اگه منظورت من بودم ( پست 6 ) که من همچین چیزی نگفتم !!من گقتم مدل 512MB DDR3 وارد نشده !
چون مدل XFX GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 الان به وفور با قیمت 130 تومان با گارانتی 2 ساله سازگار موجوده .
اگه منظورت من بودم ( پست 6 ) که من همچین چیزی نگفتم !!من گقتم مدل 512MB DDR3 وارد نشده !
چون مدل XFX GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 الان به وفور با قیمت 130 تومان با گارانتی 2 ساله سازگار موجوده .
2 ساله؟ چه خوب همهی کارت هاشو 2 سال داره؟
یکی از دوستای من کارت Geforce 8600 GT 512 mb DDR2 رو خریده که ساخت شرکت tonb ( فراسو) هستش که همه بازیهای روز رو حتی crysis رو با تمام جزیات و با بالاترین رزولیشن بازی می کنه!!!!
جلل خالق
منظورت از بالاترین رزولیشن و تمام جزییات چیه ؟؟؟
تو ویستا بازی رو نصب کن بعد تو option بازی تو بخش video همه چیز رو بذار رو Very high . رزولیشن رو هم بذار رو 1024*1280 .
اونوقت بازم ببینم می تونی بگی :
جهت اطلاع دوستان عرض کنم این کارت 4 گیگ حافظه داره و گفتنی است فراسو این کارت رو برای بازیهای 10 سال بعد طراحی کرده.یکی از دوستای من کارت Geforce 8600 GT 512 mb DDR2 رو خریده که ساخت شرکت tonb ( فراسو) هستش که همه بازیهای روز رو حتی crysis رو با تمام جزیات و با بالاترین رزولیشن بازی می کنه!!!!
دوستان اینجور بحثها رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام بدید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)