تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 86

نام تاپيک: کلوپ G600

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

یعنی مثه آیفون انحصاریش کرده واسه یه اپراتور ؟ ... اصلا اطلاع نداشتم که تو بازار خاورمیانه نیومده تو اروپا هم ...
    البته من شنیدم عکسبرداریشم از G800 بهتره ... در مورد ظاهرم G600 به نظرم ظاهر زیبا تری داره !
    البته من فکر میکنم G600 با توجه به دوربین قوی ... سایز کوچکتر و قیمت مناسبتر در صورت اومدن به بازار از G800 فروش بهتری داشته باشه ! به هر حال ممنون پرژیکسن جان ...

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

نابخشوده عزیز ، باید اضافه کنم................... دقیقا اطلاع ندارم ، این گوشی توسط یک اپراتور ، یا چند اپراتور عرضه شده........... ولی مطمئنم ، که در تمامی کشورهای اروپایی موجود نیست.
    درنهایت موفق باشید.

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آقاي Nabakhshoode در مورد سوالتون که گفته بودين کدوم گوشيه سامسونگ باتريه خوبي داره بايد بگم که خيلي هستن...نمونش i450 که تاک تايم بالاي 5 ساعت داره و استند باي 500 ساعت!

شما اگه G600 ميخواين برين پلاک 71 علاالدين و بخرينش همون يکي رو که مطمئنن بازم ميارن!
    ---
    من يه پيشنهاد دارم:
    همگي به مايکروتل ايميل بزنيم که اين گوشي رو بيارن!
    نظر دوستان چيه؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

جی 600 رو بیارن ؟؟ بابا جی 600 چیه ؟ توی فکر اف 480 و 490 و جی 810 و یو 900 باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

منم سزه همین موندم..................!!
    یه حقیقتی هست ريال این گوشی قدیمیه...........!!! البته هنوز هم گوی سبقت از بقیه گوشی ها ربوده.......... ولی در قیاس گوشی های جدید.............!!!
    من به شخصه بین اینو 900و 400 موندم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

جی 600 رو بیارن ؟؟ بابا جی 600 چیه ؟ توی فکر اف 480 و 490 و جی 810 و یو 900 باشید
    من به خاطر بچه ها گفتم!
    گفتم شايد بعضي ها دوست داشته باشن.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

من دوست دارم بخرم.......!!! ولی فکر اینکه یه چند وقت دیگه جی 400 ، یا اف 480 ، 490 میاد کمی سستم میکنه!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس نخر.../

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

منم با اومدن F480 و 490 موافقم که به مایکروتل ایمیل بزنیم و بگیم که این گوشی هارو بیارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض درخواست كمك فوري

با سلام
    من چند ماه قبل يك گوشي سامسونگ G600 از اروپا و از اپراتور Orange خريدم راستش ظاهر اين گوشي واقعا فريبنده است فروشنده هم خيلي تعريف مي‌كرد. الان ايرانم و يك سري مشكلاتي با اين گوشي دارم:
    1- برنامه هاي كمي روي اين گوشي نصب مي‌شوند. من فقط توانستم يك تقويم فارسي و يك كتاب فارسي رويش نصب كنم بازي ها اكثرا نصب مي شوند ولي نرم افزارها نه. مثلا برنامه ديكشنري بابيلون كه خيلي به كارم مي آيد روي اين گوشي نصب نميشود. اكثرا پيغام invalid بودن فايل jar را ميده البته من فايل jad را مي‌سازم و روي phonememory ميريزم ولي متاسفانه جواب نميدهد.
    2- فقط تصاوير موجود در my photo كه توسط گوشي گرفته مي‌شود fullscreen و zoom مي شود و ساير تصاوير موجود در قسمتهاي ديگر خير. هيج جوري هم نمي‌شود تصاوير دلخواه را روي My photo قرار داد.
    از دوستان درخواست راهنمايي دارم اگه ممكنه كمك كنند اگر راهي براي نصب برنامه وجود نداشته باشد حاضرم با يك گوشي نوكيا كه قابليت نصب برنامه داشته باشد مثل N95 تعويض كنم.
    لازم به توضيح است كه اين گوشي را 420 اويرو خريده ام و در اروپا رجيستر است و در ايران هم با سيمكارت همراه اول كار مي‌كنم. هندزفري بلوتوث و همچنين هندزفري واير دارد و كابل ديتا و ساير چيزهايش هم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •