با سلام
میشه یه توضیح درباره نصبش بدین والا من تازه گوشیمو گرفتم بلد نیستم چیزی روش نصب کنم
گوشیم k700 هستش
ممنون
با سلام
میشه یه توضیح درباره نصبش بدین والا من تازه گوشیمو گرفتم بلد نیستم چیزی روش نصب کنم
گوشیم k700 هستش
ممنون
شما یا باید از طریق کابل ، موبایل رو به کامپیوتر وصل کنید و در برنامه File manager که روی کامپیوتر نصب می شود ، فایل با پسوند JAR رو روی root حافظه موبایل کپی کنید و موبایل خودش این برنامه رو تشخیص خواهد داد.
و یا اینکه با بلوتوث به کامپیوتر وصل شود و از طریق بلوتوث ، از کامپیوتر به گوشی بفرستید و بقیه قضایا هم مثل قبلی است.
با سلامنوشته شده توسط v_shalchian
ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد فقط چطا این تقویم روزها رو اشتباه نشون میده مثلا امروز که 15 هست و جمعه زده 15 و سه شنبه؟
من نسخه اشتباهی رو آپلود کرده بودم. الان درستش کردم.دوباره دانلودش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنوشته شده توسط v_shalchian
دوباره دانلود و نصب کردم مشکل حل شد
راستی چرا فارسی ننوشتی برنامه رو؟
ممنون
فکر کردم شاید اینطوری با گوشی های بیشتری سازگاری داشته باشد.
راستی پیشنهادی برای نوشتن یک برنامه دیگر که مفید باشد دارید ؟ من که چیزی به ذهنم نمی رسد.
سلامنوشته شده توسط v_shalchian
راستش به نظر من مورد نياز ترين برنامه اي كه الان كامل و بدون عيبش نيست برنامه وارد كردن متن فارسي هست. البته نرم افزار psiloc localization هست كه توسط دوستمون Emruzi كرك شده و توي همين فروم معرفي شده ولي اون براي حروف گ چ پ ژ مشكل داره و بعد از اولين بار زدن اين حروف مربع بجاشون ميزنه البته من روي 6630 تست كردم اگه اين يكي رو درست كني كه ديگه...
راستي اين نرم افزار تقويمت هم خوبه ولي يه نگاه به اون نسخه سيمبين هم كه توي فرومه بنداز! با نام Hijri calendar يه چيز ديگست!
متاسفانه من روی برنامه نویسی سیمبین کار نکردم.وگرنه حتما یک کاری می کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)