورتون رو متوجه شدم. اما نه راه حلی نیست. اگر کارت شما پردازنده داشته باشه اونوقت راهی هست!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بنده منظورتون رو متوجه شدم. اما نه راه حلی نیست. اگر کارت شما پردازنده داشته باشه اونوقت راهی هست!
    سلام
    ممنون. خودم هم حدس می زدم. کارتم هم فکر نمی کنم پردازنده داشته باشه. چون پیناکله و اینطور که معلومه برای pinnacle studio هم درست شده.

یه سؤال دیگه داشتم. وقتی من تو قسمت تایتل یکی از الگو های پیش فرض پریمیر رو انتخاب می کنم، نمی تونم توش فارسی بنویسم.اول که اینکار رو کردم فکر کردم کلا پریمیرم یا ویندوزم مشکل داره ولی بعد فهمیدم همینطور بدون استفاده از الگو های پیش فرض به راحتی می شه فارسی نوشت.خلاصه مشکلم اینه می شه یا نمی شه تو الگوهای پیش فرض فارسی نوشت؟ اگر می شه راهنمایی بکنید.

باز هم ممنون از تمامی دوستان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من 3تا مشکل با در رابطه با پریمیر دارم
    1- چگونه Hollywood FX 5.2 را روی پریمیر 6.5 نصب کنم
    2- چندتا پروژه آماده خریده ام ولی نمی دانم به چه پلاگینی جهت اجرای درست نیاز دارد.
    3- وقتی پریمیر 4.2 را روی سیستم نصب می کنم قادر به پخش فایلهای AVI نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون. خودم هم حدس می زدم. کارتم هم فکر نمی کنم پردازنده داشته باشه. چون پیناکله و اینطور که معلومه برای pinnacle studio هم درست شده.

یه سؤال دیگه داشتم. وقتی من تو قسمت تایتل یکی از الگو های پیش فرض پریمیر رو انتخاب می کنم، نمی تونم توش فارسی بنویسم.اول که اینکار رو کردم فکر کردم کلا پریمیرم یا ویندوزم مشکل داره ولی بعد فهمیدم همینطور بدون استفاده از الگو های پیش فرض به راحتی می شه فارسی نوشت.خلاصه مشکلم اینه می شه یا نمی شه تو الگوهای پیش فرض فارسی نوشت؟ اگر می شه راهنمایی بکنید.

باز هم ممنون از تمامی دوستان.
    بله میشه فارسی نوشت اما نه به صورت مستقیم. شما باید از یکی از نرم افزارهای فارسی نویس مثل مریم استفاده کنید.

سلام
    من 3تا مشکل با در رابطه با پریمیر دارم
    1- چگونه Hollywood FX 5.2 را روی پریمیر 6.5 نصب کنم
    2- چندتا پروژه آماده خریده ام ولی نمی دانم به چه پلاگینی جهت اجرای درست نیاز دارد.
    3- وقتی پریمیر 4.2 را روی سیستم نصب می کنم قادر به پخش فایلهای AVI نیست.

1- در مورد نصب این باید خدمتتون عرض کنم که دو تا فایل بعد از نصب بر روی سیستم وجود دارد به نام های Fl-HfxEdt5 و HfxEdt5 که باید این دو فایل را با تغییر پسوند به PRM در فولدر PLUG-IN قرار دهید.

2- اگر بتوانی پروژه ها را جایی اپلود کنی شاید بتونم کمکت کنم. البته می تونی هم از کسی که اونها رو ساخته بپرسی و کمک بگیری.

3- پریمیر 4.2 فرمت های mpg را نمی شناسد. اگر هم فایل های avi فشرده مثل DIV X باشند بازهم با این مشکل مواجه خواهی شد. البته بعضی کارت های جدید نیز درایور های مخصوص کار با پریمیر 4.2 را پشتیبانی نمی کنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله میشه فارسی نوشت اما نه به صورت مستقیم. شما باید از یکی از نرم افزارهای فارسی نویس مثل مریم استفاده کنید.
    سلام

من با همین نرم افزار فارس نویس مریم فارسی می نویسم دیگه... پس فکر کردین چی؟؟؟ فارسی رو می نویسه اما به صورت اجق وجق.

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

من با همین نرم افزار فارس نویس مریم فارسی می نویسم دیگه... پس فکر کردین چی؟؟؟ فارسی رو می نویسه اما به صورت اجق وجق.
    سلام دوست عزيز
    اين برنامه مريم براي همين كارها ساخته شده ومشكلي هم با پريمير نداره
    شما بايد ابتدا در مريم تايپ كرده وسپس در مريم با انتخاب فونت مورد نظر شروع به تايپ كنيد (در radmeمريم اين كار راحت تر انجام ميشه)
    بعد بايد در قسمت تايتل پريمر وارد كنيد و بعد در قسمت بالا ي همون پنجره تايتل بايد دوباره همون فونتي كه در مريم انتخاب كرديد هم دراينجا انتخاب كنيد در اينصورت خطوط كاملا در ست نوشته ميشوند
    موفق باشيد

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

9

سلام

من چطور ميتونم سرعت جابه جا شدن عكسها رو در پريمير با آهنگ تنظيم كنم يعني با زيرو بم آهنگ عكسها عوض بشن يا با هر بم آهنگ يك عكس عوض شه و با بم ديگه عكس بعدي بياد.

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •