واقعا از شمابعیدهمیدونم هیچ دلیلو مدرکی برا حرفات نداری
اما من دلیل دارم
اگه به این
مراجعه کنی همه چیز رو متوجه میشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
واقعا از شمابعیدهمیدونم هیچ دلیلو مدرکی برا حرفات نداری
اما من دلیل دارم
اگه به این
مراجعه کنی همه چیز رو متوجه میشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اما چیزی هست اینه که کمتر کسی میشینه چند روز ( اون هم برای افراد با سیستم فول ) تا اونو فشرده کنه
خوشبختانه تو ایران همه چیز با یک 500 تومان برطرف میشه ( ما کپی رایت را حمایت میکنیم البته در آمریکا )
Last edited by befermatooo; 28-02-2008 at 20:57.
من این فایلو از Angel Of Darkness گرفتم و پسوندش rar هستش و باید با دمون تولز فایلی که میارید بیرون رو باز کنید این یک بازی هستش حجم فایل:75KB حجم بعد از اکسترکت:5GB
تاپیک منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aRThaS_08; 28-02-2008 at 19:32.
به سلام!
تاپیک ما داره به یه جاهایی میرسه
من که اخه خودم دیده بودم از یه نفرم پرسیده بودم گفته بود با Kgb میشه خیلی فشرده کرد ولی خیلی وقت گیره
بهم یاد نداد ولی!!!!!!!!!!!!!!!شاید خودشم بلد نبود!
دوستان من این فایل را دانلود کردم و جز سرکاری بودن چیز دیگه ای نیست
هیچ یک از فایل ها اجرا نمیشه
در ضمن برای بازشدن باید درایو شما فورمتش NTFS باشه
این هم عکسی بعد از استخراج و باز کردن فایل lotrsec.big توسط Notepad مشخص شد که ...( خودتون ببینید )
و هیچ یک از فایل ها اجرا نمیشوند
و اما مدرک
لینک عکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by befermatooo; 28-02-2008 at 21:49.
سلام دوستان منم تاحالا هرچي فايل در اين مورد بود دانلواد كردم اجرا نشوده
فقط يك بار يك نفري يك تصويري از اموزش كه حجمش 90 مگابيت بود رو كرده بود 123 كيلو بايت يك چيز تو اين مايه ها بود دانلواد كردم جواب داد ولي تاحالا نشود فايلي يك گيگ(230كيلوبايت) رو دانلواد كنم جواب بده
اگر كسي خبر داره به ماه خبر بده![]()
sinaset عزیز اگه میشه این فایل را بزار تا ما هم استفاده کنیم و هم بلاخره در این تایپیک یک جواب قانع کننده داده بشه
دوست عزیز من اصلا حرفی از این که این فایلها اجرا می شن یا نمی شن نزدم .
من فقط منظورم فشرده شدن بود .
من هم بهتر از شما می دونم که اینها هیچ کدوم اجرا نمی شن .من فقط گفتم که می شه اینا را این همه فشرده کرد .
اگه یه بار دیگه پست منا بخونی گفتم که اینا برای تبلیغ هستن .
سلام دوستان
من چند ماه پيش يه سيدي گرفتم توش 4تا بازي بود shade seconde sight soccer3 commandos اينا رو هم با همين نرم افزار فشرده ميكنن:
كار همشونم به اين شكل اول چند تا فايل رو كپي ميكنن بعد يه فايل .bat اجرا ميشه وشروع ميكنه به نصب حجم فايل چند كيلو بايت بيشتر نيست اما چند گيگ رو انپك ميكنه
دوستان فکر کنم نتیجه این باشه که :
1: فایل ها قابلیت اجرا ندارند
2: امکان فشرده کردن چند گیگ به چند کیلوبایت هست اما فقط برای تبلیغ و تست اینکه امکان همچین کاری هست
3: برای فشرده کردن با نرم افزار Kgb با سیستم بالا چندین ساعت زمان نیازه ( دانستن فورمول های خاص )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)