تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 16 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 154

نام تاپيک: کلوپ i-mate ultimate 9502

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Salaam! Man dar haale haazer Iran nistam o albatte taa 2 maahe dige barmigardam. Injaa gheymate Ultimate 9502 be poole khodemoon hodoode 770'000 toman mishe ke khob shaamele gaaraantie aslie i-mate ham hast. Be nazaretoon arzesh daare ke haminjaa begyram yaa biaam Iran tahiash konam? Sarfe nazar az gheymat, in moshkeli ke 9502 haaye kharidaari shode az Dubai, tu Iran hengaame tamaas peydaa mikonan, ghaabele halle? Mamnoon az komaketoon.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام.

صداش چطوره؟؟
    و همینطور کیفیت دوربینش؟؟

دست دومش 480 تومن میارزه؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

دوستان وین مو 6.1 واسه 9502 اومده(چند ماهه) چرا کسی چیزی از این مسئله اینجا مطرح نکرده؟
    از مزایای این نسخه ساپورت مموری اس دس اچ سی (بالای 2 گیگ) میباشد.
    Last edited by AryanLand; 24-03-2009 at 01:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

salam . man in goshio 1 haftas daram . ye memorie 8 gig kharidam vasash . vali nemishnasadesh . age kasi midune bayad chikar konam rahnamaiim kone . torokhuda .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

salam . man in goshio 1 haftas daram . ye memorie 8 gig kharidam vasash . vali nemishnasadesh . age kasi midune bayad chikar konam rahnamaiim kone . torokhuda .
    دوست عزیز منظورتون از نشناختن چیه؟میشه بهتر بگید؟
    به هر حال این گوشی تا 8گیگ رو باید به راحتی ساپورت کنه چون cpu و ram و rom این گوشی خوبه.این گوشی چون زیاد خواهان تو ایران نداره و تقریبا 9 ماهه که وارد بازار ایران شده و رامهایی که با اولین فریمویو از کارخانه در اومده اند وارد بازار ایران شده.شما گوشیتان رو اپدیت کنید به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه.اگه هم نتونستید اپدیتش کنید به نمایندگی مرکزی که فکر کنم تحلیل داده پردازان یا همون DAc هستش مراجعه کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

salam . Man in goshio 1 haftas daram . Ye memorie 8 gig kharidam vasash . Vali nemishnasadesh . Age kasi midune bayad chikar konam rahnamaiim kone . Torokhuda .
    دوست عزیز منظورتون از نشناختن چیه؟میشه بهتر بگید؟
    به هر حال این گوشی تا 8گیگ رو باید به راحتی ساپورت کنه چون cpu و ram و rom این گوشی خوبه.این گوشی چون زیاد خواهان تو ایران نداره و تقریبا 9 ماهه که وارد بازار ایران شده و رامهایی که با اولین فریمویو از کارخانه در اومده اند وارد بازار ایران شده.شما گوشیتان رو اپدیت کنید به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه.اگه هم نتونستید اپدیتش کنید به نمایندگی مرکزی که فکر کنم تحلیل داده پردازان یا همون dac هستش مراجعه کنید.

سلام.

این گوشی در حالت اصلی که ویندوز موبایل 6 روش نصبه(ویندوز اصلیش) تا 2گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه چون قابلیت ساپورت sdhc رو نداره.و به Ram وRomوCPU ارتباطی نداره. اما برای اینکه مشکلتون حل بشه شما میتونید ویندوز موبایل 6,1 رو که خود سایت و شرکت آیمیت معرفی کرده رو بگیرید و نصب کنید.بعد از آپگرید کردن ویندوز موبایلتون به 6,1 گوشی شما به راحتی تمام کارتهای sdhc از جمله 8 گیگ رو هم ساپورت میکنه.
    اما شما برای اینکه بتونید از سایت آیمیت رام رو بگیرید(همون ویندوز 6,1 رو) باید ابتدا در سایت رجیستر کنید.سپس برای دریافت 2 تا رام جدید به شما معرفی میشه که یکی عربی هست و دیگری انگلیسی شما باید عربی رو بگیرید و نصب کنید چون رام انگلیسی در مواردی مخابرات ایران رو ساپورت نمیکنه.(بعضی از نقاط آنتن قطع میشه مثل منطقه رسالت از شرق و انتهای همت از غرب)(البته علت رو نمیدونم چیه ولی من 2 بار اون رام رو نصب کردم و این مشکل رو داشتم ولی با تعویضش به رام عربی مشکل در هر دو مورد حل شد.)
    اگر سوالی داشتید در خدمتم اگر هم نتونستید رام رو دانلود کنید من در اختیارتون میزارم.(حدود 78 مگا بایت حجمشه)
    Last edited by AryanLand; 25-03-2009 at 02:33.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

salaam! Man dar haale haazer iran nistam o albatte taa 2 maahe dige barmigardam. Injaa gheymate ultimate 9502 be poole khodemoon hodoode 770'000 toman mishe ke khob shaamele gaaraantie aslie i-mate ham hast. Be nazaretoon arzesh daare ke haminjaa begyram yaa biaam iran tahiash konam? Sarfe nazar az gheymat, in moshkeli ke 9502 haaye kharidaari shode az dubai, tu iran hengaame tamaas peydaa mikonan, ghaabele halle? Mamnoon az komaketoon.
    سلام.

شما بهتره برگردید همین ایران تهیه کنید چون لااقل گارانتیش در دسترس تره ضمن اینکه قیمتش هم اینجا پایینتره.
    ضمنا" منظورتون کدوم مشکله؟ ما که مشکلی نداریم در موقع تماس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

این گوشی در حالت اصلی که ویندوز موبایل 6 روش نصبه(ویندوز اصلیش) تا 2گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه چون قابلیت ساپورت sdhc رو نداره.و به Ram وRomوCPU ارتباطی نداره. اما برای اینکه مشکلتون حل بشه شما میتونید ویندوز موبایل 6,1 رو که خود سایت و شرکت آیمیت معرفی کرده رو بگیرید و نصب کنید.بعد از آپگرید کردن ویندوز موبایلتون به 6,1 گوشی شما به راحتی تمام کارتهای sdhc از جمله 8 گیگ رو هم ساپورت میکنه.
    اما شما برای اینکه بتونید از سایت آیمیت رام رو بگیرید(همون ویندوز 6,1 رو) باید ابتدا در سایت رجیستر کنید.سپس برای دریافت 2 تا رام جدید به شما معرفی میشه که یکی عربی هست و دیگری انگلیسی شما باید عربی رو بگیرید و نصب کنید چون رام انگلیسی در مواردی مخابرات ایران رو ساپورت نمیکنه.(بعضی از نقاط آنتن قطع میشه مثل منطقه رسالت از شرق و انتهای همت از غرب)(البته علت رو نمیدونم چیه ولی من 2 بار اون رام رو نصب کردم و این مشکل رو داشتم ولی با تعویضش به رام عربی مشکل در هر دو مورد حل شد.)
    اگر سوالی داشتید در خدمتم اگر هم نتونستید رام رو دانلود کنید من در اختیارتون میزارم.(حدود 78 مگا بایت حجمشه)
    salam.merc az rahnamaiit . nasb kardam windows mobile 6.1 arabiro ham rame 8 gigamo shenakht ham antenam ok bud vali alan hame neveshteham arabie chejuri englisish konam ?
    hichi nemifahmam az goshi alan ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

salam.merc az rahnamaiit . nasb kardam windows mobile 6.1 arabiro ham rame 8 gigamo shenakht ham antenam ok bud vali alan hame neveshteham arabie chejuri englisish konam ?
    hichi nemifahmam az goshi alan ...

سلام.

مبارکه ,ایکاش رام عربی رو بدون عربایزر نصب میکردی بعد یک عربایزر نصب میکردی حداقل 10 مگ فضای خالی بیشتر داشتی.
    اما برای اینکه منوهات رو اینگلیسی کنی برو تو ستینگ Tab سیستم رو بزن (پایین وسطی)(چون نمیدونم عربیش چی میشه و شما الان چی میبینی اینجوری توضیح میدم قصد بی ادبی ندارم) تو سیستم یک آیکون هست کره زمینه (البته 2تا کره زمینه اونکه بدون لوگوی ویندوزه)فکر کنم عربیش اعداد اقلیمیه باشه.بازش کن و اونجا رو ست کن رو انگلیسی امریکا.
    بعد همه رو ببند بر توی پروگرام (از استارت) همون بالا یک فولدر داره بنام عربایزر (یک همچین اسمی) توی اونجا هم همون ایکون رو کلیک کن و مستطیل رو ست کن رو انگلیسی با عربیک ساپورت(توی تب های بعدی همین صفحه هم نگاه کن اگر چیزی باید ست بشه شت کن اوکی کن بیا بیرون یه ریست کن دستگاه رو همه چی درست میشه.

اما نظر منو اگر میخوای یک هارد ریست کن و بعد اونجایی که برای عربایزر ازت میپرسه دیس اگری رو بزن وقتی ویندوز نصب شد بگو یک عربایزر کم حجم بهت معرفی کنم نصب کن ضمن اینکه میتونی مموری کارت هم نصبش کنی ,حدود 10 مگ تو فضا برات صرفه جویی میشه

کمک دیگه ای هم از دستم بر بیاد در خدمتم

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

13

من زنگ زدم به نمايندگيش گفتن اگه 6.1 رو نصب كني آنتن دهيش بد مي‌شه.
    مي‌خوام ببينم درست گفته يانه؟
    اگه نه يكي مي‌تونه اون نسخه عربي‌اش رو يه جا آپلود كنه ما هم بدانلوديم.
    Last edited by p30worldapm; 10-05-2009 at 21:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •