تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: خرید سیستم - 1 میلیون بودجه - مولتی تسکینگ خفن

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اینم یه مدل دیگه .قیمشتم 140 تومنه

CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 800-2x1GB

Brand Crucial
    Series Ballistix Tracer
    Model BL2KIT12864AL804
    Type 240-Pin DDR2 SDRAM
    Tech Spec
    Capacity 2GB (2 x 1GB)
    Speed DDR2 800 (PC2 6400)
    Cas Latency 4
    Timing 4-4-4-12
    Voltage 2.2V
    Heat Spreader Yes
    Features SLI Ready
    with LEDs

داره خودمونی میشه 3years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینم یه مدل دیگه .قیمشتم 140 تومنه

CRUCIAL- Dual Channel 2GB - 800-2x1GB

Brand Crucial
    Series Ballistix Tracer
    Model BL2KIT12864AL804
    Type 240-Pin DDR2 SDRAM
    Tech Spec
    Capacity 2GB (2 x 1GB)
    Speed DDR2 800 (PC2 6400)
    Cas Latency 4
    Timing 4-4-4-12
    Voltage 2.2V
    Heat Spreader Yes
    Features SLI Ready
    with LEDs

مرسی عزیز
    میدونم مدلهای زیادی هست، اما حقیقتاً نمیدونم که کدوم یکی برای مقصود من بهتر جواب میده

اصلاً اگر تفاوت محسوسی با هم نمیکنن الکی وقت واسه رم نزارم و چرخ الکی تو سایتها نزنم

والا 2 سال پیش می خواستم یه دوربین دیجیت بخرم اول تو رنج 650 تومان بود؛ یه 6 ماهی که چرخیدم، با این وسواسی که من تو خرید دارم دوربینی که خریدم سر زد به 1.5 میلیون !!!
    نمیخوام این سیستم هم اینجوری بشه اما خب عجله هم ندارم میخوام سر فرصت و با خیال راحت جمعش کنم.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست گرامی من بالا برات توضیح دادم مثل اینکه نخوندی رم اگر آخرش باشه اونقدر تاثیر نداره که سپیو و کارت گرافیک ومین تاثیر داره به قول یکی از دوستان که میگفت من موقع انتخاب رم گداترین آدم روی زمین میشم میخوام این توصیه رو بهت بکنم که اون G.Skill F2-6400CL4D-2GBHK (1GB x 2) EPP Ready رو بگیر و وقت خودت رو تلف نکن سر رم راهی که شما میخواهی بری من یک ماه رفتم و آخر به این نتیجه رسیدم من برای سیستم 1 تومن کنار گذاشتم که به 1.800 رسید و آخر دوباره آوردم پایین برای کار شما مقدار رم و بافر هارد مهمتره تا سرعت رم که به نظر من تاثیر چندانی نداره در مورد رمی که استاد بنده Actros نوشتن من زیاد تحقیق کردم که آخر به این G.Skill رسیدم میتونی توی تاپیک ها دنبال تاپیک OCZ 800 یا CRUCIAL1066 بگردی که توی سایت سخت افزار همچین تاپیکی ایجاد کردم از نظر تایمینگ هم که G.Skill واقعا سره وقتی افراد حرفه ای G.Skill رو انتخاب میکنن به نظرت یعنی چی !!! بهتره هزینه رم رو روی قطعات دیگه بزاری .

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست گرامی من بالا برات توضیح دادم مثل اینکه نخوندی رم اگر آخرش باشه اونقدر تاثیر نداره که سپیو و کارت گرافیک ومین تاثیر داره به قول یکی از دوستان که میگفت من موقع انتخاب رم گداترین آدم روی زمین میشم میخوام این توصیه رو بهت بکنم که اون G.Skill F2-6400CL4D-2GBHK (1GB x 2) EPP Ready رو بگیر و وقت خودت رو تلف نکن سر رم راهی که شما میخواهی بری من یک ماه رفتم و آخر به این نتیجه رسیدم من برای سیستم 1 تومن کنار گذاشتم که به 1.800 رسید و آخر دوباره آوردم پایین برای کار شما مقدار رم و بافر هارد مهمتره تا سرعت رم که به نظر من تاثیر چندانی نداره در مورد رمی که استاد بنده Actros نوشتن من زیاد تحقیق کردم که آخر به این G.Skill رسیدم میتونی توی تاپیک ها دنبال تاپیک OCZ 800 یا CRUCIAL1066 بگردی که توی سایت سخت افزار همچین تاپیکی ایجاد کردم از نظر تایمینگ هم که G.Skill واقعا سره وقتی افراد حرفه ای G.Skill رو انتخاب میکنن به نظرت یعنی چی !!! بهتره هزینه رم رو روی قطعات دیگه بزاری .
    دنبال اين مدل نگرديد كه ديگه توي بازار نيست. همون كه Actros اشاره كرد مناسبه.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توی سایتش که هست Virgil با قیمت 109

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من سایت رو نمیشه ملاک قرار داد ...

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به هر حال باس 1066 کروشال یا همون gskill بهتره از این رم 5 3 4 4 چون آرمان گفت اوور شده تا حدودی .توی بازی هم اول باس ملاکه بعد تایمینگ در دسر اوورکلاک هم نداره ضمن اینکه 1066 رو هم میشه تا حدودی اور کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به هر حال باس 1066 کروشال یا همون gskill بهتره از این رم 5 3 4 4 چون آرمان گفت اوور شده تا حدودی .توی بازی هم اول باس ملاکه بعد تایمینگ در دسر اوورکلاک هم نداره ضمن اینکه 1066 رو هم میشه تا حدودی اور کرد.به هر حال من هنوز باور نکردم که چطوری gskill تنها این تایمینگ رو داره در حالی که پر سرعت ترین رم ها مربوط به ocz و hyprex و... هست فقط gskill این نوع تایمینگ رو میزنه ... حتما یه دلیلی داره که این همه کمپانی خوب و معتبر رم ساز 5 3 4 4 رو نزدن!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به هر حال باس 1066 کروشال یا همون gskill بهتره از این رم 5 3 4 4 چون آرمان گفت اوور شده تا حدودی .توی بازی هم اول باس ملاکه بعد تایمینگ در دسر اوورکلاک هم نداره ضمن اینکه 1066 رو هم میشه تا حدودی اور کرد.به هر حال من هنوز باور نکردم که چطوری gskill تنها این تایمینگ رو داره در حالی که پر سرعت ترین رم ها مربوط به ocz و hyprex و... هست فقط gskill این نوع تایمینگ رو میزنه ... حتما یه دلیلی داره که این همه کمپانی خوب و معتبر رم ساز 5 3 4 4 رو نزدن!
    با هر رم معمولي اي ميشه به اون تايمينگ رسيد. در كل چيز خاص و مهمي نيست.
    پر سرعت ترین رم ها مربوط به ocz و hyprex و... هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با هر رم معمولي اي ميشه به اون تايمينگ رسيد. در كل چيز خاص و مهمي نيست.

منظورم رم های 1800mhz هست . Kingston 1800 HYPER X , ocz 1800 flex xlc

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •