هارد دیسک نداره . فلش مموری به اندازه 4 گیگ . به احتمال زیاد این مشصاتی که گذاشتند از سایت جی اس ام .آی آر بوده که با سامسونگ لج و همیشه اشتباه مشخصات رو میده !
هارد دیسک نداره . فلش مموری به اندازه 4 گیگ . به احتمال زیاد این مشصاتی که گذاشتند از سایت جی اس ام .آی آر بوده که با سامسونگ لج و همیشه اشتباه مشخصات رو میده !
پس اشتباه شنيدم.
جي اس ام. آي آر مشخصات همه ي گوشيها رو اشتباه ميزنه.فقط سامسونگ نيست.
کلا" سايت مزخرف و به اصطلاح آشغاليه
من خیلی وقته به این موضوع رسیدم . که سایت کاملا آشغالیه !
اره انصافا درباره ی سامسونگ نظر نده بهتره.فقط عشق نوکیا و سونیه
چی سایتی؟؟؟؟
جی اس ام آرنا؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا .... جی اس ام . آی آر gsm.ir
اون دفعه من هم زنگ زدم بهشون گفتم . گفت ما خوشحال میشم از نظرات و انتقادات . بهش گفتم چرا نظر سنجیتون شده بین سامسونگ و پن تک و ال جی و ساژم گفت خوب ما بین گوشی های کره ای نظر سنجی برگزار کردیم ؟؟ ساژم مگه فرانسه نیست ؟؟!!!! بعدش گفت ما فقط اجناسی که توی بازار فروش بیشتر میره رو توی مجلمون چاپ میکنیم . اون مجلش یه گوشه دی 720 رو معرفی کرده بود بدونه اینکه اسمی از سیمبین یودنش بزنه . بهشون گفتم چرا ؟؟ گفتند که اصلا دی 720 توی بازار نیستش . یکی نیست بهش بگه خوب جرا اصلا معرفیش کردی اونم اشتباه؟؟ روی گوشی ایکس 830 که شبیه ام پی تری پلیر بود اینقدر تاکید کرده بود که این گوشی 3g نداره . اخه اصلا توی ایران راه افتاده که دربارش صحبت میکنی مردم چه میفهمن که 3g چیه ؟؟ میگن خوب مشکل داره نمیخرن . میدونم اینو برای چی گفته بود که یه وقت فروش سری دبلیو سونی به خطر نیفته . ولی اصلا درباره اینکه دبلیو 810 3g نداره هیچی نگفته بود !
حالا خارج از این بحثا سایتی هست که جدا از اطلاعات دیگه میزان پردازش گوشی ها رو هم داشته باشه؟
معمولا سایت phonearena مشخصات کامل گوشی رو مینویسه یه سر بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)