من کی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟ من کلا با سیمبین مخالفم!!
من کی گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟ من کلا با سیمبین مخالفم!!
راستی نگفتید دکمه های 5 و 8 چرا اینجوریند؟
سلام hellbrian عزیز ....
من فکر میکنم چیز خاضی نباشه و میخواستن یه جور مدل به این گوشی بدن چون اگه دقت کنی دور کلیدهای Soft Key و کلید Ok همین مدل هست من فکر میکنم میخواستن یه جور هماهنگی بین اونا ایجاد کنن .
درسته یک لحظه فکر کردم مثل k850 ....... .
خیلی شیکه
این کی قراره بیاد یا اومده ؟
k850 بهتر میتونه باشه یا این گوشی ؟
سلام دوست عزیز ....
این گوشی تازه معرفی شده و حدود 5 ماه دیگه وارد بازار میشه !
این خط دور 5 8 ماله اینکه اعداد شماره گیر راحت تر احساس بشه چون اگه دقت کنی دکمه های قطع و وصل و c بالای شماره گیر اومدن که کاربر احتمال داره بجای اعداد 1 2 3 از اون 3 تا دکمه جدید استفاده کنه . بخاطر همین اون حاشیه رو گذاشتند .![]()
من 2 سوال واسم پیش اومده :
1. اگه به یه نفر زنگ زدیم و بعد بدون اینکه اسلاید گوشیو باز کنیم خواستیم مکالمه قطع بشه باید چیکار کنیم ؟
2. چرا سامسونگ دکمه های منو رو اومده ایقدر ساده درست کرده ؟
رضا جان یادته این سوالو کردی ؟این Geo-tagging چی هست؟؟؟؟ (تو جی اس ام آرنا نوشته)/
من اشتباه گفتم .
Geo-tagging یعنی مکان یاب که نوکیا تازه یادش اومده فریمورش رو واسه N82 , N95 . .... به خاطر Geo-tagging آپدیت کنه .
از بابت جواب دستت مرسی!
سوالات رو متوجه نشدم!! پیرامون کار با همین 810 هست؟
اولی که هیچ!!
دومی هم به نظرم یکی از استعداد های سامسونگ همین سادگی ، در عین حال شیک ، برازند بودنش هست!
اگر دقت کنید تو طراحی سامسونگ شما هیچ وقت چشمتون خسته نمیشه! تازه یه چیز دیگه هم فهمیدم ، اگر دقت کنید یه طرح آیرودینامیک ، بدون عضله در اکثر گوشیاش دیده میشه!
منظورم از سوال اوله اینه که چطوری میشه وقتی کلید قطغ مکالمه توی پنل نیست و فقط در صورت باز بودن اسلاید میشه ازش استفاده کرد وقتی اسلاید بسته باشه چطوری از دکمه قطع مکالمه استقاده میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)