یه کم توضیح میدی که باید چی کار کنیم
مشکلی تو شبکه GSM پیش نمیاد؟
یه کم توضیح میدی که باید چی کار کنیم
مشکلی تو شبکه GSM پیش نمیاد؟
ببخشید ولی یه چیزو ننوشتید یکی 6300 و دیگه 6301
من تنظیمات رو به gsm تغییر دادم.کارایی گوشی تغییری نکرده،تو عمر باتری هم تاثیری حس نکردم هنوز!
مجتبی جان لطفا توضیح بده که چی کار کردی
در ضمن هر وقت تغییرشو حس کردی بهمون بگو
منم هنوز فرق محسوسی ندیدم...
تو قسمت setting-network setting گزینه dual mode رو به gsm تغییر دادم.گوشی خاموش و روشن شد و درست و سالم کار کرد.ولی تو باتری تغییری حس نکردم.چشم،وقتی تغییری دیدم حتما مطرح می کنم.
حالا اصلا gsm و dual mode چه فرقی با هم دارند ؟ یعنی مخابرات دو نوع سرویس میده ؟ چه جوریاست ؟
با توجه به تحقیقی که تو نت کردم، اپراتور های پیشرفته دنیا معمولا چند نوع سرویس دارن که یکیش همین gsm هست.ولی در ایران فقط جی اس ام ارائه می شه.با انتخاب گزینه dual mode گوشی قابلیت استفاده از چند سرویس مختلف رو داره.مثل 3g ,Umts ولی ما که فقط جی اس ام رو داریم می تونیم فقط همون رو انتخاب کنیم...
ولی من به شخصه فرقی تو عمر باتری حس نکردم.
منم تغییرش دادم تغییر خاصی نکرده ...
البته به نظر من که بی تاثیر نمیتونه باشه !!!
منظورم اینه که اگه آدمی هستین که تغییر مکان میدید براتون تاثیر داره مثلا جایی که آنتن ضعیف میشه گوشی هی سرچ میکنه یکی از این دو تا منبع رو پیدا کنه وقتی که رو یکیش تنظیم کنیم یعنی نمیخوایم از اون یکی منبع استفاده کنیم و همین سرچ نکردن بیخودی گوشی برای پیدا کردن آنتن خیلی روی شارژ تاثیر داره ...
لابد میدونید که قسمت عمده شارژ توسط سیم کارت مصرف میشه مثلا توی این سامسونگ جدید d880 که دو تا سیم کارت میخوره و از هر دو تا میشه بصورت همزمان استفاده کرد اگه باتری قوی ای مثل همینی که داره نداشت فکر کنم روزی دو بار به شارژنیاز داشت ...
خب حالا ما چرا گیر دادیم به تغییر دادن این شبکه به قول اقا مجتبی ما که اپراتورهامون فقط gsm دارن چرا باید تغییر بدیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)