جی 810 رو که یه جوری مطمئنم میاد . ولی یو 900 هم فکر کنم مثل جی 600 نیاد . باید زنگ زد و پرسید .
جی 810 رو که یه جوری مطمئنم میاد . ولی یو 900 هم فکر کنم مثل جی 600 نیاد . باید زنگ زد و پرسید .
سلام به همگی ....
بچه ها برین ریویو u900 رو توی gsmarena بخونین .... ببینین با اون لنز کوچیکش چزوری n95 8gb گذاشته تو جیبش ... اصلا نویز نداره![]()
انگار قرار g600 بعد از عید بیاد
سلام این یو900 همون اول که بیاد تو ایران قیمتش چنده ؟؟؟ در ضمن اینم مثل بقیه گوشیهای سامسونگ بازی نصب کردن روش دردسر داره ؟؟؟
مطمئن باش که هر دوشون میاد.سری آلترا خیلی طرفدار پیدا کرده و مطمئنا این زیبا رو هم میارنش.جی810 رو هم که هزار در صد مطمئنم که میارن
یو900 باید حدود 400-450 باشه اما به زودی افت میکنه .قیمتهای سامسونگ فوق العاده هستش همین جی800 همه فکر میکردن اگه بیاد با 550 میادش اما با قیمت کمتری اومد و فورا افت کرد.از قدیمیها راحت تر باید باشه اما نمیدونم.من که موندم کدوماشون رو انتخاب کنم زیبایی یو900 از یک طرف سیستم عامل جی810 از طرف دیگه من رو دیوونه کرده .از طرفی همش فکر میکنم که یو900 نکنه مثل یو600 باشه و فقط دوربینش پیشرفت کرده باشه آخه یو600 مشکلات خاص خودش رو داشت.مثل سرعت پایین توی منوی عکاسی.افقی و بزرگ نشان ندادن عکسها و فیلمها.صدای ضعیف و ...
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه مگه یو600 بهترین 3 مگاپیکسلی نبود؟
چند تا سوال:
1-تفاوت اصلی این گوشی با جی800؟
2-اینم مثل جی800 از این آمپلی مامپلی فایر ها داره؟
3-توی ریویوها در مورد سرعت کار کردن با این گوشی چی گفتن آیا مثل یو600 سرعتش پایینه؟
4-تشخیص چهره و لرزش گیر داره؟
و...
والا اینطوری که میگن پلتفرم این گوشی مثل G600 هست و G600 هم بدون دادن کد فایلهای جاوا نصب مبکنه ...در ضمن اینم مثل بقیه گوشیهای سامسونگ بازی نصب کردن روش دردسر داره ؟؟؟
1. از چه نظر سخت افزاری یا نرم افزاری ؟چند تا سوال:
3-توی ریویوها در مورد سرعت کار کردن با این گوشی چی گفتن آیا مثل یو600 سرعتش پایینه؟
و...
2. فکر نمیکنم داشته باشه ! شاید هم داشته باشه ...
3. سرعتش خوبه چون اگه بد بود حتما یه سایت اشاره بهش میکرد ...
4. آره جفتشو داره ...
والا اینطوری که میگن پلتفرم این گوشی مثل G600 هست و G600 هم بدون دادن کد فایلهای جاوا نصب مبکنه ...در ضمن اینم مثل بقیه گوشیهای سامسونگ بازی نصب کردن روش دردسر داره ؟؟؟
1. از چه نظر سخت افزاری یا نرم افزاری ؟چند تا سوال:
و...
2. فکر نمیکنم داشته باشه ! شاید هم داشته باشه ...
3. سرعتش خوبه چون اگه بد بود حتما یه سایت اشاره بهش میکرد ...
4. آره جفتشو داره ...
کلا از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری با جی800 چه تفاوتهایی داره؟
قیمت احتمالیش چقدره؟
منشی و تی وی رو هم داره؟
به خدا کار کردن با سیمباین خیلی فاز میده آدم دلش نمیاد ازش بگذره.اما من کرم عوض کردن گوشی دارم.
به یه گوشی محکم و زیبا هم نیاز دارم چندین بار 5700 از جیبم افتاد که هم قابش و هم باتریش ولو شد.هیچ گوشی سامسونگی این اتفاق واسش نمیفته.
همه میگن سامسونگ توی آنتن دهی ضعیف و بدنه ضعیف داره و عمر زیاد نداره. اما به نظر من نقاط قوت سامسونگ توی همون دو مورد هستش که انتن دهی خوب و صدای واضحی داره و ساختار محکم و قوی داره.
کیفیت فیلم برداری vga با qvga چه فرقی داره ؟
کدوم بهتره؟
u900 vga یا qvga?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)