به به می بینم که رفتی با کلاس شدی گوشیهای خفن مفن میگیری.
یه زمانی توی امضات جی800 بود حالا رفتی المان واسه ما آدم شدی؟
رفتی اونجا چه کار میکنی؟
به به می بینم که رفتی با کلاس شدی گوشیهای خفن مفن میگیری.
رفتی اونجا چه کار میکنی؟
آدم شدی چیه ؟؟ بدبخت مگه چی بود !!!!!!!
نه خیر این عکس که گذاشته اف 490 . فکر هم نمیکنم اصلا آی 900 وجود داشته باشه . فقط در حد طرح که 2 ماه دیگه معرفی میشه !
آقا بلا به بدور!!!!!
ولی اگه ویندوز موبایل بخوره دیگه بقیه شرکتها باید برن غاز بچرنونن!!!
نه مهیار جان ... دیگه فرق آی900 و اف490 میتونم تشخیص بدم !!! فقط یه نسخه انحصاری Vodafone که به طور عمومی نمیشد بریم ببینیم وفقط خود Vodafone اجازه دیدن داشت ( حدود 2--3 نفر ) ... به احتمال زیاد اسپانسر اصلی آی900 Vodafone هستاخه اف 490 هم همین شکلیه . شاید با اون اشتباه گرفتی آقا سامسونگ
شب گردهمایی این نسخه باز هم به طور کاملا انحصاری معرفی میشه !!!
سلامبه به می بینم که رفتی با کلاس شدی گوشیهای خفن مفن میگیری.
رفتی اونجا چه کار میکنی؟
نه بابا کلاس چیه ! من کوچیکه همه p30world ها هستم !
با اجازه کار میکنم !
یکی هست که نمیشد دید ( دلیل اصلی Vodafone که نمیذاشت مردم ببینن این بود که میگفت شاید طرحش عوض بشه و ملت شب گردهمایی بگن این که اون نیست )فکر هم نمیکنم اصلا آی 900 وجود داشته باشه . فقط در حد طرح که 2 ماه دیگه معرفی میشه !
یکم المانی صحبت کن .من فارسیم نمیاد
نکنه شدی مهندس آسانسور
الان داد مهیار در میاد
تاپیک منحرف شد !!!!!!!!!!
تاپیک منحرف شددددددددددددددد :d
به احتمال زیاد طرحش عوض میشه و شبیه همون گوشیای پهن مثل آی 780 و آی320 و ... میشه !چون یه نظر من که این طرح سامسونگ هیچ وقت سیستم عامل نمیگیره مثل اف 700 و اف 490
مهیار جان دقیقا منم همینو گفتم
فکر نکنم بتونن سیستم عامل رو تو این جای کم بچپونن
مگه سیستم عامل جا هم میخواد ؟؟؟ سیستم عامل احتیاج به سی پی یو و رم و باتری و .... داره که اگه اینها حل بشه دیگه سیستم عامل مثل سی دی که باید بزاری توش و نصب کنی . حالا من هم نظر خودمو دادم شاید ویندوز داشته باشه واقعا !
با سلام!
این سامسونگی که که توی سال 2007 من دیدم ازش بعید نیست که گوشی با ویندوز موبایل پروفشنال توی گوشیی با ضخامت 2 میلیمتر بذاره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)