تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 62

نام تاپيک: این خبرها رو نگاه کنید کف کنید!الجی ببینید چیکار میخواد بکنه!!!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خداییش سعید جان چند سالته؟؟؟وجدانا راستشو بگو!!
    شما هم بااون شرکت فلج پیوندیتون خوش باشین!سونی اریکسون!خود اریکسون 10 تا بابا بزرگ داشته!سونی هم ......
    الجی تا بوده الکترونیک بوده!!اول گلداستار و حالا:
    LG Life'sGood!!!
    19سالمه. ما حداقل اگه به یه شرکت به قوله خودت فلج پیوندی علاقه داریم محصولشو میخریم نه مثل تو از الجی خوشت میاد میری نوکی میخری!!!!
    میشه بگی قبلا اسم سونی چی بوده؟

الان هم فیلیپس مانند الجی جز باشگاه ال سی دی های 100 اینچیه!بعد از الجی فیلیپسه و سپس فکر کنم پاناسونیک باشه!تابستون ضمیمه ی کلیک در مورد باشگاه 100 اینچی ها توضیح داده بود که اون موقع الجی اول و فیلیپس و پاناسونیک فکر کنم دوم و سوم بودند!الان سامسونگ هم به این باشگاه اضافه شده!اصلا از بحث منحرف شدم!به هر حال شما با همون شرکت پیوند اعضا شدتون(سونی اریکسون )حال کنید!!!
    با اجازت اولین شرکتی که lcd بالای 100 اینچ زد شارپ بود بعدشم پاناسونیک و سامسونگ و توشیبا و ... سونی هم داره رو OLED کار میکنه که وقتی بیاد اینا همه میشن پشم. الان lcd حداکثر کنتراستش 1:25000 ولی OLED کنتراستش 1:1000,000 میدونی یعنی چی؟
    پس اینقد برا من الجیو فیلیپس راه ننداز!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ایول بابا دمت گرم.به کوریه چشم بعضیا که دیدم توی تمام پستهای نوکا همزمان پست دادن(نخد همه اش).همیشه اینجور خبرارو بده.حالا یهنفر زحمت کشیده بجای دستت درد نکنه ادم جه جیزایی رو میبینه(میخونه).همیشه از این کارا بکنیدranysky50
    Last edited by sparts; 07-01-2008 at 20:25.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

تاریخچه شرکت نوکیا رو بخونید کف کنید.منبع:ویکی پدیا
    تاریخچه

چیزی که هم اکنون ما به عنوان نوکیا می‌شناسیم، در سال ۱۸۶۵ به عنوان یک شرکت تبدیل چوپ به ورقه های کاغذ توسط Knut Fredrik Idestam در حاشیه Tammerkoski در شهرستان Tampere در جنوب غربی فنلاند تاسیس شد. بعدها شرکت به اطراف رود Nokianvirta در نوکیا(شهر) که منبع بهتری برای تولینیروی هیدرولیک بود، تغییر مکان داد. این همان نامی است که این شرکت هم اکنون از آن استفاده میکند. شرکت نوکیا که در سال ۱۸۶۷ ساخته شد به چند بخش از جمله تولید محصولات کاغذی دوچرخه وتایر اتومبیل، [کفش]، رایانه‌های شخصی، کابلهای ارتباطی، تلویزیون، لوازم برقی، باطری، الومینیم و .. تقسیم شد.
    نوکیا هنوز حس همون نجاری رو داره
    Last edited by B L A S T E R; 07-01-2008 at 20:24.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

یه مقایسه کوچیک ک800 با S3IS کنان :

S3IS :

ک800 :
    خداییش دهنم اب افتاد

باشه!!تا میتونید بکوبید!!حالا یه عکس از عکسهایی که شاهکار سونی اریکسون گرفته بزارید اینجا حال کنیم!!!!!شما عکس یه گوشی رو با کانن مقایسه کردید!!در ضمن زیمکی جون کلک تیکه میندازی!؟؟
    نه بابا چه تیکه ای راستش رو میگم
    رین اسکای این 5700 ما رو کشت از یکی پول میخوایم هی امروز و فردا میکنه مام تو کفش موندیم فکر کنم این دفه هم قسمت نیست بگیرمشتنها ایراد این گوشی یعنی 5700 صدای ضعیفتر نسبت به 3250و دوربینش هست ببخشید اینجا جاش نبود

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اگه نمیدونی سعید خان بدون که اولین شرکتی که ال سی دی 100 اینچی تولید کرد الجی بود!بعدش شرکتهای دیگه دست به کار شدند!!خوشم میاد میاد همه چیزو کشوند طرف سونی و حتی اریکسون!!!!!در ضمنالان هم میزان کنتراست ال سی دی الجی جزئ بیشترینهاست!شما اگه 5 مانیتور برتر ایران رو نگاه کنید از میزان کنتراست مانیتور الجی تعجب خواهید کرد!ok???در ضمن به من چی که سونی چی بوده قبلا(اسمشو میگم)!!مهم اینکه که الان پیوند اعضاست!!!حالا دیگه شرکتتون توی نو اوری کم اورده دارید به تاریخچه و ماکرو و این خزعبلات گیر 8 پیچ میدید؟؟؟بابا سونی اریکسون تموم شد!عین اریکسون!!!!مطمئن باش همین روزها خبر ورشکستگیش اشک هواداری متعصبشو در میاره!!خیش!!!الهی!چقدر تحملش سخته!زیمکا جون تا دیر نشده بیا به متفقین بپیوند !!!سونی اریکسونیهای فاشیست باختن!!!دی:!!مثل بچه ها افتادیم جون هم!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اگه نمیدونی سعید خان بدون که اولین شرکتی که ال سی دی 100 اینچی تولید کرد الجی بود!بعدش شرکتهای دیگه دست به کار شدند
    اولیش شارپ بود!!!!
    در ضمنالان هم میزان کنتراست ال سی دی الجی جزئ بیشترینهاست!شما اگه 5 مانیتور برتر ایران رو نگاه کنید از میزان کنتراست مانیتور الجی تعجب خواهید کرد!ok???
    اون کنتراستایی که میکنه تو پاچتون همه dynamic تشریف دارن یعنی کنتراست واقعیش اینی که گفته نیست ok؟؟؟؟
    در ضمن به من چی که سونی چی بوده قبلا(اسمشو میگم)
    سونی از اولش سونی بوده
    حالا دیگه شرکتتون توی نو اوری کم اورده دارید به تاریخچه و ماکرو و این خزعبلات گیر 8 پیچ میدید؟؟؟
    eeeeeeeeeee? تو نو آوری کم آورده؟ اصلا جوابتو ندم بهتره بر با lifes good حال کن
    بابا سونی اریکسون تموم شد!عین اریکسون!!!!مطمئن باش همین روزها خبر ورشکستگیش اشک هواداری متعصبشو در میاره!!خیش!!!الهی!چقدر تحملش سخته!زیمکا جون تا دیر نشده بیا به متفقین بپیوند !!!سونی اریکسونیهای فاشیست باختن!!!دی:!!مثل بچه ها افتادیم جون هم!!
    به همین خیال باش. این آرزو رو به گور میبرید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

به به سعید خان..زیمکا جان ...امین ..چه کردین..یادش بخیر من و سعید هم از این دعواها میکردیم...حالا قراریه سعید بیاد شیراز با هم دعوا کنیم..بزنیم همدیگرو بکشیم ..نه سعید..فکر خوبیه ها ..شما هم همین کارو کنید..

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به به سعید خان..زیمکا جان ...امین ..چه کردین..یادش بخیر من و سعید هم از این دعواها میکردیم...حالا قراریه سعید بیاد شیراز با هم دعوا کنیم..بزنیم همدیگرو بکشیم ..نه سعید..فکر خوبیه ها ..شما هم همین کارو کنید..
    باشه. میایم همدیگرو به قصد مرگ میزنیم. آقا یه مسابقه: میایم می ایستیم روبرو هم مثل دوئل. بعد گوشیامونو پرت می کنیم سمت همدیگه هر کی بیشتر زخمی شد برندس. اینطوری مسابقه گذاشتم چون میدونم اگه این گوشکوبتون خورد به یکی کارش تمومه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

در ضمن برای امضات هم بگم که سعید جان برای کسانی که پلیرهای جدید الجی رو بخرند هیچ فرمتی فرق نمیکنه!حدود چند ماه پیش خبری که خیلی ترکید این بود که الجی اولین پلیر که قابلیت ساپورت هر دو فرمت اچ دی و بلو ری رو داره تولید کرده!اما با قیمتی بسیار گزاف!پس به خاطر همین بعد از اون خبر بحث در مورد این دو فرمت کم شد تا اینکه همین برادران نمیدونم چی چی اعلام کردند که مثل اینکه میخوان از فرمت بلو ری استفاده کنندو دوباره بحث این فرمتها داغ شده!!اگه اینو تکذیب کنی خودم میکشمت!!دی:!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

باشه. میایم همدیگرو به قصد مرگ میزنیم. آقا یه مسابقه: میایم می ایستیم روبرو هم مثل دوئل. بعد گوشیامونو پرت می کنیم سمت همدیگه هر کی بیشتر زخمی شد برندس. اینطوری مسابقه گذاشتم چون میدونم اگه این گوشکوبتون خورد به یکی کارش تمومه
    اااا کدوم گوشکوب ؟! اهان...اوه اوه ..من شرکت نمیکنم...اگر k800 خورد بهمون که میمیریم...
    Last edited by Mr.K2; 07-01-2008 at 22:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •