تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كداميك از گوشي هاي زير فقط از لحاظ دوربين (عك

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • N95 8G

16 24.62%
  • N95

6 9.23%
  • N82

19 29.23%
  • k850

22 33.85%
  • kg920 LG

2 3.08%
صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 125

نام تاپيک: به نظر شما بهترين 5 مگاپبكسلي كدوم گوشي هست؟...

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا مگه من با شما شوخی دارم با اون آواتارت؟
    دوما خودتونو چه به گوشی.
    سوما دوربین ان95 چه معمولی چه 8 گیگ فلاش زنون نداره. خیلی میخوای کل بندازی با فلاش 82 مقایسه کن ببین دوربین به چی میگن.
    چهارما تمام کارایی همین گوشی هاتون مال سونیه !!! یعنی کلمه ی اریکسون فقط واسه خوشگلیه اون وسط !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[quote=corey;1979804]
    دوست عزیز شما اگه با کا800 عکس انداخته باشید می بینید که فلشش حتی تو تاریکی هم عکس روشن میندازه و کا850 هم هیچ فرقی با کا800 نداره و فلش هر دو گوشی مثل همه
    بعدشم شما خودت میگی ایراد از گوشیه و فکر کنم باید موقع خریدن تست می کردی
    در ضمن هم باید بگم که توی همه ریویوها گفته بودند که دوربین کا850 بهتر از ان 95-1و ان95-2 هستش و این از روی تعصب نیست تازه کا850 بدون تنظیمات بهتر بود و اگه شما از تنظیمات این گوشی استفاده کنی قطعا از تمام گوشی ها بهتر عکس میندازه
    عزیز من برادرم K800 داره خیلی هم راضیه خودمم که گفتمW850 بخاطر همین هم K850 خریدم

در نمایندگی الرمس هم پنج شش نفر حرفه ایهاشون بهشه ور رفتند و دیدند عکس گوشی در هر حالت تنظیمی

میکنند یبار خوبه ده باره بی کیفیت و سیاهه برای همین هم مرجوع نمودند.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

دوما خودتونو چه به گوشی.
    سوما دوربین ان95 چه معمولی چه 8 گیگ فلاش زنون نداره. خیلی میخوای کل بندازی با فلاش 82 مقایسه کن ببین دوربین به چی میگن.
    چهارما تمام کارایی همین گوشی هاتون مال سونیه !!! یعنی کلمه ی اریکسون فقط واسه خوشگلیه اون وسط !!!
    ببین دختر کش با اون اواتار خز و خیلت مگه من شروع کردم.هی بچه بازی درمیاری میگی خزیکسون مگه ما باهات شوخی داریم.مگه من گفتم میخوایم با n95 کل بندازیم.دسته بیل.یا اون n82 اهن پاره.
    جمله اخرت هم بدون منبعه.
    در کل برو همون دخترتو بکش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

گفتی اهن پاره یاد وجود نامقدس سونی اریکسون افتادم!!!البته هیچ ربطی نداره هان!!!چون اسباب بازی همیشه لاک و مواد پلاستیکی هست!!تازه سونی اریکسون چون تولید چینه درجه 1 و 2 داره!!!قراره گوشی جدید سونی اریکسون با عروسکها باربی عرضه بشه!!البته توی مرز ایران باربی رو در میارن دارا و سارا به جاش بهمون قالب میکنند!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

جدا من نمیدونم چرا این سونی خزیکسونی ها نمی خوان قبول کنن!!!
    بابا به خدا همون نیمچه دوربین و یه ذره واکمن رو هم سونی براتون گذاشته. اسم اریکسون فقط برای اینه که طفلکی دلش نسوزه !!! تازه همه ی اونا رو هم فقط با هک کردن تازه میشه تحملشون کرد !!!

فقط چون سونی اریکسون دوست دارین چشم بسته 850 رو انتخاب میکنین؟ ( با اون طراحیش؟ )
    نه که مثلا این n82 و n95 خیلی باحال عکس میگیرن؟ n82 که فیلبرداری نمیتونی باهاش بکنی تو شب.
    اسم طراحی اومد. به طاحیه n95 مینازی یا n82 یه خورده عاقلانه حرف بزن. آواتارتم خیلی جواته با اون کله کچلش!
    دوما خودتونو چه به گوشی.
    انگار عکسای n95 ندیدی. یه نفر تو این گوشیای نوکیا نشسته وقتی عکس میگیری یه نقاشی میکشه با آبرنگ میده بیرون!!!
    برو یه سر phonearena تو این ریویو آخریه ببین عکسایی که تو تاریکی گرفتن مال k850 بهتره یا n82
    ببین دختر کش با اون اواتار خز و خیلت مگه من شروع کردم.هی بچه بازی درمیاری میگی خزیکسون مگه ما باهات شوخی داریم.مگه من گفتم میخوایم با n95 کل بندازیم.دسته بیل.یا اون n82 اهن پاره.
    جمله اخرت هم بدون منبعه.
    در کل برو همون دخترتو بکش.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بابا دیگه خجالت بکشین

یه چیزی یاد گرفتن نوکیا ابرنگی میگیره

بسه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته که ان95 در کل بهتر از کا850 هستش ولی دوربین کا850 خیلی بهتره کا850 بدون تنظیمات از ان95 بهتر عکس میندازه و اگه از تنظیماتش استفاده کنیم 100% از تمام گوشی ها بهتر عکس میندازه و اصلا ان95 عکساش در حد کا850 نیست و خیلی پررنگه

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بابا دیگه خجالت بکشین

یه چیزی یاد گرفتن نوکیا ابرنگی میگیره

بسه
    واقعیته

داره خودمونی میشه Mahyar_M.U.T.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

درسته که ان95 در کل بهتر از کا850 هستش ولی دوربین کا850 خیلی بهتره کا850 بدون تنظیمات از ان95 بهتر عکس میندازه و اگه از تنظیماتش استفاده کنیم 100% از تمام گوشی ها بهتر عکس میندازه و اصلا ان95 عکساش در حد کا850 نیست و خیلی پررنگه
    موافقم(بدون تعصب)

فقط K850 , واقعا تو عكس برداري خداست

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اسم تاپیک بهترین 5 مگا پیکسلی کدوم گوشی است؟
    اگر از نظر اینکه بهترین گوشی 5 مگا پیکسلی کدام است N95 8GB .برای اینکه از همه نظر گوشیه کاملیه.(دیگه اینو همه می دونن)
    اگر فقط و فقط دوربین بله عکس برداری K850 خیلی خوبه و تو این رده از همه اینا بهتره ولی تفاوت خیلی خیلی زیادی که مثلا N82 افتضاحه وجود نداره.چون بحث دوربینه باید فیلم برداری اضافه بشه (به خاطر تاپیک) و گوشی های نوکیا با اختلاف فاحش بهتر از K850 هستند.میشه همون داستان بررسی دوربین K850 و N95 معمولی توسط GSMArena.
    طرفداران سونی هم خیلی عصبی هستند زود تند سریع جبهه می گیرید پیشنهاد می کنم قرص اعصاب مصرف کنید.3 ماه پیش من داشتم یک بررسی تخصصی درست حسابی از K850 با ترجمه های خودم از Mobile review درست می کردم از بی تربیتی طرفدارای سونی دیگه ادامه ندادم.خواهشا در رفتارتون تجدید نظر کنید پست های خودتونو یه دور ببینید.آدم احساس می کنه با یه مشت آدم لات داره بحث می کنه.
    SAEED_BARCELONA جان بابا تو دیگه چرا؟تو که یادمه OK بودی؟پس رفت کردی دوست خوب.B L A S T E R هم که یادمه من یه خبر از کم بودن SAR N95 زدم همچنان بهم می پرید گفتم این ترجمه دقیق خبره به من چه آخه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •