محسن جان برای اجرا کردن شبیه سازی نیازی به کتابخانه بوست هست دیگه؟
من وقتی configure ,make install میکنم خوب باید پیش فرض بره یه usr/local/... ولی بعد از تمام شدن اونجا ذخیره نمیشه؟!!
یه راهنمایی بکن تو حتما این کارو کردی...
محسن جان برای اجرا کردن شبیه سازی نیازی به کتابخانه بوست هست دیگه؟
من وقتی configure ,make install میکنم خوب باید پیش فرض بره یه usr/local/... ولی بعد از تمام شدن اونجا ذخیره نمیشه؟!!
یه راهنمایی بکن تو حتما این کارو کردی...
سلام ... چرا بره اونجا ؟ اصلا چی کار کردی ؟ اصلا چی کار میخوای بکنی
برای نصب تیم ها ؟ یا سرور و مانیتور و بیس ؟
سلام اقا محسن
ببخشید من زیا اینورا نمیومدم پستتون را ندیدم اگه بهم پ خ میزدین زودتر جواب میدادم
فکر کنم سورس بود یه فایل پاور پوینت اموزش هم داشت
به محض اینکه ببینمش ازش میگیرم و براتون میزارم
سلام
میگم مگه شما سرور و بیس و غیره رو نصب نکردی؟اخه اونا به یه فایل کتابخانه ای به اسم بوست نیاز دارن!
شاید لینوکسی که شما استفاده میکنی نمی خواد...
خلاصه واسه من که می خواد ولی چند بار نصبش کردم...اخه 2-3 ساعت نصبش طول میکشه...
مشکلت دقیقا چیه؟
نصب سرور ؟ کتابخونه ؟ بیس ؟ مانیتور ؟
حتما ازش بگید .... اگه نداد با زور بگیرسلام اقا محسن
ببخشید من زیا اینورا نمیومدم پستتون را ندیدم اگه بهم پ خ میزدین زودتر جواب میدادم
فکر کنم سورس بود یه فایل پاور پوینت اموزش هم داشت
به محض اینکه ببینمش ازش میگیرم و براتون میزارم![]()
مشکلم دقیقا نصب کتابخانه هست...
سلام بچه ها یک خبر از مسابقات دانش آموزی این رشته:
بنا به گزارش آموزش و پرورش استان تهران کلیه دانش آموزانی که امسال برای اولین بار در مسابقات شبیه سازی فوتبال دو بعدی شرکت خواهند کرد کد های خود را برای پذیرش باید حد آکثر تا 20 همین ماه به تهران ارسال کنند
در ضمن برای شرکت در مسابقات اسفند ماه باید حد اقل 20% از کد ها را تغییر دهند
منبع: آموزش و پرورش
برگزاري مسابقات استاني ربوكاب دانش آموزي
به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش و پرورش به نقل از معاونت نظري و مهارتي در خصوص برگزاري پنجمين دوره ليگ استاني ربوكاب دانش آموزي ،تاريخ ثبت نام و تحويل (سورس) نهايي و ارايه توضيحات استراتژي جهت تيم دانش آموزي دختر 6 بهمن و دانش آمورزي پسر 7 بهمن 86 اعلام شده است و محل ثبت نام ، پژوهشكده فن آوري اطلاعات و ارتباطات سازمان آموزش و پرورش شهرتهران مي باشد.
گفتني است زمان برگزاري ليگ استاني ويژه دانش آموز دختر روزهاي شنبه و يكشنبه 13 و 14 بهمن ماه از ساعت 8 الي 12 و 13 الي 19 و دانش آموز پسر روزهاي دوشنبه و سه شنبه 15 و 16 بهمن ماه از ساعت 8 الي 12 و 13 الي 17 و مكان برگزاري مسابقات ، تالار فرهنگ واقع در خيابان حافظ پايين تر از خيابان انقلاب ابتداي پل حافظ مي باشد
محسن جان منتظرما...![]()
اولا من اصلا منظورتون را نفهمیدم ... خوب تیکش را بزنید باید نصب بشه دیگه
دوما اصلا مشخص نکردید یوبونتو . فدورا . سوزه ( یا سوزی ) ...
سوما سوالات مربوط به لینوکس را در انجمن خود لینوکس مطرح کنید بهتره ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)