سلام یک مدیا پریر به سبک استالکر
اینم لینک دانلوادش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یک مدیا پریر به سبک استالکر
اینم لینک دانلوادش
سلام دوستان یک دمو از استالکر که در نمایشکاه است نمی دونم در کدوم نما یشگاه با حجم 36 مگه و 12 دقیقه
لینک دانلواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لینک نمایش به صورت اون لاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sinaset; 25-01-2008 at 23:11.
سلام.
sianset جان تو این تاپیک خیلی زحمت میکشی.دستت درد نکنه.
ممنون.
راستی این دمو رو هم من فردا دانلود میکنم.
خودم تا حالا هیچ ویدیویی از clear sky ندیدم..
Last edited by mohamad.hejazi; 25-01-2008 at 23:08.
سلام دوست من اول از همه این تقدیم به شما
بعد شرکت استالکر یک دمو داده بود بیرون و روش کار کرده بود اون بهتره اگر می خوای دانلواد کنی
بهترین بری توی این صفحه در این صفحه با کیفیت ها ی مختلف دمو قرار گرفته است (دمو اول استالکر)
اقا خواستم چند کلمه حرف در باره امتیازهای برتر استالکر نسبت به بازی های دیگه رو بگم
استالکر داری محیط باز و خفن می باشد که تقریبا هر گوشه از محیط ان رمز و رموزهای است و اسلحه های زیاد که شاید تا اخر بازی بری بیشتر ان ها رو نبینی و دارا بود 7 راه برای پایان رو می توان از نقاط قوت ان نامید و فیلم نامه جذاب
در کل امکانات خیلی زیاد است و وسایل زیاد و چیز های عجیب و غریب رو که به بازی حیجان زیادی می دهد و ماموریت گرفتن که در کل به 2 دسته تقسیم می شود فرعی و اصلی که باز هم این جذابیت های بازی می افزاید
در کل بازی استالکر خیلی بهتر از بازی های دیگه است در سبک اکشن مثل بازی کریس یا Crysis یاSoldier of Fortune : Payback یاQuake Wars : ETیاShadowrunیامدال افتخار هوابورد یا خیلی از بازی های دیگه که خیلی تکرار شده مضوع هایشون همش بکوش بکوشه هیچ حیجانی نداره فقط باید یک راه رو بری فقط یک فیلم نامه است و فقط تقریبان یک روزیا 2 روز طول می کشه تا تمامشون کنی هدفه من تو بازی اینکه سریتر تمامش کنم چون خودم وسط بازی حالم بهم می خوره از بازی من خودم یک مدت زیادی بازی می خریدم و بازی می کردم بعدم از خودم پرسدیم انسافان داری چه کار می کنی تو که وسط بازی حالت بهم می خوره حال حوصله هم نداری چون همشون یک جور تمام می شند دیگه از اون به بعد اصلان دیگه بازی نمی خرم فقط فقط چند بازی که من ازشون خوشم میاد که استالکر یکی از اون است
که استالکر در سبک خودش خیلی عالی است بنظر من در سبک اکشن هیچی بازی به پاش نمی رسه فعلان
کلام اخر دوستان فقط اون بازی رو که فکر می کنید ازش خوشتون میاید بازی کنید وقت خودتون رو بازی های که می دونید هیچ حالی بهتون دست نمیده هدر ندیدوفقط فقط پول خرج می کنید و از کار زندگی می اندازتون
اینطوری تو طول زندگی فقط چند تا بازی است که می کنید اینطوری از کار زندگی هم نمی افتید تازه شور اشتیاقتون بیشتر هم می شه![]()
از همه دوستان بابت پستها ممنونم
من هم یکی از عاشقان استالکر هستم
بازیش محشر بود و من یکی که خیلی حال کردم
در ضمن میشه یک کمک بکنید و بگید چطور میشه بازی را با پایانهای مختلف دید
من یکیش را بیشتر ندیدم . دو با بازی را تمام کردم و یک پایان را دیدم
(همونی که فکر میکنه پولدار شده و پیچ ها و ذره های اهن را طلا میبینه)
اگه کمک کنید ممنون میشم
راستی من که خیلی منتظر این بازی هستم
Last edited by B3HZ@D; 26-01-2008 at 09:55.
اه اگه استالکر (1) رو میگی من آخرش که رسیدم به اون جسم اسمش چی بود یادم نیست . اونجا رفت تویه یه دنیایی که خیلی محیط گرم و باحالی داشت و خیلی داشت حال می کرد و از هوا لذت می برد که وقتی چشماشو باز کرد دیدیم چشماش سفید شده .![]()
این پایان رو کی می گه بهش می گن پایان اصلی توی یک محوطه هستی که هی میری توی یک چیز های روشن هی از یکی به یکی دیگه در میاید اون پایان اصلی
تقدیمممممممم به شما![]()
سلام
چون پولات زیاد بوده این پایانو دیدی
اگه هر دو رییس گروه هایه دیوتی و فریدوم رو بکشی یه پایان دیگه رو هم میبینی اگه پولت هم خیلی کم باشه و رنکت بالا باشه هم یه پایان دیگه
ولی همه اینا پایان هایه فرعی هستن اگه میخوای اصلی رو ببینی نباید پیش ویش جنریتور(همون که آخر بازی تویه جایه نورانی ایستاده) بری تو تاپیک قدیمی بازی هست اونجا بگرد نقشه رو پیدا میکنی کجا بری اگه پیدا نکردی همونجا بگو میگردم برات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)