راستش به نظر من هیج کدومشون نه استعداد مجری گری دارن و نه آموزششو دیدن!
اینا فکر می کن هر کی بیاد تُن صداشو تغییر بده و هی الکی و بی دلیل بخنده و ادا و اطوار در بیاره،مجری
خوبیه![]()
راستش به نظر من هیج کدومشون نه استعداد مجری گری دارن و نه آموزششو دیدن!
اینا فکر می کن هر کی بیاد تُن صداشو تغییر بده و هی الکی و بی دلیل بخنده و ادا و اطوار در بیاره،مجری
خوبیه![]()
مشكل فقط اين حرفها نيست! مجري گري تو ايران يعني محدوديت. موقعي كه همه عمل ها تعيين شده هستش و يه مجري كه تازه داره كارهاي تازه اي رو مي كنه"فرزاد حسني
" رو باباش رو جلو چشاش ظاهر مي كنن پيشرفتي نداريم!
[quote=InDepEndEnCe;2956861]فرزاد حسني
" رو باباش رو جلو چشاش ظاهر مي كنن quote]
البته من خودم از اجرای فرزاد حسنی تو کوله پشتی خیلی خوشم می اومد،واقعاً عالی اجرا می کرد،ولی شنیدم اون برنامه اش با رادان همه اش سیابازی بوده،یعنی برنامه ریزی شده بوده!
منم شنيدم. ولي آدم بايد ديوونه باشه خودشو با هماهنگي ممنوع التصوير كنه. تازه داشت خودي نشون مي داد!البته من خودم از اجرای فرزاد حسنی تو کوله پشتی خیلی خوشم می اومد،واقعاً عالی اجرا می کرد،ولی شنیدم اون برنامه اش با رادان همه اش سیابازی بوده،یعنی برنامه ریزی شده بوده!
آيييييييييي انقدر دلم برا كوله پشتي تنگ شدهههههههههههههه!
فرزاد حسنی
شهیدی فر
کاردان
امیر حسین مدرس
مجری های تلویزیون همشون مزخرف هستند .
اصلا ادم از حرف زدنشون حالش بهم می خوره .
اینقدر به خودشون فشار میارن تا بتونند دو تا کلمه پیدا کنند و صحبت کنن
یکیشون همین محمد سلوکی هست که اصلا صحبت کردن عادی را بلد نیست چه برسه به مجری شدن
توی عبور شیشه ای یه بار به جای رشیدپور اومد دو کلمه نتونست حرف بزنه همش ساکت بود
همشون 2 دستی این تلویزیون را چسبیدن . تلویزیون نباشه همشون از گشنگی می میرن .
دقیقا همینطوره! چون بعضیاشون واقعا کار دیگه ای بلد نیستن ! اونوقت خداتومن پول بی زبونو میریزن تو جیبشون!همشون 2 دستی این تلویزیون را چسبیدن . تلویزیون نباشه همشون از گشنگی می میرن .
آی گفتی
مخصوصاً اون اداهایی که درمیاره،طرز حرف زدنش که معلومه مال خودش نیست![]()
راستی این فرزاد جمشیدی یه جوری صحبت میکنه،آدم فکر می کنه با خونواده اش هم همین جوری کتابی و شاعرانه صحبت میکنه
(البته سوء تعبیر نشه،من خیلی ازش خوشم میاد،واقعاً جذاب صحبت می کنه و آدمو به وَجد میاره!)
من شنيدم سلوكي خيلي طرفدار داره. ولي اصلا نمي تونم قبول كنم ! يك از طرفداراش بگه از چي سلوكي خوشش مياد!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)