تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: >> راهنمايي براي خريد سيستم 1/800/000 خانگي ! <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    دوست خوبم آقا مسعود گل :
    در مورد گزینه 2 اگر هزینه ای حدود 2500000 بکیند من به شما 3870 ATI رو پیشنهاد میکنم و اگر در حدود 300000 تومان قصد خرید کارت رو دارید به شما 8800Gt رو پیشنهاد میکنم . البته در مورد 8800 اگر تا فردا صبر کیند من خودم 8800GT gainward رو با 8800GT MSi دارم چک میکنم و حتی تست 3870 رو با 8800GT MSI رو فردا یا پس فردا توی تاپیک خودم میزارم و اونوقت بهتر میتونید تصمیم بگیرید (البته با کمک دوستان )
    در مورد گزینه 3 :
    خوب من 320 seagat 16mb یا وسترن رو پیشنهاد میکنم . هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت مناسب هستش و در مورد ODD ها به شما پیشنهاد میکنم که از ODD های ساتا استفاده کنید و درمورد مدل خاصی وسواس نداشته باشید چون در ایران اکثرا شبیه به هم هستند و تنوع کشورهای دیگه رو ندارن . و حدود قیمتشون از IDE شاید بین 1000 تا 3000 تومان گرونتر باشن .
    در مورد گرینه 4 بیشتر باید تحقیق کرد و گزینه سختیه و بیشترین نظر رو شما باید روی این قطعه بدید . چون انختاب این قطعه اول به صلیقه شخصیه شما بر میگرده و بعد کیفیت و تکنولوژیه اون . که اگر مدلی که توی ایران موجود باشه رو عنوان کنید دوستان فقط در موردش نظر بدن و من در مورد قیمتش براتون تحقیق میکنم .

در مورد گرینه 5 :
    به قربنون اینترنت ایران برم ..... هر مودمی بگیری خلاصه بازم 56 K داری پس فقط یه مودم معتبر بخر مثلا اینتل اصلی یا Us روبوتیک . در مورد TV کارت من خودم به شخصه تست کردم و هیچ فرقی بینشون ندیدم و لی بستگی داره که شما برای کپچر بخواید یا فقط مصرف TV دارید . اگر برای کپچر بخواید اون یک گزینه دیگست . یک مارک معتبر برای تی وی بخرید مثلا وینفست و یا MSI ولی برای کپچر خوب انتخایبهای خوبی میتونید داشته باشید .

تا اینجا فکر کنیدو نظرتون رو بگید

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام آقا سعید عزیز

گزینه ی 2 :: 3870 ATI یعنی الان حدود 250 هست ؟ این که خیلی عالیه ! با توجه به کراس فایر بوودن مادر برد همین کارت رو بر میدارم

گزینه ی 3 :: هارد همون وسترن 320 بر میدارم البته اگه بافر 32 توو بازار هست قیمتش چقدر با این تفاوت داره ؟

اینم از ODD :
    dvdrw: LITEON - LH-20A1L / SATA
    DVD ROM :asus e 616 sata

گزینه ی 4 :: انتخاب کردم ولی بین مدل 206WTQ از LG و 2032 از سامسونگ موندم کدوومو بردارم !!! تو پست 14 هم عکسش رو گذاشتم

مودم نمیخوام ( مودم دی اس ال دارم )

تی وی کارت :: استفاده ی من از این کارت به این صورته که اونو به یه منبع آنالوگ ( همون کابل کواکسیال آنتل هوایی ، نه ----- ماهواره ) وصل می کنم و کنترل و رادیو اف ام داشته باشه فرمت ضبطش هم MPEG4 داشته باشه و فقط باهاش تلویزیون تماشا میکنم لازم باشه ضبطش می کنم کپچر حرفه ای نمیخوام ترجیحا مارک معتبری باشه

این نظر من منتؤ راهنماییتوون هستم

ممنون از توجهتوون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    در مورد گزینه 4 : نظرتون در مورد LCD Viewsonic vx2235wm-7 چیه ؟ قیمتش هم مناسبه و حدودا بین 405000 تا 415000 هستش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    دوست خوبم در مورد تی وی کارتی که بتونه کار تون رو راه بندازه و قیمتش هم مناسب باشه من مدل Glassi Pro رو پیشنهاد میکنم که رادیو و کنترل ( که همه دارن ) و Mpeg 4 و 10bit هستش . و قیمتش هم توی بازار حدودا 52000 تومانه .

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

برای تی وی کارد چیزی از وین فست یا اسنازی سراغ ندارین ؟ ( این 10bit دیگه چیه ؟ )
    همون کارتی که تو انجمن سایت خودتون معرفی شده چطوره ؟ ( 2300 یا 3200 نمیدونم کدومش بود )

مونیتور هم همون ال جی رو برداشتم

بهتره بقیش رو هم جمع کنیم ( کیس و پاور )

راستی آقا سعید اطلاعاتی در مورد Ocz بدست آوردید ؟
    هارد همون وسترن 320 بر میدارم البته اگه بافر 32 توو بازار هست قیمتش چقدر با این تفاوت داره ؟

3870 Ati یعنی الان حدود 250 هست ؟ مثل اینکه 3850 ایسوس وارد شده ولی 3870 نه درسته ؟
    Last edited by MaSoOd; 17-02-2008 at 16:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای تی وی کارد چیزی از وین فست یا اسنازی سراغ ندارین ؟ ( این 10bit دیگه چیه ؟ )
    همون کارتی که تو انجمن سایت خودتون معرفی شده چطوره ؟ ( 2300 یا 3200 نمیدونم کدومش بود )

مونیتور هم همون ال جی رو برداشتم

بهتره بقیش رو هم جمع کنیم ( کیس و پاور )

راستی آقا سعید اطلاعاتی در مورد Ocz بدست آوردید ؟
    با سلام
    دوست خوبم از وقفه ای که افتاد عذر میخوام .
    در مورد کارت 3200 باید بگم متاسفانه در ایران موجود نیستش .
    در مورد رمتون OCZ اگر مدلشو بگید و یا مقدار هزینه ای میخواید انجام بدید خیلی ممنون میشم و موجودی های بازار رو براتو ن اعلام کنم .
    در مورد سایر قطعات خوشحالم که انتخابتون رو کردید . و به نظر من اگر زیاد سخت بگیریدو دست دست کنید زیاد خوب نیست و توی انتخاب سردرگم میشید .

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام

کیس هم گالاکسی رو بر میدارم از گرین فقط اگه شما اطلاع پیدا کنین که قیمتش چنده و وارد بازار شده یا نه ممنون میشم

راستش دوستان میگن که زیاد برا رم هزینه نکنم ولی نظر خودم اینه که این مارک OCZ امتحانش رو پس داده و ارزش داره ( نمیدونم درسته یا غلط ) برا همین فکر کنم بتونم تا 200 تومن براش هزینه کنم

فقط موندم که آیا باس 800 کم نیاره یه وقت ؟

بین این مدل کراس فایر ( با توجه به اینکه مادر برد کرا فایر رو ساپورت میکنه )
    2GB DDR2/800 ATI CrossFire Dual Channel 1,730,000
    و این یکی موندم کدومو بگیرم
    2GB DDR2/800 Reaper HPC Dual Channel 2,150,000

لطفا یه تحقیقی هم در مورد این مانیتور ال جی کنین همونطور که قبلا گفتم سه رنگ داره توو اینترنت ولی نمیدونم کدوومش رو مادیران داره

حالا فقط موند ماوس و کی بورد و کارت گرافیک که فکر کنم تا این قطعات نهایی بشه گرافیک ایسوس هم بیاد
    ماوس از Razer می خوام بردارم کی بورد رو نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

کیس هم گالاکسی رو بر میدارم از گرین فقط اگه شما اطلاع پیدا کنین که قیمتش چنده و وارد بازار شده یا نه ممنون میشم

راستش دوستان میگن که زیاد برا رم هزینه نکنم ولی نظر خودم اینه که این مارک OCZ امتحانش رو پس داده و ارزش داره ( نمیدونم درسته یا غلط ) برا همین فکر کنم بتونم تا 200 تومن براش هزینه کنم

فقط موندم که آیا باس 800 کم نیاره یه وقت ؟

بین این مدل کراس فایر ( با توجه به اینکه مادر برد کرا فایر رو ساپورت میکنه )
    2GB DDR2/800 ATI CrossFire Dual Channel 1,730,000
    و این یکی موندم کدومو بگیرم
    2GB DDR2/800 Reaper HPC Dual Channel 2,150,000

لطفا یه تحقیقی هم در مورد این مانیتور ال جی کنین همونطور که قبلا گفتم سه رنگ داره توو اینترنت ولی نمیدونم کدوومش رو مادیران داره

حالا فقط موند ماوس و کی بورد و کارت گرافیک که فکر کنم تا این قطعات نهایی بشه گرافیک ایسوس هم بیاد
    ماوس از Razer می خوام بردارم کی بورد رو نمیدونم
    با سلام
    دوست عزیز در مورد کیس براتون سوال کردم و پیداش نکردم . ولی نرمالترین کیسی که خودم بستم و قیمت هم خیلی مناسب بود مدل پرنس 6 بود که فن بغلش از کیفیت خوبی برخوردار بوده و میتونید دورشو تنظیم کنید یا اصلا خاموشش کنید .
    در مورد رم حساس نباشید و کمتر پیش میاد که شما از ماکسیموم قدر ت رم استفاده کنید .
    در ضمن رم 2GB DDR2/800 ATI CrossFire Dual Channel قیمتش 173000 تومان نیست قیمتش 125000 تومانه
    و رم خوب و مناسبیه .
    و در مورد رم 2GB DDR2/800 Reaper HPC Dual Channel قیمتش 165000 تومانه حدودی .
    هر دوی اینها رمهای نورمال و مناسبترین توی باس 800 هستند و شک توش نکنید .
    در مورد مانیتور هم باید بگم که متاسفانه مدل 206WTQ حدود یک ماه توزیع نشده و فعلا فقط 208WA موجوده که تیور هم داره و TV هم هستش . قیمتشم حدودا 417000 تومانه .

موفق باشید

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •