تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 50

نام تاپيک: گوشی تا 250 تومان چی پشنهاد میدی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خودتون میدونید که دوربین دوم برای برقراری ارتباط ویدئویی هست که تو مملکت ما که نیست تازه تو آمریکا و چند کشور اروپایی اونا رو دارن
    درسته تو ایران هنوز کاربرد نداره زیاد رو این حساس نباشین ...

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فيلم برداري k800 مالي نيست ولي دوربين N72 خدايي ميكنه . درعوض اصلا صدا نداره . من 5700 رو پيشنهاد ميكنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karajwizard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فيلم برداري k800 مالي نيست ولي دوربين N72 خدايي ميكنه . درعوض اصلا صدا نداره . من 5700 رو پيشنهاد ميكنم.
    در مورد صداش که به قول دوستان یه ام پی تری پلیر روش نسب میکنی و اون هم حل میشه.در ضمن من که نمیخوام مثل ضبط سی دی خور صدا داشته باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

.
    به نظر من اگه دوربین برات مهمه کا800 بگیر تازه با هک هم صداش خیلی خوب میشه و هم فیلمبرداریش بهتر میشه ولی اگه گوشی کاملی می خوای 5700 از همه لحاظ خوبه که مقداری از بودجه شما گرونتره ولی 6120 هم جدیده و هم امکاناتش خوبه قیمتش هم مناسبه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من اگه دوربین برات مهمه کا800 بگیر تازه با هک هم صداش خیلی خوب میشه و هم فیلمبرداریش بهتر میشه ولی اگه گوشی کاملی می خوای 5700 از همه لحاظ خوبه که مقداری از بودجه شما گرونتره ولی 6120 هم جدیده و هم امکاناتش خوبه قیمتش هم مناسبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یکی بد جوری تاییدش میکنم !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد صداش که به قول دوستان یه ام پی تری پلیر روش نسب میکنی و اون هم حل میشه.در ضمن من که نمیخوام مثل ضبط سی دی خور صدا داشته باشه
    نه عزیزم با mp3 player حل نمیشه !
    اگه اینو گفتیم منظورمون این بود که این نرم افزارها اکولایزر دارن البته رو بلندی هم میتونن تاثیر داشته باشن ولی با افت کیفیت ولی کیفیت و بلندی 5700 بدون هیچ نرم افزار واقعا قابل قبوله ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

صداشو میشه تغییر داد البته با هک فریمورش یعنی تبدیل میشه به یکی دیگه از سونی اریکسونا ...
    اگه فیلم برداری مهم باشه به هیچ وجه k800 پیشنهاد نمیشه تازه هر کاریش بکنی با فرمت 3gp فیلم میگیره در صورتی که نسل جدید نوکیا mp4 میگیرن مثل :
    n70,n71,n72,n73,5700,6120 و ...

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوست عزیز شک نکن... 5700 رو همه پیشنهاد می کنن..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میخوام یه گوشی تا سقف 250 بخرم که دوربینش خوب باشه کیفیت صداییش خوب باشه نه مثل 6260 که سر آدم رو میبره
    آقا بهترين گزيينه 5700. × خداي گوشي واسه متوسط ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •