به نظر من هیچ کدووم از سایتا اطمینان ندارن.باید یه نفر هردوی این گوشیا رو تست کنه بعد نتیجه رو بگه.
به نظر من هیچ کدووم از سایتا اطمینان ندارن.باید یه نفر هردوی این گوشیا رو تست کنه بعد نتیجه رو بگه.
کا 850 که دیگه همه میدونن بی کیفیت . این عکس رو توی مغازه موبایل فروشی گرفتم . گوشی ماله خود فروشنده بود . خودش هم عکس گرفت !
![]()
ما نفهمیدیم اگه ک850 بی کیفیته پس چرا تو فون آرنا 3 شده ؟؟؟ و جی 800 با کیفیت (به قول شما) پنجمه ؟؟؟کا 850 که دیگه همه میدونن بی کیفیت . این عکس رو توی مغازه موبایل فروشی گرفتم . گوشی ماله خود فروشنده بود . خودش هم عکس گرفت !
تائید میشه.ما نفهمیدیم اگه ک850 بی کیفیته پس چرا تو فون آرنا 3 شده ؟؟؟ و جی 800 با کیفیت (به قول شما) پنجمه ؟؟؟
یه نگا به تنظیمات k850 بندازید ببینم اگه g600 و g800 و N82 و ku990 بزارید رو هم به اندازه k850 حرفه ای هست یا نه.
شما فقط دکمه شات زدیو اومدی گذاشتیش اینجا.
حالا مهیار میگه سامسونگ از 2005 تو گوشیاش گزینه iso دات
تایید میشه
من با مدیر شرکت سونی صحبت کردم گفت یه 5mp دیگه در راهه
Last edited by B L A S T E R; 09-01-2008 at 19:44.
ما هم آخرش نفهمیدیم شما آخرش فون آرنا رو قبول داری یا نه
یه بار بهش استناد میکنی
یه بار ردش میکنی
نه فقط شما
جمائت سونی اریکسون
من یه نظری کاملا متفاوت دارم.
عکسای این گوشیها حالا زیاد تفاوت نداره تو هر ریویویی هر کدوم یه امتیازی میگیرن که ادم رو بدتر گمراه میکنه
طرفدارای سونی اریکسون برن کا850 بخرن
طرفدارای نوکی برن ان95 هشت گیگ بخرن
طرفدارای سامسونگ برن جی800 بخرن
کسایی که که میخوان گوشیشون چیزی متفاوت باشه برن الجی بخرن.
چرا ان82 نخرن؟
ان82 با اینکه چند هفته بیشتر نیومده و جدیدترین گوشی نوکیا هستش قیمتش خیلی پایین اومده اونم بیشتر به خاطر ناراضی بودن ملت از قیافه ی بی ریختشه.
الان شما برو توی این سایتایی که گوشی دست دوم میفروشن.
زمانی که کا800 تازه به بازار اومده بود یا ان73 یا پی1 یا هر گوشی دیگه ای که اومده بود تا دو سه ماه دست دومش اصلا پیدا نمیشد خیلی کم بود.
اما توی این چند روز همه ان82 خودشون رو واسه فروش گذاشتن باور نمیکنید برین نگاه کنید زیبایی گوشی یکی از دلایلی هستش که گوشی پیش ادم موندگاره.
شما نگرفتی من چی میگمما هم آخرش نفهمیدیم شما آخرش فون آرنا رو قبول داری یا نه
یه بار بهش استناد میکنی
یه بار ردش میکنی
نه فقط شما
جمائت سونی اریکسون
من میگم اگه جی 800 کیفیتش عالیه چرا یه بار اول شد الان توی همون سایت پنجم شده
منم دارم ضعف این سایت رو زیر سوال میبرم و میگم
به همین خاطر این حرفم رو زدم
امیدوارم متوجه شده باشی
سوني يه مقدار از قافله 5مگاها عقب مونده نميدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟![]()
100% تایید می شه دوست عزیز.
من مقداری از سیاست های سونی را در تاپیک بررسی تخصصی K850 خودم گذاشتم که ترجمه برخی سایت ها به اضافه نظرات خودم و بقیه Reviewer ها موبایل بود که به علت بی ادبی بچه های سونی دیگه اصلا تو قسمت سونی نمیرم.برای همین ادامش ندادم.یکی از این دلایل گفته شده دست کم گرفتن سیاست بقیه شرکت ها مخصوصا نوکیا توسط سونی بوده است.(نظر خودم نیست نظر Mobile Review بود)سوني يه مقدار از قافله 5مگاها عقب مونده نميدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)