تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 22 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 217

نام تاپيک: The Witcher

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

e!اصولا بازیهایه RPG این 3 عنصر رو دارن
    به نظره من در اکشن به مراتب بهتر بود تا نقش آفرینی و به قولی storyline
    چون خیلی کم کاربر حقه انتخاب داشت در بازی
    به نظر من the witcher به یک تعادل خوبی از این 3 عنصر رسیده.من چنین تعادلی رو حتی تو آبلیویون هم ندیدم.اکشن بازی و مکانیسم مبارزاتی هم فوق العادست.در مورد حق انتخاب هم موافق نیستم.انتخاب ها ممکنه که تو پایان بازی خیلی تأثیرگذار نباشند ولی در روند بازی خیلی تأثیر گذارند.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

به نظر من the witcher به یک تعادل خوبی از این 3 عنصر رسیده.من چنین تعادلی رو حتی تو آبلیویون هم ندیدم.اکشن بازی و مکانیسم مبارزاتی هم فوق العادست.در مورد حق انتخاب هم موافق نیستم.انتخاب ها ممکنه که تو پایان بازی خیلی تأثیرگذار نباشند ولی در روند بازی خیلی تأثیر گذارند.
    والا من تا اونجا که دیدم انتخاب ها اکثرا از رویه اجبار بودن تا ....
    ولی در کل بازیه جالبی بود
    به نظرم یه مقدار زود منتشرش کردن چون باگ زیاد داشت
    تویه sub mission ها هم کاره کاربر رو یه نمه زیاد کرده بودن چون خیلی با این لودینگ هایه پی در پی نمیشد چند تا sub quest رو که در یه جا قرار داشتن با هم انجام داد و هی باید از این سر میرفتی اون سر

متاسفانه یه مشکله بزرگی که کلا بازی های RPG دارن با اینکه تا اوسطه بازی کاربر خیلی علاقه داره که هی ادامه بده و upgrade بکنه و پول جمع کنه و ... اواخراش دیگه حوصلش سر میره و به قولی خسته میشه و اونم یه مقدار ممکنه به خاطره تکراری شدنه فضا و موضوعات و همینطور در مواقعی طولانی بودن و کش اومدنه story line هست
    ولی در کل واقعا این سبک بازی به پولی که بابته خریدش میدیم میارزه در کناره سبکه strategic

خودمونیم ها اون episode آخر پدرم و در اومد و حتی یه مدت گزاشتمش کنار از بس که crash داشت و میپرید بیرون حرس میداد آدمو
    اونم به خاطره موتوره بازی و استفاده یه زیاد از آبجکت ها و آتش و ... بوده
    برای شما خوب بود؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

والا من تا اونجا که دیدم انتخاب ها اکثرا از رویه اجبار بودن تا ....
    ولی در کل بازیه جالبی بود
    به نظرم یه مقدار زود منتشرش کردن چون باگ زیاد داشت
    تویه sub mission ها هم کاره کاربر رو یه نمه زیاد کرده بودن چون خیلی با این لودینگ هایه پی در پی نمیشد چند تا sub quest رو که در یه جا قرار داشتن با هم انجام داد و هی باید از این سر میرفتی اون سر

متاسفانه یه مشکله بزرگی که کلا بازی های RPG دارن با اینکه تا اوسطه بازی کاربر خیلی علاقه داره که هی ادامه بده و upgrade بکنه و پول جمع کنه و ... اواخراش دیگه حوصلش سر میره و به قولی خسته میشه و اونم یه مقدار ممکنه به خاطره تکراری شدنه فضا و موضوعات و همینطور در مواقعی طولانی بودن و کش اومدنه story line هست
    ولی در کل واقعا این سبک بازی به پولی که بابته خریدش میدیم میارزه در کناره سبکه strategic

خودمونیم ها اون episode آخر پدرم و در اومد و حتی یه مدت گزاشتمش کنار از بس که crash داشت و میپرید بیرون حرس میداد آدمو
    اونم به خاطره موتوره بازی و استفاده یه زیاد از آبجکت ها و آتش و ... بوده
    برای شما خوب بود؟
    آره موافقم باگ زیاد داشت و تو تست نهایی بایستی بیشتر دقت می کردند.در مورد sub quest ها هم باحالی sub quest هاش همین بود که خیلی از این sub quest ها به هم مربوط بودند درسته زمان زیادی صرف رفت و آمد می شد ولی عرضشو داشت
    تو اون episode آخر واسه من یه بار پرید بیرون بعد درست شد.کلاٌ مشکلات تو این بازی زیاده.هر جا به یه نحوی. ولی با این همه مشکل باز هم نمیشه ازش گذشت.من به احتمال زیاد نسخه ی Enchanced Edition رو که 2-3 ماه دیگه میاد رو هم می گیرم تا این بازی فوق العاده رو بدون باگ هم تجربه کنم.قطعاٌ خیلی بهتر خواهد بود

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

آره موافقم باگ زیاد داشت و تو تست نهایی بایستی بیشتر دقت می کردند.در مورد sub quest ها هم باحالی sub quest هاش همین بود که خیلی از این sub quest ها به هم مربوط بودند درسته زمان زیادی صرف رفت و آمد می شد ولی عرضشو داشت
    تو اون episode آخر واسه من یه بار پرید بیرون بعد درست شد.کلاٌ مشکلات تو این بازی زیاده.هر جا به یه نحوی. ولی با این همه مشکل باز هم نمیشه ازش گذشت.من به احتمال زیاد نسخه ی Enchanced Edition رو که 2-3 ماه دیگه میاد رو هم می گیرم تا این بازی فوق العاده رو بدون باگ هم تجربه کنم.قطعاٌ خیلی بهتر خواهد بود
    من که بازی رو تموم کردم حدودن 10 تایی از غذا و ظرف و اون الکله ننه بزرگ داشتم اصلا هم به کار نیومد!
    رفته بودن تو quest بیرون هم نمیودمن
    نمیدونم آخرش چه کاره بودن؟
    اون subquest هات رو هم بعضی اوقات راهنماییش به درده خودش میخورد و باید شانسی یا در آینده کامل میکردی!
    راستی این پچه که داره میاد اطلاعی از حجمش رو نداری که چه قده؟
    با این دایال آپ فسیل نشیم!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

من که بازی رو تموم کردم حدودن 10 تایی از غذا و ظرف و اون الکله ننه بزرگ داشتم اصلا هم به کار نیومد!
    رفته بودن تو quest بیرون هم نمیودمن
    نمیدونم آخرش چه کاره بودن؟
    اون subquest هات رو هم بعضی اوقات راهنماییش به درده خودش میخورد و باید شانسی یا در آینده کامل میکردی!
    راستی این پچه که داره میاد اطلاعی از حجمش رو نداری که چه قده؟
    با این دایال آپ فسیل نشیم!
    راستش جدیدترین پچ 1.2a است با حجم 117 مگابایت که اواسط اسفند اومد.خیلی چیز به درد بخوری نیست ولی این نسخه ی enhanced edition که می گم قراره اواخر اردیبهشت منتشر بشه و خیلی هم بهتره.اون طور که میگن قراره زمان loading در حدود 80% کاهش پیدا کنه.همچنین 50 تا چهره ی جدید برای NPC ها طراحی شده تا دیگه این طور نباشه که از هر 3 نفری که می بینی 2 تاش چهره ی تکراری داشته باشند(بعضی وقتا هر 3 تاش!!).مشکلات صداگذاریش هم قراره حل بشه طوری که شرکت سازنده گفته که مراحل صداگذاری دوباره از اول انجام میشه.در مجموع باید منتظر موند و دید که این نسخه چه جوری خواهد بود.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

منم 3 بار کامل تمومش کردم ولی هیچ پایانی بیشتر از Neutral بودن حال نداد.فعلا منتظر Witcher Enhanced بیدیم..........................چون 80% هم کوتاهی Loading + تغییرات بسیار زیادی داره.....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

راستش جدیدترین پچ 1.2a است با حجم 117 مگابایت که اواسط اسفند اومد.خیلی چیز به درد بخوری نیست ولی این نسخه ی enhanced edition که می گم قراره اواخر اردیبهشت منتشر بشه و خیلی هم بهتره.اون طور که میگن قراره زمان loading در حدود 80% کاهش پیدا کنه.همچنین 50 تا چهره ی جدید برای NPC ها طراحی شده تا دیگه این طور نباشه که از هر 3 نفری که می بینی 2 تاش چهره ی تکراری داشته باشند(بعضی وقتا هر 3 تاش!!).مشکلات صداگذاریش هم قراره حل بشه طوری که شرکت سازنده گفته که مراحل صداگذاری دوباره از اول انجام میشه.در مجموع باید منتظر موند و دید که این نسخه چه جوری خواهد بود.
    بله فسیل شدم گرفتمش
    7 ساعتی طول کشید!
    WoW
    پس با این همه دم و تشکیلات نباید حجمش از حدوده 300-400 مگ کمتر باشه (حداقل!)
    حیف!

منم 3 بار کامل تمومش کردم ولی هیچ پایانی بیشتر از Neutral بودن حال نداد.فعلا منتظر Witcher Enhanced بیدیم..........................چون 80% هم کوتاهی Loading + تغییرات بسیار زیادی داره.....
    میتونی یه مقدار توظیح بیشتر بدی برایه پایان هاش؟
    از کجا ها جدا میشه داشتانشون
    از اون جنگه تو دهکده یا یانور اونورتر

منم همینNeutral تمومیدمش
    حس و حالش نیس چند بار بره آدم

رمتون مگه چه قدره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

بله فسیل شدم گرفتمش
    7 ساعتی طول کشید!
    WoW
    پس با این همه دم و تشکیلات نباید حجمش از حدوده 300-400 مگ کمتر باشه (حداقل!)
    حیف!
    این نسخه قراره مثل بازی اصلی تو 2 دی وی دی ارائه بشه و به فروش برسه.در واقع بازی از نو منتشر میشه. نگران دانلود کردن نباش

داره خودمونی میشه Ezdaha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این نسخه قراره مثل بازی اصلی تو 2 دی وی دی ارائه بشه و به فروش برسه.در واقع بازی از نو منتشر میشه. نگران دانلود کردن نباش
    دقیقا، البته احتمال هم داره که توی ایران packـش منتشر نشه، مثلا Dungeon Lords Collector's Edition رو من هیچ جایی پیدا نکردم، آخرش مجبور شدم از یکی از دوستام بخوام که با اینترنت دانشگاه برام دان بکنه
    !!! Spoilers Ahead
    در ضمن به غیر از 3 تا پایان Netural ، Order و Scoial'thea ( اگه درست نوشته باشم آخریه رو ) اینکه وقتی Alvin کوچولو هست بهش چی یاد داده باشی ( چند بار از ما راهنمایی میخواد برای مشکلاتش ) تاثیر مستقیم میذاره روی Cut-Scence پایانی ( فکر کنم دلیلش رو بدونید که Alvin و Grand Master چه ربطی بهم دارن ؟ )

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اااااااااااااااااااا
    جلل الخالق
    چه چیزا
    مرسی دوسته عزیز نمیدونستم!
    حالا این cutscene آخرهاش رو میشه از جایی تقلب کرد دید؟
    اون دمویه آخر که تو همه باید باشه ولی اونا ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •