باید بری تو قسمت اختیارات و تیک ایجاد پیغام خصوصی رو بزاری.
به عبارت دیگر میشه :
تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات
راستی یه سری چیز خارجکی نوشته بودی،فوش که نبود.
باید بری تو قسمت اختیارات و تیک ایجاد پیغام خصوصی رو بزاری.
به عبارت دیگر میشه :
تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات
راستی یه سری چیز خارجکی نوشته بودی،فوش که نبود.
سلام Angel Of Darkness عزیز
به خدا خیلی خاطرتا می خوام
نه بابا راحت باش . اصلا می خوای از این به بعد بهم بگو مارمولک .
حاج اقا نگو همه فکر می کنن حالا ما واقعا حاج اقا هستیم .
این حرفهایی که زدی حقیقته و حقیقت را هم که نمی شه کتمان کرد .
ولی خوب این هم از بدشانسی ما هستش . ولی به زودی قراره عزیمت کنیم به تهران .
ولی من نه بچه شیخ هستم نه بسیجی و نه چیز دیگه . اگه تیپما نگاه کنی باورت نمی شه من بچه قم هستم .
اما در باره این که گفتی انتی ویروس ها نمی تونن پاکش کنن . به خاطر این که xcopy.exe ویروس مخربی نیست . و همون طور که ویروس Autorun را هم انتی ویروس ها نمی تونن پاکش کنن .
تا جایی که من می دونم 2 سال پیش براش یه انتی ویروس به نام همین xcopy.exe درست کرده بودن که راحت می تونست از بین ببره .
اگه پیداش کردم می زارمش اینجا .
در باره پیغام خصوصی . شما باید به قسمت کاربری خودتون برید و از اونجا فعالش کنید . شما خودتون غیر فعالش کردید .
سلام آقا مهدی {حاج آقای سابق }
شما هم هر سری یه چیزی میگی که من واقعا شرمنده میکنی این دارم جدی میگم همین حالا هم خیلی متاسف هستم بابت شوخی که کردم ولی واقعابود
در مورد شیخ و بسیجی و ... تو هر سنفی و دسته ای بد و خوب هست حتی تو اون تهران کوفتی که واقعا بعضیاشون حال به هم زن ترین آدمان در کل همه جا بد و خوب هست
من خودم آخوندای زیادی دیدم که نه تنها بد نیستند بلکه ارادت زیادی بهشون دارم
شما هم اصلا علاوه بر اینکه نباید احساس بدی داشته باشید که اهل قم هستید باید افتخار هم بکنید این از تهمیگم
من خودم تو دانشگاه 3 تا 4 تا از بچه های قم بودند که خیلی هم بچه های خوب و دوست داشتنی هم بودند
ولی باز دوست دارم بهت بگم حاج آقا حتی اگه بگی از کره مریخ اومدی
چون همیشه جواب سوالهای بچه گانه من با بزرگواری و پختگی کامل دادین
در مورد xcopy هم مچکرم جواب کامل بود
میبینمت حاج آقا {آقا مهدی خط اول}
![]()
سلام امیدی
دستت درد نکنه
میرم یه نگاهی میندازم هر چند میدونم دستش نزدم
جواب خط قرمز :
کجا رو میگی ؟
اگه انگلیسی بود که شعری چیزی هست که بخونی کلی تنهایی صفا میکنی {پسر مگه تو با تکماده زبانت پاس کردی}
اگه کد عددی بود که HEX هست و 100% یا فو......... یا حرفای سیا.......(اسمش نبر) چیزی هست { که خوندن و اینکد{همون تبدیل کردن فارسی را پاس بداریم} برای تویی که از خودت هی اسکریپت در می کنی نباید کاری داشته باشه }
میبینمت
ممنون دوست عزیز
دیروز سیستم مورد نظر را یکبا دیگر بررسی کردیم و متوجه شدم فایلxcopy.exe داخل C:\WINDOWS\system
ویروس هست ولی چرا کسپر نشناخته نمیدونم ودر مرحله بعد فایل xcopy.exe با حجم 30 KB داخل مربوط C:\WINDOWS\system32 به خود سیستم هست
با توجه به به موارد فوق ویروسها پاکسازی شد ند
دست تمام دوستان درد نکنه
در نظر داشته باشید بنده دیدم بعضی اوقات این ویروس xcopy.exe در شاخه SYSTEM 32 موجود است که بهترین راه در صورت عدم تشخیص آنتی ویروس توجه به حجم فایل است که دوستان اشاره کرده حجم فایل ویروس 2 kb است ولی حجم فایل سیستمی ویندوز با همین نا م 30 kb است![]()
دوستان عزیز سلام
من یه مدتیه که وقتی روی درایو هام کلیک می کنم یه ارور میده و اون رو باز نمی کنه
حتی ویندوزم عوض کردم اما بازم درست نشد
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم ارور:
windows can not find COPY.EXE.make sure you type the name corectly and then try again to search for a file.click
the start botton and then click search
منفکر کردم که ربطی به این موضوع داشته باشه و واسه همین اینجا نوشتم.
[
بیا عزیزم
با این نرم افزار میتونی از بین ببریش
rapidshare.com/files/84805882/Setup.exe.html
بعد از این کار شما باید داخل درایوها برین و فایل autorun و copy.exe رو که مخفی هستند رو پاک کنین
به این جا هم مراجعه کن بد نیست
موفق باشی عزیزمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ویروس Autorun.infه اید . توی انجمن یه سرچ بکنید نحوه پاک کردنش توضیح داده شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)