خیلی خوب. ما که داریم 2 میلیون خودمون رو پیاده میکنیم حالا یه 50 تائی روش.مگه این هارد چقدر قیمتش هست و کارائیش چیه؟
خیلی خوب. ما که داریم 2 میلیون خودمون رو پیاده میکنیم حالا یه 50 تائی روش.مگه این هارد چقدر قیمتش هست و کارائیش چیه؟
ظاهرا 2 بار ارسال شد. شما زحمتش رو بکش و پاکش کن. یا اینکه من بعدا ویرایش میکنم.
Last edited by MEMA; 12-01-2008 at 23:40.
این هاردها سرعت خیلی بالایی دارند و 10.000 دور در دقیقه هستند. قیمت یک هارد 74 گیگابایتی Raptor ، حدود 150 هزار تومان است.
برای شما الان نیازی به این هاردها نیست. میتونید بعدا اگه از سرعت هارهای 7200 دور ناراضی بودید، یک هارد دیگه اضافه کنید.
بله میدونم اینا چه هاردهائی هستن. به نظرم اینا بیشتر برای سیستمهای سرور باشن.ولی من فکر نمیکنم دیگه اونقدر نیاز به سرعت بالا داشته باشم. اگه لازم باشه در آینده که یکمی با این سیستم کار کردم، میخرمش.
خیلی خوب.
آقا واقعا دست همه درد نکنه.
امیر جون، Mezzo
و شما Virgil عزیز که زحمت کشیدین تا آخر همراهی کردی.ممنون از شما و ممنون از همتون.
من میرم دنبال این سیستم پست شماره 26 تو مغازه ها ببینم چه نرخی میشه گرفت.و اگه خدا بخواد میگیرمش و تستش میکنم و نتیجه رو هم به اطلاع شما رفقا میرسونم.
ممنون و خدانگهدار همتون![]()
Raptor برات گرون در مياد ولي بجاي يك WD500 دو تا 320 مي گرفتي و Raid 0 كه سرعتش دوبرابر بشه بالاخره از امكانات مادربرد با اين قيمت بايد استفاده كرد...CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz ===> 320T
RAM : DDR2 – CRUCIAL – DualChannel 2GB – 1066 – 2*(2 * 1 GB ) ===> 310T
MAIN :ASUS - Maximus Formula ===> 330T
VGA: nvidia 8800gts 512 inno3d ===> 380T
POWER: GREEN - GP780B-EPS ===> 155T
MONITOR : SAMSUNG LCD – BW1931+ ===> 260T
H.D.D: WesternDigital-SATA2-500GB+ ===> 136T
CASE : Green TUNIQ3 ===> 100T
DVDRW : LITEON - LH-20A1S / SATA ===> 41T
KEYBOARD : A4TECH KX-2810 ===> 28T
در مورد DVD-WR فكر كنم مدل LH-20A1L هم باشه كه مشابه همين هست با اين تفاوت كه لايت اسكرايب هم داره.
مهدی جان قیمتارو یکمی بالا زدی
همین 2 تومن میشه تازه کمتر
سلامMezzo
این رایتر رو، درسته یه مدل بالاتر اومده که همین قیمت هست. مدل "LITEON - LH-20A1H" ولی اون مدل L که شما میگی رو من ندیدم. این مدلH هم درسته ، لایت اسکرایب داره ولی مساله اینجاست که SATA نیست.منم فقط بخاطر اینکه sata بود و Virgil میگفت که SATA باشه، اینو انتخاب کردم. حالا نمیدونم والا شاید این مدل L اینطوری که گفتی باشه ولی من ندیدم جائی.حتی تو اینترنت.
ولی در مورد هارد، والا من متوجه منظورت نشدم. یه مقداری هم توضیح میدادی. یعنی منظورت اینه که من بجای یک هارد وسترن دیجیتال 500 گیگ ، 2 تا 32 گیگ بگیرم؟ اون "Raid 0" دیگه چیه!!. یه توضیحی در موردش میدادی.اصلا قیمتش چی؟ قیمت 2 تا 32 گیگ ، از یک 500 گیگ بیشتر نمیشه؟
اگه بتونی یکمی سریعتر برام بگی خیلی عالی میشه. چون الان دیگه رفتم تو مرحله خرید![]()
داداش خودت که در جریانی.
من اینارو از رایان صبا گرفتم.نرخ تقریبیش رو گذاشتم اینجا.میخواستم بدونم در نهایت چقدر میشه. ولی اگه یکی از رفقا میتونست یه آماری از تهران برام بگیره که بدونم قیتها تو مغازه های تهران چقدر هست خیلی عالی میشد چون من شنیدم رایان صبا یکمی گرون میده اگه بدونم این قطعات تو تهران چقدر فروش میره، میتونستم تو شهرمون یکمی بیشتر از مغازه دارا تخفیف بگیرم.
ولی خوب،حالا که نمیشه، مجبورم همین نرخ رو بعنوان استاندار داشته باشم.
خوب، همونطور که گفته بودم اگه قطعه ای میگیرم اینجا بهتون در موردش میگم، میخوام اولین قطعه ای که دیشب گرفتم بهتون بگم رفقا:
MONITOR : SAMSUNG LCD – BW1931+ ===> 260T
این قطعه یکمی بیشتر از اون چیزی شد که فکرش رو میکردم یعنی 263 تومان. که دیگه 3 تومانش رو هر کاری کردم نشد که نشد.ولی الان این پست رو دارم با این مانیتور میدم. خدائیش خیلی حال میده.انگار صفحه عرضش شده 6 متر!! آخه یکدفعه از 15 شده 19 اینچ.ولی شفافیتش هم انصافا عالیه.
از این قطعه راضی هستم.
ممنون از راهنمائیهاتون رفقا.
اره راین صبا گرون تر نوشته
مطئن باش خیلی ارزون تر میتونی بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)