درسته تو ایران هنوز کاربرد نداره زیاد رو این حساس نباشین ...
درسته تو ایران هنوز کاربرد نداره زیاد رو این حساس نباشین ...
فيلم برداري k800 مالي نيست ولي دوربين N72 خدايي ميكنه . درعوض اصلا صدا نداره . من 5700 رو پيشنهاد ميكنم.
در مورد صداش که به قول دوستان یه ام پی تری پلیر روش نسب میکنی و اون هم حل میشه.در ضمن من که نمیخوام مثل ضبط سی دی خور صدا داشته باشه![]()
.
به نظر من اگه دوربین برات مهمه کا800 بگیر تازه با هک هم صداش خیلی خوب میشه و هم فیلمبرداریش بهتر میشه ولی اگه گوشی کاملی می خوای 5700 از همه لحاظ خوبه که مقداری از بودجه شما گرونتره ولی 6120 هم جدیده و هم امکاناتش خوبه قیمتش هم مناسبه
به نظر من اگه دوربین برات مهمه کا800 بگیر تازه با هک هم صداش خیلی خوب میشه و هم فیلمبرداریش بهتر میشه ولی اگه گوشی کاملی می خوای 5700 از همه لحاظ خوبه که مقداری از بودجه شما گرونتره ولی 6120 هم جدیده و هم امکاناتش خوبه قیمتش هم مناسبه
من یکی بد جوری تاییدش میکنم !!
نه عزیزم با mp3 player حل نمیشه !
اگه اینو گفتیم منظورمون این بود که این نرم افزارها اکولایزر دارن البته رو بلندی هم میتونن تاثیر داشته باشن ولی با افت کیفیت ولی کیفیت و بلندی 5700 بدون هیچ نرم افزار واقعا قابل قبوله ...
صداشو میشه تغییر داد البته با هک فریمورش یعنی تبدیل میشه به یکی دیگه از سونی اریکسونا ...
اگه فیلم برداری مهم باشه به هیچ وجه k800 پیشنهاد نمیشه تازه هر کاریش بکنی با فرمت 3gp فیلم میگیره در صورتی که نسل جدید نوکیا mp4 میگیرن مثل :
n70,n71,n72,n73,5700,6120 و ...
دوست عزیز شک نکن... 5700 رو همه پیشنهاد می کنن..
آقا بهترين گزيينه 5700. × خداي گوشي واسه متوسط ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)