تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام جناب IgImAx
    واقعا کارتون عالیه ، من اول تو Pt باشما آشنا شدم (یادش به خیر)
    آموزش هاتونم رو خوندم خیلی به دردم خورد فقط به یه مشکلی برخوردم
    این cd ه NTFS & Symantec Pack & Ghost را من write کردم
    partition magicesh کار میکنه ، ghostesh هم کار میکنه ولی گرافیکش خرابه ( رنگاش تو هم قاطی پاتیه ولی میشه باش کار کرد)
    ولی بقیه قسمتاش کار نمیکنه مثلا قسمت ntfs for dos که من این قسمت رو کاریش دارم هیچ کدوم از درایوا رو نمیشناسه و پیغام میده که فایل مورد نظر رو از سی دی نمیتونه بخونه
    من اینو با چند تا cd مختلف cd rom های مختلف و کامپیوتر های مختلف امتحان کردم همش همینجوری بود
    به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

thanQ
    Last edited by my comi; 20-02-2009 at 01:59.

داره خودمونی میشه igimax0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام my comi عزيز

. ممنون از لطفتان، اميدوارم كه مفيد واقع شده باشند. در مورد ايميج، نبايد مشكلي باشه! در مورد NTFS هم بايد در انتهاي مراحل بوت به اون سوال پاسخ yes دهيد و نه فقط يك حرف y !

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/12/02

3. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام my comi عزيز

. ممنون از لطفتان، اميدوارم كه مفيد واقع شده باشند. در مورد ايميج، نبايد مشكلي باشه! در مورد NTFS هم بايد در انتهاي مراحل بوت به اون سوال پاسخ yes دهيد و نه فقط يك حرف y !

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/12/02
    سلام
    من اموزش هاتون رو کاملا خوندم
    اصلا به اون قسمت نمیرسه
    رفتم با یه کامپیوتر قدیمی hdd 80 امتحان کردم به خوبی کار کرد ولی با کامپیوتر های جدید مثه اینکه مشکل داره
    برنامه دیگه برا خوندن ntfs 4 dos سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟

5. این کاربر از my comi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من يك سوال داشتم من 3 هارد برروي سيستم خوددارم ميخواستم بپرسم ايا امكان دارد من 3 ويندوز وتفاوت xp vists , seven را برروي هريك از هاردها بريزم و در ابتداي بالا امدن سيستم هركدام راكه بخواهم انتخاب نمايم .
    متشكرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مي خواهم متن multi primary را كه بصورت pdf است را ذخيره كنم اما پيوست نمي شود
    و نمي توانم از اطلاعات آن استفاده كنم
    مرا راهنمايي كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    1- در صورتیکه بخواهم 2 عدد OS بر روی 2 عدد Primary Partition داشته باشم و برای هر یک از آنها 2 عدد Logical Partitin جداگانه اختصاص بدهم بطوریکه هر OS تنها قادر به دیدن 2 عدد Logical Partitin مربوط به خود بشود و 2 عدد Logical Partitin مربوط به OS دیگر برای آن Hidden باشد چکار باید کرد؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض راهنمایی در مورد گوست

من راهنمایی شمارو در مورد نرم افزار گوست خوندم عالی بود . اما من یک سری نرم افزارهایی دارم که منحصربفردند و امکان نصب مجدد آنها پس از نصب ویندوز برام نیست از طرفی ویندوز سیستمم حدود دوسال هست که عوض نشده و سرعت ان به شدت پایین امده . ایا با نرم افزار گوست میتونم این نرم افزار که در درایو سی قرار داره رو حفظ کنم. این نرم افزار کاربردی هستش و پایگاه داده داره و اطلاعات پایگاه داده ان برام مهمه. و بک آپ گیری از طریق این نرم افزار ایا سرعت سیتم منو بالا می بره؟؟؟

نیاز به راهنمایی فوری شما دارم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من نمی تونم فایل زیر رو دانلود کنم
    http://www.4shared.com/file/56407686/59bb900b/IgImAxMultiPrimaryPDF.htmlهر کاری کردم نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خواهش میکنم کسی بهم کمک کنه.وقتی می خواستم عمل ریستوری در برنامهNorton Ghostانجام دهم چون قبلا بکاپ گرفته بودم تمام پارتیشنهایم پاک شده.فقط یک پارتیشنی که بگاپ گرفته بودم مانده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت آقای igimax و دوستان انجمن. برادرا / خواهرا اسئلتووووووووووون؟ من دو تا هارد دارم که میخوام بدون در اوردن کابل کامپیوتر از اینها به صورت جداگانه ازشون استفاده کنم. یعنی اینکه یه بار با ویندوز این بیام بالا یه بار با ویندوز اون یکی؟ در ضمن نمیخوام اطلاعات این هارد جدیدم تو هارد قبلیم یا بالعکس دیده شه. یه جورایی میخوام مثل این کنم که: دیدید وقتی دو ویندوز سون و اکس پی رو تو یه هارد نصب میکنید اولش دو تا گزینه میاد که میگه میخواید با کدوم ویندوز بالا بیاید. منم تقریبا یه همچین چیزی واسه هاردم میخوام با این تفاوت که نمیخوام اطلاعات هاردم تو اون یکی دیده شه. ممنون میشم از راهنماییتون در ضمن آقای igimax لینک دانلود )كتاب آموزش پارتيشنبندي و روش‌هاي پيشرفته به قلم IgImAx) خراب است. لطفا رسیدگی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •